מה עושים במפגש

1חווה

New member
מה עושים במפגש

זה לא מפחיד להפגש ולהחשף ככה ? ואולי מישמכיר אותכם יהיה שם בכלל מה בדיוק עושים שם ואיך זה עוזר יותר מההתכתבויות כאן ?

חיקה

New member
דבר ראשון שלום לך.מה יש לפחד

מלהיחשף הרי כולם באותו מצב

יו כמה שאלות !! (תשובה בפנים)

אז קודם כל, זה כן מפחיד, בפרט למי שצריך עדיין להסתיר את "השתייכותו" החברתית. אבל זו לא ממש "חשיפה", רק הנפגשים זוכים להכיר זה את זה, ואנחנו מקפידים להזמין למפגש רק מי שמוסר לשחף את מספר הטלפון שלו... ואז היא מדברת איתו וכו´ אם מי שמכיר אותי יכנס לפאב אז הוא בבעיה לא פחות גדולה ממני. אני לא בטוח שזה "עוזר" יותר מהתכתבויות כאן, אבל אנחנו קודם כל אנשים, אוהבים, מקנאים, מתרגשים ועוד. ובתור שכאלה, אני לפחות, מעדיף לדעת עם מי אני מתכתב, במפגש שמענו אחד על השני דברים שאנחנו לא רוצים לפרסם בפורום. בעקבות המפגשים נוצרו גם קשרים ישירים בין חלק מהאנשים, ולחלקם זה עוזר, לפעמים אתה נורא רוצה לשמוע מלה טובה ממישהוא במצבך, ואז אם מכירים כבר אישית מהמפגש, זה קל יותר ונעים יותר. >אתאיסט לא מגלה לאף אחד עם מי הוא נפגש אחרי המפגש<

אלי פלס

New member
מה עושים במפגש?

מדברים, מרכלים, משתפים, שותים, אוכלים, רוקדים (לפעמים) וגם מתייעצים כשיש על מה...
לא. זה לא מפחיד... בטח לא אותי שגם כך אני חשוף כאן לחלוטין אבל גם לא את החברים האחרים... בשורה התחתונה, כולנו באותה הסירה. בשלבים שונים שלה אבל עדיין, היא אותה הסירה.
איך זה עוזר? קצת קשה למדוד זאת בתועלת ישירה אבל אני מניח שהעובדה שמה שאת עוברת, עבר ו/או עובר על חברים אחרים והעובדה שיש עם מי להתייעץ פנים מול פנים, מסייעת לא במעט לדרך הארוכה שאנחנו עושים... מקווה לראות אותך במפגשים הבאים, אלי

למעלה