מה עושים כש...

טיףטף2

New member
מה עושים כש...

שלום..
עד לפני כשנה בערך כשהגעתי לאקט מיני הייתי האקטיבי.(ככה זה אצל הגייז יש אקטיבי ויש פסיבי)..
אבל עם הזמן הסתקרנתי וגליתי שגם להיות פסיבי זה נחמד ואפילו מענג מאד.
לאחר התנסויות שונות מצאתי את עצמי מצליח לגמור אך ורק כשאני הפסיבי בסיפור..
כשאני מאונן לבדי עם עצמי אני מצליח לגמור רק ע"י שיפשוף האיבר,אבל כשזה מגיע לאקט מיני אני לא מצליח לגמור אם אני האק בסיפור..
יוצא לי להכיר בחורים נאים שהם אך ורק פסיבים ואין ביכולתם לענג אותי חזרה בכדי שאגמור...
מה עושים?):

לנסות להכיר אקטיבים?

יתכן שהם פחות נאים מהפסיבים, אבל היי... לפחות תגמור!
ועוד אפשרות ואף מומלצת, לנסות למצוא אהבה ולא זיון חד פעמי וללמוד איך לענג אחד את השני כדי ששניכם תגמרו, לתפארת מדינת ישראל!
אני... גמרתי.

פופאפ

New member
הבאת אותה להנחתה
נסה פתיינית

http://www.articles.co.il/article.php?id=92542
הברנזון הזה מפיק מאמרים שונים בשצף קצף ( חפשו בקישור )
בטוח יש נגיעה ספציפית לנושא.
הריגוש המיני אכן נרכש כסוג של התמכרות ושנוי בעצבוב אברי המין וסביבתם
תוכל לשנות העדפה מינית ואולי אף מגדרית ע"י אימון ממושך.
ההמלצה שלי הפרועה והבלתי מבוססת כאמור פתיינית

מקווה שיפנו אליך.. יש כאן כמה בעלות פוטנציאל.

קודם כל

בלי קשר לנטייתך המינית- יצרת לעצמך קיבעון עם הצורה שבה אתה גומר. מאוד קשה לאונן בדיוק כמו שאתה מאונן לעצמך. גם לגבר אחר.
ממליצה לך לעשות גמילה מאוננות. אל תאונן שבוע ותראה כמה אתה מסוגל להנות ממגע אחר ולאו דווקא מה שאתה רגיל אליו.

דבר שני, יש הרבה מאוד גייז שאוהבים גם להחדר וגם להיות נחדרים. אפשר גם משחקים עם דלידו או אצבעות. יש הרבה דרכים לענג אחד את השני- החוכמה זה למצוא פרטנר שיהיה בראש שלך.

טיףטף2

New member
תודה לכולם

ורעיון באמת חכם,חושב ליישם אותו..
קצת יהיה קשה בהתחשב בעובדה שאני אדם מיני למדי לא לאונן כשבוע,אבל שווה לנסות...

אין לי הרבה מה לומר חוץ מהגיג קטנטן .. מאחר והחלטת שכשאתה הפסיבי אתה נהנה יותר מלהיות אקטיבי אז מה זה משנה לך שהם נראים טוב .. לך רק על אקטיביים!
למה זה צריך לשנות לך אם הם יפים או מכוערים.. העיקר שיהיה להם איבר גדול

חופ שיה

New member
לדעתי הגירוי בפי הטבעת הרבה

יותר חזק ומגירוי באיברי המין שלנו, אם כמובן לומדים להנות מזה ולא מגזימים עד כדי פציעות.
לא מפתיע ש"התמכרת" לאקט הזה יותר מאשר לחדירה? (עובדים קשה יותר כשחודרים למישהו/י אהה? חחחחחחחחחחח.............)
מה גם, כשמקבלים גירוי בפי הטבעת וזה מלווה בגירוי באיבר המין שלנו , זה עוצמתי יותר. וזה כל כך פשוט לגרום לזה לקרות כשאתה רגיל לסקס אנאלי, לא משהו מסובך.וזה תענוג גדול !

אולי אתה חווה מין תקופה כזו שבא לך יותר מזה ופחות מזה והגוף שלך, מגיב בהתאם.
מאמינה שכשתרצה להיות אקטיבי עם גברים מסויימים או סיטואציות מסוימות גם הגוף והמוח שלך יעבדו בהתאם.

ואולי התקבעת (כמו שמיצי ציינה) ואז הפתרון הוא לחוות יותר ויותר סקס כשאתה האקטיבי כדי לחזור למצב שאת נהנה וגומר גם כשאתה האקטיבי. תמיד תוכל לגמור כשאתה מאונן או כשהוא מאונן לך, מציצה, חיכוך (לאללה שיכולים) כל מה שיגרום לך לגמור בסופו של הסקס, כמו שאתה בטח אוהב.:)

קחי אחד פשוט ורגיל מסיליקון עושה את העבודה

רק תחשבי על הגודל שימלא אותך אבל לא יציק מידי או יפריע לזיין אותך במקביל

זהו, שיש כל מיני צורות...

ותהיתי אם הבנות כאן ממליצות על משהו

אמנם יש גם חרוזים, אבל זאת תחושה קצת אחרת.

אה...

דווקא את החרוזים אני מחבבת...

פשוט יש להם חסרונות משלהם, והם גמישים ורכים מאוד, ונותנים תחושה שונה.

ממליצה

על כזה עם בליטות ושקעים דומה לחרוזים אבל משהו יותר יעיל

יש יותר דק ויש יותר עבה ואני דווקא כן אהבתי את העבה יותר כדי למנוע את ההרגשה העצבנת שצריך לשירותים תוך כדי

בחיי שאף פעם לא חוויתי את ההרגשה הזאת...

אני שומעת עליה פה בפורום לא מעט.
יתרונות למוצא הטורקי?

תודה על ההמלצה. זה בערך מה שחשבתי עליו.
המליצו פעם בפורום על זה

אבל הצורה שלו עם האורך הדי קצר שלו נראית לי עם פוטנציאל להיות ממש מציקה.

לא לזה התכוונתי

וזה שהצגת באמת קצר מידי וגם לא אוהבת את החלקלקות הזאת לא בשביל האנאלי ולא בשביל הווגינלי

למעלה