מה עושים בצבא???

מה עושים בצבא???

תמיד כשחשבתי על הגיוס לצבא,נזכרתי בזה שאני הולך להתקלח ולבלות את 3 השנים הבאות עם חיילים(די חתיכים). ורציתי לשאול אתכם מה אתם הייתם עושים בכדי שלא יראו את מה שקורה לכם ברגע שאתם נמצאים במקלחות. (יש לי עוד הרבה זמן עד לגיוס אבל זה סתם עיניין אותי) אשמח אם תענו לי.

רציניקן

New member
יש על זה שרשור קצר למטה

בכדי שלא תתאמץ בלחפש את זה, קוראים לזה "אני עומד להתגייס וצריך עזרה" מאת נער בארון.

joob

New member
חפיף!

ממש שטויות! לי היו את החששות האלה באופן שלא יתואר לפני הגיוס....אפילו ביום הראשון הטירונות כל מה שחשבתי עליו זה מה יקרה במקלחת (מכריחים את כולם להתקלח באותה השעה) אבל אנלא יודע אם זה הסודה בשתיה או הריח שזיעה וטיפונת שבאוויר או אנלא יודע מה פשוט לא קורה כלום.. וזה לא רק במקלחות ולא רק איתך כאילו כל הבנים בצבא מספרים על איך לא עומד להם כבר שבועיים או איך הם אפילו לא חושבים על זה. בקיצור אתה יכול לחשוש כמה ש/אתה רוצה....גם אני חחשתי לא פחות...אבל בסופו של דבר איכשהו זה פשוט לא קורה..ולא משנה אם אתה שובעיים מתקלח עם אנשים חתיכים מאין נשוא ולא יכול לעשות כלום עדיין לא קורה כלום בדוק פרוק ונצור כמו שאומרים אלוהים אוהב אותנו, בהצלחה!

HaloMatok19

New member
עוד משהו בנוסף!

התחלה אולי יהיה לך קשה להתרגל, אבל תאמין לי שתתרגל וככל שתהיה עם החבר'ה יותר, ככה תרגיש איתם סחבק ותרגיש שהם כמו אחים שלך לכל דבר, שאפילו לא תחשוב על כמה הם חתיכים או לא כי זה לא יראה לך נורמלי לחשוב ככה (כמו שעל אחיך אתה לא חושב במובנים כאלו), וזה עוד בנוסף לצורך להתקלח ולהרגיש רענן אחרי יום עמוס בפעילות ושיעורי נשק שבכלל אין לך כוח לחשוב על כלום...! מקווה שעזרתי. בהצלחה!

למעלה