מה עושים כשחושדים?

silverS

New member
מה עושים כשחושדים?

היי יש לי קטע עם אח שלי. אני חושד בו שהוא גיי (לא שזה פלילי חלילה) כאילו גיי כמוני, אלא שאני יצאתי מהארון. הוא הכיר חבר לעבודה ומאז הם כל הזמן ביחד. מדברים שמונים פעם ביום באופן שאינו סביר לקולגות ואפילו לחברים מן המניין. החבר הזה של אח שלי צעיר ממנו בכמה שנים טובות. מאז שאחי הכיר אותו הוא הפסיק לצאת לדייטים עם בחורות. בעצם מעולם אחי לא היה בזוגיות עם אישה. כאמור אנחנו חושבים במשפחה שאח שלי גיי אבל לא מדברים איתו על זה. הקושי שלי הוא שאני בקשר טוב עם אח שלי. וכל פעם שהוא נוסע עם החבר הזה לחופשה בחו"ל אני מרגיש שאח שלי מתפתל כדי להציג את החופשה כ"תמימה" וכאילו שהוא לא מתלהב לנסוע איתו וכו'.... ואני מרגיש שאח שלי לא אמיתי איתי למרות שהוא יודע שיש לי אינטואיציה טובה כמו להרבה גייז :) האם לפתוח איתו את הענין או להניח לו? נ.ב: אני גם קצת מקנא אם זה אכן כך... כי אין לי אני לא בזוגיות כרגע.

white star

New member
להניח לו.

ראשית, בהרבה מקרים אנחנו מחפשים כלמיני סימנים שיתאימו לתאוריה שלנו. במקרה של אחיך, לך יש תאוריה שהוא גיי ואתה מחפש לכך אימותים במציאות שיכול להיות נכונים, אבל גם יכולים להיות באמת תמימים. זה מזכיר לי קטע מ"כולם אוהבים את ריימונד" שהאמא שואלת את האח אם הוא הומו כי הוא לא מסוגל להחזיק מערכת יחסים עם אישה, הוא עונה לה "אני לא הומו, אני סתם פטאטי". אגב, ממה שאתה מתאר זה יכול להיות סוג של בילבול, שאולי הוא מנסה דברים אחרים ועוד לא סגור על עצמו מי ומה הוא. בקיצור - תניח לו. כשהוא ירגיש שהוא מוכן, הוא יספר. זה כמובן אם יש מה לספר
ואז תדאג מהלבד, גם אצלך זה ישתנה :)

אני יכול להבין למה לא נח לו לספר לך

1. יכול להיות שאתה הוזה הכל. 2. יכול להיות שהוא לא סגור על עצמו, כך שאם ישתף אותך, אתה עשוי לעשות מזה סיפור יותר מידי גדול שהוא עדין לא מוכן להכיל. 3. יכול להיות שההורים שלכם דרמתיים, אז הוא לא מוכן להיות עוד פדיחה במשפחה. 4. יכול להיות שהוא מכיר אותך מספיק לדעת שאתה קנאי, אז הוא מסתיר ממך כדי שלא תהיה "החבר הכי טוב שלו" פתאום. 5. יכול להיות שאתה הומו סטריאוטיפי (יענו מזעזעת
), והוא לא רואה את עצמך כמוך. 6. יכול להיות שזה קטע חדש אצלו והוא מעדיף לשחק אותה טאמבל, יענו מקבל...אבל לא יודע מאיפה זה בא
(יענו, ווואיייי לא יודע מאיפה הגיע הזין הזה לתחת שלי
) בקיצר, עזוב'תו באימש'ך !

silverS

New member
האף שלי לתחת של אחרים גם לא

של הקרובים לי... כמובן מעדיף שזה יבוא ממנו או שבכלל לא יבוא ... חסר עוד צרה כזאת בבית
יאללה שיהנה !

ItsikH

Member
כל פעם שהוא נוסע איתו לחופשה בחו"ל נו באמת... הוא לא רוצה. הנח לו.

למעלה