מה עושים כשמשעמם?

מה עושים כשמשעמם?

לי כשמשעמם... אני נכנסת לאתר מש"צים של מחוז דרום יש שם תמיד אקשן P: ואני כותבת שם המון בפורומים אבל עכשיו האתר "סגור לרגל שיפוצים" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאתר מש"צים הוא הפך לאתר בניה P: מה אתם עושים כשמשעמם?

Spidi man

New member
סגור לרגל שיפוצים ? ../images/Emo6.gif

עבר עדכון. סגור לרגל שיפוצים זה יותר חמור
עכשיו הוא עובד לכל המעוניין

וואי

איזה אתר מהמם יש עכשיו! תארו לכם! הוא היה מהמם לפני ה"שיפוצים" (חחח עוז כועס) והוא יותר מהמם אחרי ה"שיפוצים" (עוז ממש כועס) שווה ביותרררררררר כולם מוזמנים להציץ, ( ועל הדרך, גם להירשם ולהגיב ) אהה! ועכשיו לא משעמם יותר!!! -ייאיי-

harhanegev

New member
אפשר גם:

[1] לטייל בהרי אילת [2] לגלוש לקומונת "טיולים בהרי אילת" (קישור בחתימה שלי כאן למטה) [3] לשחות בים [4] לקחת אוטובוס לחיפה ובחזרה [5] ללכת לישון

לקחת אוטובוס לחיפה ובחזרה?!#?!

WTF?!?! חחחחחחחח זה סוג של שיעמום כבדדד מאדדד עוד לא הגעתי לשלב הזה לטייל בהרי אילת- לא ציפיתי שתגיד משהו אחר P: ללכת לישון- לא! כשמשעמם לא ישנים!!! יאיר?! חחחחחח אתה מצחיק

harhanegev

New member
גם אשתי אומרת שאני מצחיק

והנה קבלי עוד תמונה מהחרמון המושלג

שמע...

אתה במצב אנוש... שיעמום טוטאלי... נתגבר יחדיו P: מה דעתך על מרכז תמיכה שיקרא "יאיר בן צבי מרכז תמיכה בע"מ" איך זה נשמע לך?

חח

שומעים מוזיקה, רואים טלוזיה, מדברים עם חברים בפלא איסי מסנגר מה שיש נכנסים לפה בעיקר גולשים באינטרנט, נפגשים עם אנשים(שמכירים) ואם המצב ממש ממש חמור אז קוראים ספר

yara derei

New member
../images/Emo216.gif|עכביש|אמממ אפשר גם...

לישון...ולישון...ולישון....ולישוןן... חחח סתם..:p אני בדר"כ באיסי, במסנג'ר, ישנה, רואה טלוויזיה, יוצאת, אני כמו הירושלמית מלמעלה..:p

ניצניזם

New member
אפשרי להרביץ לאחותך עם מצקת! :) חע

זה משאיר עיגולים...... זה תמיד מעביר ת'שיעמום........... חחחחח.. שניצ :)

ניצניזם

New member
האמת יש לי מצקת עם פסים.. :)

נראתה כאילו היא הייתה על המנגל ....... (היא גם שרופה מהיים..) זה הלך טויף........... חחחחח.... ואלל דאן........

למעלה