מה עושים כש..

מה עושים כש..

בעבודה ישנו בחור חמוד ובישן שניסיתי כמה פעמים לפתח שיחה והבנאדם פשוט לא זורם!! ומשום מה בעינים שלו רואים שהוא מחפש אותי.. אבל הוא לא זורם!!! מבחינתי זה פוטנציאל לפגישות.. מה עושים? איך ניגשים לכזה דבר?? אשמח אם תעזרו../tapuzforum/images/Emo8.gif

אם ככה

כדאי לחפש משהי בעבודה שתציע לו, ככה תדעי אם הוא בעניין.. ו..מנסיון.. זה הכל בראש שלנו, יש מצב שהוא מצא חן בעינייך ולכן נראה לך שהוא מחפש אותך.. (לא שאני אומרת שאת הוזה או משו, אבל לפעמים זה קורה לנו בלי שנרגיש..)

לא הייתי מתחילה עם זה,

לא כל מה שנוצץ זהב. חוצמזה,אם ובסוף לא יצא כלום בינכם,היחסים המינימלים בעבודה ישתבשו..כיון שאו שאתן בקשר טוב וזה הולך,או לא שאפי` בוקר טוב לא אומרים!! תחשבי טוב. בהצלחה=)

אם הוא

מעונין בך..אני בטוחה שהוא ימצא את הדרך להתגבר על הבישנות שלו.. לא נראה לי שזה מתפקידך לנסות כ"כ הרבה..

בדרך כלל

אם מישהי רוצה מישהו, היא משכנעת את עצמה שהוא מעוניין בה. בדרך כלל זה לא נכון. אולי הוא פשוט לא מעוניין ומשחק את הביישן.

האפשרויות:

או שאת ממשיכה לנסות לפתח איתו שיחה, בכל צורה שלא תהיה, אבל את מסתכנת באכזבה, ב-לגרום לחוסר נעימות ולמצב לא סימפתי במיוחד. או שאת מבקשת מחברה טובה שתנסה לגשש אצלו לגבייך, אבל כמובן בצורה כזאת שהוא יחשוב שזה לא בא ממך, אחרת החוסר נעימות שוב תהיה. או שאת מתעלת מעל הרגשות שיש לך, ובוחנת את זה בצורה יותר אובייקטיבית. בהצלחה.

למעלה