איזה כיף!
לגלות את סוף השבוע מחדש זה תענוג...גם לי הייתה תקופה כזו. אני כמובן לומדת ולא יוצאת מהבית...אתמול בעלי ואני עשינו ארוחת ערב רומנטית (אנחנו כמעט אף פעם לא בבית בסופ"ש), אבל היינו כ"כ גמורים שבשעה 23:00 כבר ישנו, שנינו אחרי אופטלגין לכאב ראש... דברים שאני חולמת לעשות בסופ"שים אחרי המבחנים: - מלא סדנאות יצירה. שישי בבוקר זה זמן מעולה - להסתובב בירידים ובשווקים- נחלת בנימין, שוק הפשפשים, שוק בצלאל בירושלים - לטייל קצת ביער הנפלא שמאחורי הבית שלי (אם לא יהיה חם היום אני מתכננת גיחה בהפסקת הצהריים. מתה על המקום הזה!!!) - להיפגש עם חברים שמפוזרים ברחבי הארץ - לעשות סדנת שמרים לבתדודה שלי, הבטחתי לה (או יותר נכון לבעלה הטרי...) כבר ממזמן - לבלות עם כל הילדים הקטנטנים במשפחה, שאני כלכך מתגעגעת אליהם - ללכת לקנות סירים. דחוף! אני במצוקה קשה - להכין מלא מתנות. שתי חברות טובות אמורות ללדת באוגוסט (הן היו מבקשות שאני אוסיף ב"ה, אז אני מוסיפה), לאחותי יש יומולדת השבוע, אח שלי תיכף חוגג 30 - לארגן אירוח בפורום. יש לי רעיון לאירוח מעולה, ואני עובדת עליו.... - לנקות את הבית. לא בילוי. אבל אין לכן מושג איך הוא נראה....גוועלד...