מה עושים במצב

מה עושים במצב

שאני נפגשת עם מישו ופתאום יש עוד הצעה והורים כבר קבעו לי פגישה גם עם השני(כי הם התלהבו עליו יותר)?
לא מספיק קשה לי להחליט.......
איך מחליטים במצב כזה?הרי אני יכולה לפסול סתם את הבחור הראשון רק בגלל הלחץ שכבר ממתין לתשובה,מצד שני אין טעם להגיד כן כל עוד אני צריכה להפגש עם עוד אחד....בכלל זה משבש לי את כל המחשבה...
איך יוצאים מהמצב הזה בלי נזקים?

תודה מראש
משיח נאו
וחג פסח כשר ושמח

אראה אותכם שוב רק אחרי חופשת הפסח.........

לא עושים דבר כזה

בחיים עצמם תצאי עם 10 במקביל.
אני בעד.
בשידוכים זה לא יפה!
תדחי את הפגישה עם השני עד שתחליטי על הראשון.
לא מבינה את ההורים שלך.

השכל הישר אומר

אל תשללי את הראשון, אבל תלכי להיפגש עם השני, ואז תחליטי מי יותר טוב. ככה עושים בכל תחום אחר בחיים - בודקים את כל האפשרויות בלי לשלול כלום מראש.

אלא מאי, מישהו בחלונות הגבוהים החליט שזה לא יפה או לא מוסרי לעשות זאת, ולכן אם אחד הצדדים יגלה את זה הוא נורא יעלב.

לא חושבת

שיש פה עיניין שהצד השני יעלב....
אבל עובדה שצעד כזה מבלבל אותה!
וחוץ מיזה שתחום הזוגיות מורכב יותר מתחומים אחרים... יותר רגיש.

לכ ל אחד

יש מעלות וחסרונות ומרוב שאני מבולבלת ולא יודעת על מה להתשפר ועל מה לא בא לי להגיד "לא" לשניהם,ואז אוכל לישון בשקט...
החיים מסובכים מדי בשבילי......

מה אני יגיד לכם

באמת אני מרגישה קריעת ים סוף.......שה' יעזור לי!עד מתייייייייייייייייייייי!

Lיבי

New member
הכי נכון

הכי אמיתי והכי ישר.
להתמקד באותו בחור שאיתו התחלת להפגש.
להחליט את ההחלטה לגביו בהתאם לנתונים שלו
מבחינתך לא אמור להיות שום דבר ברקע כשאת באה לבחון אותו
אם הוא מתאים לך לעוד פגישה , קדימה..
ואם הוא לא מתאים לך לעוד פגישה בגלל מי שהוא בלבד ולא בגלל דברים חיצוניים מסביב.. תורידי ותמשיכי לבא
אולי כדאי שתדברי עם ההורים אני חושבת שהם טעו בהתנהלות. תמצאי דרך חכמה לומר להם את דעתך על הענין

קליט

New member
תשובה יפה וחכמה

זה ממש לא משנה שיש מישהו אחר ברקע . כרגע יש את הראשון . את יכולה להתארס עם הראשון למרות שהשני הוא ממשפחה נוצצת יותר וכו` . השיקולים שלך - הם לא השיקולים של ההורים שלך . ואם ההורים רוצים את השני -זה ממש לא אומר שהשני מוצלח יותר ! . זה רק נשמע להם ככה . יצא בהשגחה פרטית שתפגשי עם הראשון וככה הכי טוב בשבילך . בכל מקרה תודי לה` שאת מוצלחת וחמודה, זה ענין של זמן עד שגם את תמצאי בחור מעולה . תתיעצי עם כולם, ואז את תחליטי מה שנראה לך . אולי את צריכה למצוא את האישה הנכונה להתיעץ איתה . תמיד הדיעה שלך היא הקובעת, את יודעת מה שאת מרגישה, ואת יודעת מה שאת רוצה . אל תשימי לב לקישקושים של כולם, ובמיוחד למשפחה שלנו יש את הכישרון לשגע אותנו אז אל תתווכחי איתם . אולי תעשי רשימה מה הכי חשוב לך, את יכולה גם לעשות רשימה על היתרונות והחסרונות של הבחור שמציעים לך, יתכן מאוד שאת תופתעי ! . אל דאגה ! יהיה בסדר ! . בהצלחה !

קליט

New member
ועוד משהו

באיזשהוא שלב אנחנו אמורים להתנתק מהסינור של אמא . יש בך את הקונפליקט בין להיות ילדה טובה וכנועה, לבין להגשים את עצמך ואת הרצונות שלך . ההורים רוצים להגן עלייך, לשלוט עלייך, ולהחזיק אותך קצר . את אמורה במשך הזמן -פחות להיות תלותית בהם, פחות להבהל ממה הם יגידו, לא לתת להם דו"ח על כל צעד ושעל, ואז תרגישי טוב יותר ונוח יותר, ובהמשך - ההורים גם יכבדו אותך יותר . חשוב שתקשיבי ותביני את הדיעה שלהם, אבל מתוך עמדה בוגרת שאת לא מתבלבלת אם יש להם דיעה אחרת ממך, ואת לא מתווכחת , את עושה את שלך .

קליט

New member
אני אישית לא אהיה מסוגל להגיע לפגישה כזאת

כי העלבון וההשפלה גדולים, וגם זה עיקרון - לא להיות סמרטוט בבית . *תמיד אפשר להגיד שהיתה כאן אי הבנה ואת באמצע הצעה אחרת, או שאת לא חשה בטוב, ככה שההורים שלך לא יכולים ללחוץ עלייך בנידון . *אם נפגשת אז זה גם טוב, ואין כאן כ"כ בעיה מוסרית כי לא חתמת חוזה עם אף אחת ונקלעת לבלאגן, רק שלא תתבלבלי בין 2 ההצעות . .

FBI 09

New member
אמא שלך

קבעה לך את הפגישה אז שהיא תצא איתו.
סורי אם אני תקיף,
אבל את זו שצריכה לבחור הכל!!!

למעלה