מה עושים כש...

פיקל

New member
מה עושים כש...

אין מספיק סקס במערכת יחסים מושלמת? ממש לא ברור לי למה! אני נמצאת במערכת יחסים מקסימה שלא חסרה בה תשוקה ואהבה...אבל סקס לא משתלב בה. מבחינתי שיהיה כל יום! אבל בן לזוגי אין צורך זהה, הוא מסתפק בסקס פעם בשבוע וגם זה לא קורה תמיד. אני חייבת לציין שכשזה קורה אז הסקס מדהים! יש זיקוקים! כימיה נהדרת! מה יהיה? מה לעשות?

לנסות ולקבל בהבנה לא לכולנו יש

את אותו הצורך בסקס. אבל גם הייתי מציעה לשוחח עם הבן זוג ולשאול האם יש סיבה לכך שהצורך שלו יותר נמוך? האם זה בגלל חוסר משיכה? עייפות .... חייבת להיות סיבה

תמיד היה כך?

יתכן שדוקא בתדירות הזו הוא נטען במספיק אנרגיה כדי שהסקס יהיה מדהים כמו שתיארת. יתכן שמבחינה זו, כל המוסיף גורע. נסי למצוא איתו גיוונים שלא יתישו אותו ועדיין יספקו אותך.

הבלתי ידוע- חמצן ההנאה

ככל שתפיחי עשייה שלא היתה מוכרת וידועה כך ההנאה תגדל. נסי להיות יצירתית בהכנסת אלמנטים "בלתי מוכרים". היי משוגעת היי מטורפת ובלבד שתרבי את הנאתך. כל טוב

seeyou

New member
מבחינתי שיהיה כל יום!../images/Emo54.gif

......כל יום...מסעדה?? לפעמים יש שוני בין גוף האשה לזה של הגבר... עם קצת "טקט" מצידך תוכלי לעלות לתדירות גבוה יותר-אבל ברור שלעולם לא יהיה כול יום!! ישנם נשים שאפילו פעם בשבוע לא מרגישות מה שאת כותבת: "...הסקס מדהים! יש זיקוקים! כימיה נהדרת!.."

בן הזוג הוא לא ויברטור

זה קורה די הרבה, בהרבה מערכות יחסים. צד אחד רוצה המון סקס, ולצד השני אין תמיד כוח לספק לו. אני בטוח שיותר מקורא/ת אחד/ת יהנהנו בהסכמה ויגידו, "וואלה, גם אצלנו" אם אני אספר על מקרים שבהם אני רוצה סקס ובת הזוג פשוט רדומה ועייפה, או על איך שאני חוזר מהמילואים לאשה חרמנית בזמן שאין לי כוח או חשק לכלום. קורה. לפעמים גם אם היא באה ומתיישבת עלייך כל מה שיש לך בראש זה טרדות מהעבודה, ולפעמים אתה נשאר עם עודפי חשק מהזיון של אתמול, אבל לה עדיין כואב קצת בתחת ואין לה מצברוח. ככה זה כשמחלקים את החיים עם מישהו אחר - בניגוד ליד ימין, הצד השני לא תמיד יהיה מוכן ומזומן. אבל בניגוד ליד ימין, כשיש סקס, אז הוא אמיתי ונחמד יותר. מבחינתי, גם הייתי שמח לעשות סקס כל יום, אבל האשה שלי לא תמיד יכולה לעמוד בזה. ולפעמים כשדווקא לה בא סקס, אני מוצא את עצמי עסוק או נטול חשק מכל מיני סיבות לוגיסטיות. מה לעשות, שכשאתה עושה סקס עם מישהו אחר, זה גם די תלוי בתנאים שלו, האופציה השנייה היא לעשות סקס עם עצמך, או מישהו מזדמן ופחות אהוב, וזה לא נראה לי כזה וואו.

למעלה