מה עושים כשרע בלב?

fox28

New member
מה עושים כשרע בלב?

הכל מתפווצץ בפרצוף כמו בועה גדולה הכל שחור משחור- שום דבר לא הולך רבים עם אהוב הרגשה שהכל נגמר הכל ריק מתוכן נמאס לי

פוקס

--אני ממש מקווה שאני לא אפגע בך יתר על המידה...אז אני מצטערת אם כן... את בחורה מאוד אמוציונלית את פועלת רק מהרגש כאילו יש לך מחסום ופחד מהשכל ...ומי שפועל רק מהרגש בדרך כלל הוא אימפולסיבי מידי...רגשני מידי שכל דבר נראה לו כמו סוף העולם וכל דבר מכאיב לו...אין לך המשכיות חוץ מהכאב וזה לא בריא... תמצאי איזון ,לשכל יש תפקיד מאוד חשוב הוא זה שמאזן את הרגשות כך שגם הדברים שנראים מאוד קשים הופכים לברי פתרון בצורה מאוד פשוטה וקלה... את יודעת בכל רע יש טוב ובכל טוב יש רע תלוי פשוט מהזווית שמסתכלים ... "הכל ריק מתוכן"????!!!!!זהו שיש לך טעות קטנה אם את רוצה תוכן זה מתפקידך למלא את התוכן אף אחד לא יעשה את זה בשבילך!!!!!!!ונמאס לך?טוב מאוד אולי זה יעורר אותך מספיק כדי להתחיל להסתכל על הדברים בצורה יותר רגועה ופחות רועשת....

MeWithoutU

New member
נופלים, בוכים, כואבים - ואז קמים שוב.

מתמודדים עם החיים... אפילו שקשה. לכולם קשה. כמה פעמים אני נפלתי... תמיד קמתי גם אם קמתי בלי חיוך...קמתי. קמתי - כי אולי יש תקווה. קמתי - כי אני רוצה שיהיה טוב. שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ומקווה שמחר תקומי ליום יפה יותר...

Rioter

New member
מחפשית את הטוב..

ברצינות - תעשי רשימת דברים חיוביים שיש ברשותך. אני יודעת שהיא תהיה גדולה הרבה יותר מהשלילית!

אשבל1

New member
כולנו יש ימים מבאסים כאלו....

הרעיון הוא לא לחשוב שמכאן הכל שחור, אלא שעד כאן היה, ומעכשיו יגיעו ימים טובים יותר, צאי יום יפה בחוץ , תטיילי קצת.. תחשבי איך משפרים את העניינים.... שיהיה בהצלחה.

fox28

New member
תגובה

קצת יותר טוב, תודה אנחנו מתלבטים לגבי שכירת דירה צריכים לקבל החלטה בימים הקרובים וזה מאוד מלחיץץץץץץץץ לחץ לא עושה לנו טוב, בלשון המעטה מקוה שיהיה בסדר

דברים שעוזרים *לך* לצאת ממצב רוח רע:

החבר שלך
לשמוע עברי לידר
מתוקים - שהרי הם סוג של נחמה..
חברות שלך איזה גאונה אני, נכון?

למעלה