מה עושים כש..

G a l 5

New member
מה עושים כש..

לילה טוב לכולם. מס' שאלות שלאחר מס' שנים עדין לא מצאתי להן תשובה: 1. מה עושים כשאתה יוצא למסיבה של סטרייטים, ואתה בטוח שנוצר קשר עין עם בחור בקטע שלך (ייתכן ואני טועה אבל ספק רב)? הרי אני לא באמת אגש עליו ואזרוק לו איזו שורת פתיחה עלובה באמצע מסיבה עמוסה (וזה בלי קשר לעובדה שאני לא עושה את זה גם אם היה מדובר במסיבת גייז). 2. מה עושים כשעוברות להן שנתיים וחצי מאז הקשר האחרון שלך, במהלכן יצאתי עם בחור 3 חודשים ובפועל קרה ששנתיים לא קיימת כל קשר פיזי/נפשי עם בחור אחר. המצב בהחלט עגום וחשבתי אולי לכם יהיו תובנות מעניינות עבורי. 3. מה עושים כשאתה בתקופה מבחנים ובא לך למות!??!!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!??! לילה...

white star

New member
תשובות

1. יש לך שתי ברירות - או שאתה עושה כלום, או שיש לך אומץ "לזרוק לו איזו שורת פתיחה עלובה" - זה יכול להיות חיוך, זה יכול סתם לזרוק איזה משפט סתמי להתחיל שיחה וכדומה. כמו שאתה נמצא בהרבה מצבים אחרים שלא קשורים לאנשים שאתה רוצה ואתה כן צריך להתחיל שיחה - אתה יכול להתחיל לפתוח בשיחה ידידותית. לאן היא תתגלגל כבר תלוי בכם
2. זה כבר תלוי בך, אם זה נעשה מבחירה לא לעשות כלום או שלא מצאת מישהו שמספיק מעניין אותך. אם זה האופציה הראשונה - זמן לטיפול יקירי. שנתיים זה מספיק כדי לצאת מקשר שנגמר. אם זה האופציה השניה אז גם כאן אין לי תובנה שלא הגעת אליה לבד - סבלנות
3. יוצאים לפעמים לנשום אוויר לצאת לפאב\מועדון\משהו שאתה אוהב. אם תהיה לחוץ מהבחינות אתה תגרום לעצמך יותר נזק מאשר אם תצא כמה שעות. אה ולהסתכל בפייסבוק לא נחשב ללמוד
מקווה שטיפה עזרתי

ItsikH

Member
מוסיף סביר לגמרי שבתקופה שבה אתה מחויב ללימודים (לרוב גם אילוצים נוספים מכבידים, למשל כלכליים), לא תמצא מקום בחייך לבן זוג. האידאלי והרצוי היה כמובן שותף למצב כלומר סטודנט כמוך, אבל לא תמיד מוצאים (ולא בטוח שזה טוב, לפעמים יפריע לשניכם). זה לא אומר להתנזר כמובן, אבל לא לפתח ציפיות כי אין לך כרגע את מלוא המשאבים להשקיע בנושא.

למעלה