מה עושים כשהמורה

smailytal

New member
מה עושים כשהמורה

1) משאילה קבוע עפרונות מביתי ולא מחזירה לה אותם למרות שכל הורה הביא בתחילת השנה 12 עפרונות שיהיו בכיתה בתי מנסה לבקש ממנה את העיפרון אבל תמיד המורה עסוקה ואסור לדבר ברוב הזמן והיא פוחדת שהיא תצעק עליה ולא מתוך קמצנות התחלתי לרשום גם על העפרונות את שמה של בתי 2) ועוד משהו לגבי העפרונות יש ילד אחד שאוהב לאכול עפרונות האם זה בסדר לפי דעתכם שאסרתי לבתי להשאיל לו עיפרון הוא מגיע ללא עפרונות מהבית והסברתי לה שעם המורה מבקשת ממנה להשאיל לו עיפרון שתגיד לה שהוא אוכל את העפרון לכן אמא שלה לא מרשה להשאיל לו ועם הוא לא יוכל את העיפרון אז זה בסדר אני מרגישה עם שני הדברים בסדר מה אתם אומרים ככה אני צריכה להרגיש האם זה בסדר מה אתם הייתם עושים

liatporaz

New member
אני מניחה שהיא משאילה כדי לתת לילדים האחרים

לגבי סעיף מספר 1 חושבת שאת צודקת זה לא בסדר, ואם ילדתך חוששת כדאי שתדברי איתה כמבוגר למבוגר. לגבי סעיף מספר 2 את בהחלט צודקת אבל לא הייתי משאירה את זה בידיה להתמודד מול המורה אלא לשוחח עם המורה כדי שלא תעמיד את בתך במצב כזה, שאינו נעים לא לה ובטח לא לילד, שמושפל במצב כזה. נכון זה לא נעים ומקומם אבל הילד כנראה פועל בצורה לא מודעת או בלי שליטה כמו שכוסס ציפורניים פועל והשפלתו מול הכיתה לא תועיל לאף אחד מהצדדים

smailytal

New member
תודה אבל לפי הבנתי היא

משאילה את העיפרון לעצמה מהבוקר עד הצהריים ומניחה את זה בארון של ציוד משרדי ודבר שני תודה על שפקחת את עיני אני ידבר עם המורה כמבוגרת למבוגרת ולא יניח זאת לילדתי ושוב תודה

למעלה