מה עושים??? אשמח לעצות..

lirazush12

New member
מה עושים??? אשמח לעצות..

שלום לכולם....יש לי שאלה בקשר לזוגיות ובבקשה תגידו לי אם אני צודקת או לא. כי אני כבר לא יודעת...
אני ובן זוגי ביחד כבר 8 חודשים..גברים ביחד,בני 28,(עדיין לא דיברנו על חתונה אבל לפחות מבחינתי זה הכיוון)
הוא באמת ממש בנאדם טוב,אוהב איכפתי דואג,אבל יש לו קטעים שממש מקוממים אותי!!

כמו לדוגמא:ביום שבת אני אצל ההורים שלי כי אני שומרת שבת והוא לא שומר...
אז הייתי בבית של ההורים שלי..אמרתי לו תבוא בערב שבת לאחותי..

אמר לי לא אני עייף אין לי כח..(הוא קצת לא הרגיש טוב) יאללה זרמתי איתו והנחתי לו..
(אע"פ שתמיד יש לו תירוצים למה לא לבוא לאחיות שלי או למשפחה שלי)
טוב אמרתי לו תבוא ביום שבת בבוקר להורים שלי...אמר לי סבבה אני אבוא יותר מאוחר...בא לשעה והלך בתירוץ לסבתא שלו שלא ראה הרבה זמן...
לקח איתו את החבר שלו...שהוא וחבר מבלים המוןןן ביחד...(זה כבר נושא לבד)

אח"כ חזרו מהסבתא חזר הבייתה וכאן זה השיא....במוצש במקום להתקשר אליי ולשאול אם אני רוצה לבוא להורים שלו...(היו להם שם הרבה חברים...שאני מכירה טוב)
לקח את החבר שלו איתו לא טרח בכלל להגיד לי ואז שהתקשרתי חצי שעה אחרי יציאת השבת הוא אומר לי.."אהה אני אצל ההורים שלי רוצה לבוא"??
כאילו כדרך אגב...אמרתי לו שלא אני אתקלח ושידבר איתי שיהיה בבית..
אחכ בא לאסוף אותי בשעה עשר ויאללה הבייתה הוא סיים את הסיבובים שלו אז יאללה נזכר שיש אותי והבייתה....

והיה עוד קטע ביום שישי שאמא שלו שאלה אם הוא בא אליה לאכול...כי כל יום שישי אנחנו אוכלים אצלה...
והוא אמר לה לא, לא בא לי...ולא שאל אולי בכלל אם בא לי...או שלא בא לי....
מה לא אמורים לשאול את הבת זוג שיושבת לידך אם בא לה לאכול או לא??! מה אני עז??

וכרגיל לא הגבתי על זה....אוף אני יודעת שהוא לא מתכוון לזה,אבל זה מראה על קצת חוסר איכפתיות לא?? תקנו אותי אם אני טועה?? בבקשה...
איך אני אמורה בכלל לחשוב על עתיד משותף אם הוא לא שם לב לדברים הקטנים האלו??????או שהוא קצת מתחיל לקחת אותי כמובנת מאליו??

ועוד משהו מדאיג......מאודד...ביום שישי האחרון הסתכלתי אני אפילו מתביישת לכתוב את זה.....שהוא נכנס לאתרי פורנו....ממש הזוי...ואצלנו בחדר המיטות הכל בסדר הוא נמשך אליי ואני אליו אני יודעת את זה....אז למה הוא נכנס? אולי זה חבר שלו נכנס??? כי היה אצלו חבר באותו יום..

אשמח מאוד לכל תגובה מה עושים מפה?? כי ממש קשה לי כרגע לדבר איתו....איך מתנהלים? תודה על העצות...

לא כל כך הבנתי אותך

את מספרת על מקרה שקרה שלא היה נעים לך, למה את מספרת לנו ולא לו?

הוא בן זוגך ואם משהו הפריע לך בהתנהגות שלו או פגע בך את צריכה להגיד את זה לו, חוץ מזה שלא הבנתי בכלל מה הוא עשה...

איך הוא אמור לדעת שהוא פגע בך אם את לא אומרת לו כלום?

בקטע של הפורנו- כל עוד הוא בסדר במיטה איתך אז אין בעיה עם זה לדעתי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עוד מקרה Wysiwyg (*)

כן, הוא חפיפיניק ולא הכי מתחשב. זה עוד לא פוסל אותו מלהיות בן זוג. לפחות את רואה את המציאות מהתחלה - שזה יתרון, כי יש הרבה כאלה שבהתחלה נורא משתדלים, ואחר כך זה עובר להם - אבל אז קצת מאוחר לחתוך.

"לאלף" אתו זו לא אופציה. וגם לקטר זה לא.
אם את מוכנה לחפף ולזרום איתו באותו ראש - אין בעיה.
אם נורא חשוב לך בן זוג שהולך איתך לכל מיני מקומות ונורא מקפיד על תשומת לב אליך - ולא חסרים כאלה - את פשוט צריכה להחליף בחור.

בקיצור: את צריכה לבחור.

---

Wysiwyg = What you see is what you get

lirazush12

New member
גם נכון...פשוט פחדתי להגיד את זה בקול רם

במקום להציע לי בואי נעשה שבת ביחד...נראה אם זה הולך ביחד...למען העתיד...הוא יושב עם חברים זה ידוע זה הרבה יותר חשוב.....
עד כמה שזה עצוב לשמוע יש דברים בגו...

אייבורי

New member
מפלצת כישרונית

בלומר לנשים מה שהן רוצות לשמוע

ושוכחת לומר להן כמה דברים נוספים

יופי של כותרת

היית בהחלט יכול להסתפק בדברים האלה ...

seeyou

New member
במבט ראשון ,לדעתי את מבזבזת את זמנך

נתחיל ב:" אני שומרת שבת והוא לא "

בין בני אדם באופן טבעי יש חילוקי דעות

ככול שמוסיפים נושים במחלוקת האווירה "מתחממת"

מצד שני
בת 28 מחפשת בכול מחיר(?) להתמסד

אני מניח שהיו לך מערכות יחסים ועד היום לא מצאת באף אחד מה שמצאת בזוגיות הזאת

ידוע לכול-שקשה לשנות במיוחד את בני הזוג גם אם מתפשרים הרבה בהתחלה

יוס

nirity1

New member
זה לא שאלה של צודקת או לא

זה שאלה של מפריע או לא . ואם זה מפריע לך אז זה מספיק חשוב.
מכל מה שכתבת מה שהכי בלט לי זה שהוא בחר לקחת את החבר הטוב שלו להורים שלו ולא אותך. זה מבחינתי נורית אדומה.
לגבי הפורנו דרך אגב , עזבי שטויות. מרבית הגברים מסתכלים על פורנו ללא שום קשר ליחסים שלו איתך

I C E M A N 7

New member
חשוד מאוד

נשמע שאת מציעה לו רק כיף (משפחה זה כיף גדול), והוא משום מה מתחמק.
אני הייתי חושד בחבר.
משהו שם מסריח (מכיף).

את מה שנקרא פרוייקטורית

לקחת על עצמך פרוייקט - להפוך את הבחור הבליין והחופשי שלך לאיש בית ומשפחה, שומר מצוות. חביבתי, מדובר על פרוייקט לכל החיים, פרוייקט ארוך ומתסכל, ההתקדמות תהיה איטית מאוד וצפי שעל כל שני צעדים של התקדמות צפוי לפחות צעד וחצי אחורה. אבל אני רואה שאת בחורה שאפתנית ולא תתני לזה לשבור אותך! שיהיה לך בהצלחה!

ועכשיו כמה מילים רציניות יותר: אני בספק אם על הפערים ביניכם בהשקפת העולם ובהתנהלות בחיים אפשר לגשר, אבל גם בלי קשר לזה, בקשרים עתידיים ובחיים בכלל - עדיף שלא לנסות לשלוט על אחרים בכלל ובטח שלא "בשלט רחוק" - אם בחרת לבלות את השבת אצל הורייך, שחררי אותו, לגמרי לגמרי. קחי פסק זמן של 26 שעות ובהן אל תתעסקי בו במה שהוא עושה או לא עושה, עם או בלי חברים שלו, אצל הוריו או במחשב. תתעסקי בעצמך ובמשפחתך, אם את שם תהיי איתם. כשאני מסתכלת מהצד שלו אני רואה בחורה קצת... נו... איך להגיד בעדינות... שתלטנית, נודניקית, חופרת (טוב, לא יצא לי כל כך עדין): את הולכת לשבת אבל במקום באמת ללכת את משאירה לו הנחיות וכולך מלאה טרוניות על ההתנהלות שלו: תגיע לאחותי, תגיע להורים שלי, למה לא הולכים לאמא שלך בשישי? למה אתה הולך להורים שלך בלעדיי בשבת? למה אתה נפגש עם החבר שלך? ולמה אתה צופה בפורנו ? (מה, אני כבר לא מספיקה לך?) - אגב, גם אם לא אמרת הכל בקול רם, אני מבטיחה לך שרואים את זה על הפרצוף שלך - בקיצור: את לא בדיוק כייף גדול...

lirazush12

New member
תגידי לי זה אמיתי?? מה שאת אומרת??

אני לא בסדר?! אני הולכת איתו להורים שלו בסבבה יושבים בכיף שהוא אצלי הוא לחוץ ללכת כמו טמפון...שעה בלחץ..ושהוא הולך להורים שלו הוא אפילו לא טורח לעדכן את בת זוגו שבבית שלא התראינו כמעט כל השבת...ועוד אני לא הכיפית פה?? שאני רוצה שהוא יבוא לאחותי ולמשפחה שלי? זה חטא? נדמה לי רק קצת נדמה לי שלזה קוראים זוגיות.. אם זה נקרא חפירה אז מה זה זוגיות? לחייך והכל ורוד והפי הפי פאן פאן??!! בטח שיראו על הפרצוף שלי דיברנו כל השבת ואתה בוחר ללכת עם חבר להורים שלך ולא איתי אז יש פה משהו לקוי...אני נכנסתי לפה כדי לקבל תשובות נורמליות ויצאתי חופרת...לא כיפית...חיה בבועה...ועוד על הפורנו הזה שלא נדע מה אמרו לי שאני היא שטועה פה..וזה שאני רוצה להיות ביחד עם בן זוגי הופך אותי למציקה ולא כיפית...יצאתי מפה עם תובנות אחרות לגמרי...בכלל לא עם עצות נורמליות...עוד יותר התבלבלתי.. מה נסגר?!

chenby

New member
אם

את שומרת שבת, וזה חשוב לך, למה את לא יוצאת עם מישהו ששומר שבת גם כן? הוא כנראה רגיל לבלות בסופי שבוע, ויכול להיות שכשהוא מגיע אלייך לשמירת השבת שלך הוא פשוט לא נהנה ואת מפרשת את זה כלחוץ כמו טמפון.. את לא יכולה להכריח אותו לחיות בדרך החיים שלך (אני אגב שומרת שבת, ומניסיון לצאת עם גברים שלא שומרים, זה או שהם ינסו להזיז אותך לכיוון שלהם, או שאת תנסי להזיז אותם לכיוון שלך.. לרוב זה לא עובד.. בסוף התחתנתי עם שומר שבת ב"ה ואנחנו עושים שבתות יחד בהנאה ובדרך שאנחנו בוחרים בה)
גם לא שומר שבת, גם רואה פורנו, כלומר, הוא חי בדרך חיים שהיא מנוגדת לבחירות שלך, אז למה אתם יחד? למה בכוח?

lirazush12

New member
מה זה לא נהנה? אין מה לעשות

בשביל בן זוג מתפשרים גם אני לא בדיוק מתלהבת ללכת לסבתא שלו/לדודה שלו....מה אני לא אלך אם הוא מבקש?
אז אין מה לעשות הוא לא ילד וצריך התעלות על עצמו לוותר קצת להשתחרר ולזרום....גם אם "לא כיף" מה זה "מגיע אליי לשמירת השבת" מה נראה לך שאנחנו יושבים ומתפלים? אנחנו יושבים עם המשפחה ומדברים בכיף!! מה עינוי פה?? ציך להתפשר....אין מה לעשות זה לא כל יום זה כולה פעם בשבוע....אסון לאומי..

נומלה

New member
צריך להתפשר

אז למה שלא תתפשרי? מה הכל הפי הפי פאן פאן? לא "כיף" לך לשמור שבת עם המשפחה שלך לבד? תתפשרי. זה התשלום על שמירת השבת שכמו שהמנהלת תגיד לך דבר חשוב. בקיצור התפשרות זה דבר דו כיווני. אה... כן. אם לא בא לך ללכת לדודה שלו, פשוט אל תלכי. לא מוכרחים לבקר משפחה כל הזמן ביחד. אפשר לבלות חלק מהזמן לבד, עם משפחה שלך, עם חברים או עם ספר טוב.

lirazush12

New member
תאמיני לי שאני מבלה לבד

וכן יש ספייס זאת הייתה פשוט סיטואציה שהוא לא חשב על האופצייה של לשאול אותי אם אני רוצה לבוא...זה הבעיה......
נכון התפשרות זה גבר דו כיווני וכן גם אני מתפשרת והרבה...

למעלה