מה עושים כדי.........

מה עושים כדי.........

לא להשוואות בין הבחור הקודם שכמעט סגרתי איתו.....(שהיו בו גם המון דברים שכן אהבתי למרות החסרונות) לבין הבחורים האחרים בפגישות? תנו עצות יומנעים! משיח נאו.

גאולה4567

New member
אני חושבת

אני חושבת שאת צריכה להתאמץ למצוא את המיוחדות של הבחורים האחרים, למצוא במה הם מיוחדים......

מקודם כל שיהיה

הצעות.........אח"כ נדבר על לבחון "מיוחדות"

קליט

New member
א) את אמורה להבין שהראשון הוא לא/כן בשבילך

ב) אחרי שמלאת את הכתוב בסעיף א` - תפני בבקשה לסעיף ג` . ג) לא אמורה להיות בעיה, את בוחנת את הבחור החדש, תוכלי גם לחבב אותו, להעריך אותו, ולקחת אותו למזל טוב . בהצלחה !

הבעיה.........

שאין הצעות!וגם אם יש הן נתקעות......עוד לפני הפגישה! וחוצמזה שלא הגעתי להבה שהוא לא בשבלי אלא להיפך אני מרגישה "מפסידה"......וקשה לי לשכוח אותו!למרות שאני גרמתי לפיצוץ!אוף מבאס!

קליט

New member
הוא אשר כתבתי

את צריכה לעשות לך סדר בראש ביחס לבחור הראשון . אם כדאי לך לחזור אליו או לא . מאוד חשוב שתסיימי עם הראשון, ואז תהיי פנויה ריגשית לשני . ובקשר להצעות הבאות, יש בחב"ד למעלה ממאה שדכנים ושדכניות, תגבירו מאמצים, וכמובן תהיו מוכנים להתפשר בדברים מסוימים, כי העיקר זה בתכל`ס שתמצאי חתן מתאים . בהצלחה !

גם אם ארצה לחזור

זה לא ניתן.....עכשיו הבחור עושה שרירים ורוצה לראות עוד הצעות.......חרפנתי אותו
מה עושים?

קליט

New member
את יודעת מה עושים

לכל 1 יש את הדרך שלו איך להשתחר מרגשות מעיקות . יש אנשים שמשתחררים ע"י שיחה עם מישהו, או כתיבה, או טיול, או התבודדות ודיבור עם אבא שבשמים, או רשימה של מה הפסדת/הרווחת שהבחור דנן לא מעונין וכולי . את אמורה להבין מה היה כאן בדיוק . אם תרצי אותו באמת - יש סיכוי לא קטן לשכנע אותו להמשיך את הקשר . קחי את הזמן שלך כמה שבועות להתרענן . תאתרי איזה מישהיא שאת מחבבת בסביבה שלך (או מישהיא מכאן) כדי להתרענן ולסדר את הראש . הצלחות !

למעלה