מה עושים כש...

צליל חן

New member
מה עושים כש...

יש לי חבר בן 18 שבטוח שהוא עבר את הגיבוש לדובדבן - חוץ מזה שזה חלום חייו להיות בקרבי. אני מנסה לשכנע לרדת מנושא הקרבי, אני ממש דואגת ומפחדת שיקרה לו משהו צליל חן

crazy tal

New member
יושבים בבית ודואגים..

או שתציעי לו הצעה שלא יוכל לסרב לה (תפעילי את הדימיון)

מזלט

New member
אם תמצאי תשובה

אני אשמח אם תעבירי אותה גם לחברה שלי....

גם חברה שלי תשמח, ומשהו לחבר שלך-

תתני לחבר שלך טיפ ממני נגד דאגות בבית (למרות שזה לא מאוד עוזר): פשוט לא מספרים כלום! ביציאות אתה נטו בבית ועם החברה, שלי אף מילה על הצבא או על מה אתה עושה. אם יש לך שיטה טובה יותר, תגידי, כי חברה שלי גם תשמח (רואה- אנחנו לא כאלה חסרי רגישות.. :cool: ) יוני

מזלט

New member
חברה שלי

שואלת אותי בשביל מה אני צריך את הקורס טיס הזה מנסה לשכנע אותי להיות ג`ובניק - ``לך, תראה כמה יפה בקריה!`` מה לעשות... לפעמים צריך לקחת החלטות קשות חסרות התחשבות.

0ren

New member
אתה מנסה להשוות

בין רמת הסיכונים של דובדבן לטייס ?

avipe

New member
מסכן שלי...

אבל תחשבו על זה שכול שבת מותר שיבואו לבקר ויש לך שם מועדון והכול..בקיצר חיל אויר.. אז אל תבכה...

avipe

New member
מקנא???בך???

הרי שנינו יודעים שאחרי שבוע כשתעוף ניפגש ביחד בחי``ר אז תירגע...

avipe

New member
תגיד לחברה שלך..

שזה הדבר הכי טוב שיש כי לא תיהיה בשום סיכון בשלוש שנים הקרובות וגם אחרי הרי מה כבר יש חוץ מאימונים....

megababe

New member
קרבי זה הכי... לא?

אני מצטערת לשמוע שאת לא רוצה שהוא יילך לקרבי ואני מבינה, גם אני נדפקתי, אבל... אם הוא רוצה ללכת - הוא יילך לא משנה כמה יצירתית תהיי, בניגוד למה שאנשים כתבו כאן... מניסיון! ותני לו! כשהוא ישתחרר ויתחיל מילואים, הוא יהיה האדם הכי מאושר וגאה לספר על זה! אני יודעת כי בנוסף לחבר תותחן, יש לי אבא שריונר במיל. - אני גדלתי שירוק זה הצבע האהוב עליי וכשאני יכולה לדקלם נתונים סטטיסטיים של אמ. 60 - איך זה קשור את שואלת? את זה תביני כשהוא ישתחרר...

למעלה