מה עושים אם רוצים

orangeada

New member
מה עושים אם רוצים

להכיר מישהו אבל מתביישים? לא יודעים ממש איך? חברה שלי ספרה לי על מישהו אצלה בבסיס שנשמע לי חמוד (איך? מתיאור שטוח.. אבל רק חיצונית..ושהוא אמריקאי
) אבל היא לא כזה מכירה אותו אז היא לא ידעה לספר על תכונות ואופי ממש.. מצד אחד בא לי להכיר אותו כי זה יכול להיות נחמד, מצד שני אני מין כזה מתפחדת ממנה כי היא קצת צוחקת עליי "מה את רוצה חבר" "או חמודה רוצה מישהו" וכל מיני כאלה שזה בא ממנה בקטע טוב וסתם לצחוק אבל אני מרגישה שאני צריכה להסביר את עצמי כזה ולהצטדק ואין לי מה.. אין דבר רע בלרצות להכיר מישהו.. לה יש חבר אגב שהיא הכירה בבסיס.. תמיד בתיכון חלמתי איך בצבא אני אכיר מלא בחורים. אז כן אני מכירה, אבל הם לא משהו, וחוץ מדייט אחד עם מישהו שלא רציתי גם ככה לא יוצא שומדבר רומנטי. זה מבאס. כי במובן מסוים יורת קל לי בצבא לשפוט בנאדם- מבחינה של איפה/במה הוא משרת מה שטיפה אומר עליו (ג'ובניק/קרבי, אפסנאי או חוקר מודיעין וכו') בן כמה הוא (בערך, לפי דרגה..) עכשיו יש קצת הזדמנות אבל קשה לי לקדם אותה כי סה"כ היא לא כזה כזה מכירה תבחור.. מה לעשות? נראה לי אני אקפוץ לבקר אותה מתישו ואולי אראה אותו ואחליט כמה לקדם את הקטע אם בכלל איתו.. מה אומרים? תודה!

תלכי תראי אותו ותחליטי

ואין ממה להתבייש מי שמתבייש מתייבש אני עברתי אולי חמש בחורות דרך חברים מה הבושה בשביל מה יש חברים ?

pain is MY love

New member
את בטוחה שאת בצבא?....

יש לך דיבור של ילדונת... בלי להעליב נשמה. אבל מה זה: "מצד שני אני מין כזה מתפחדת ממנה כי היא קצת צוחקת עליי "מה את רוצה חבר" "או חמודה רוצה מישהו" וכל מיני כאלה שזה בא ממנה בקטע טוב וסתם לצחוק אבל אני מרגישה שאני צריכה להסביר את עצמי כזה ולהצטדק ואין לי מה.. " מה אנחנו בכיתה א'?! מה זה להצטדק?! מה יש פה איזה בושה?! וואללה, חברה שלך רוצה לעשות לך טובה... תלכי תראי, מתאים מתאים, לא מתאים לא מתאים. ועצה אחרונה- אל תחפשי בחורים הם כבר יגיעו בעצמם....

orangeada

New member
מרינה אני בוחרת לא לקחת את ההערה

שלך ללב כי- א. היא ממש לא רלבנטית (כן אני בטוחה שאני בצבא. כן אני כבר בחצי הדרך והשחרור מתקרב) ב. אני לא רוצה לכתוב את המילים שעומדות לי בקצה הלשון, כי חבל. אני פשוט אתעלם ואמשיך הלאה ברשותך. אז זהו שהיא לא כזה כזה רוצה לעשות לי טובה ולעזור איך שזה נראה, ולי אין כוח לרדוף אחריה ולשכנע אותה.. לראות אותו זה קצת בעיה כי אנחנו לא באותו בסיס (למרות שאני יכולה ללכת לשם אבל אני לא בהכרח אמצא אותו) לא לחפש בחורים ושהם יגיעו בעצמם? הלוואי שזה היה ככה. אבל לפעמים, כשרוצים למצוא מישהו שהוא חכם ואיכותי ולא סתם כדורגלן, צריך לעשות מאמץ ולשאול אנשים. זה לא פשוט, ובליינד דייט זה קשה יותר מדייט רגל לדעתי אבל אני לא חושבת שיש בזה משהו פסול.. יום טוב!

liontamer

New member
קבלי ח"ח

ואכן, אל תעלבי מההערות לא לעניין... כי כל הגישה המסריחה הזו של אל תחפשי והם כבר יגיעו לבד, זו הגישה הכי פרידג'ית בעולם, ואכן, כל מה שייצא ממנה זה פשוט אנשים לא איכותיים לאון come make me miss u

pain is MY love

New member
נשמה

כשלא תוקפים אותך אין צורך להתגונן... באמת שלא באתי להעליב אותך ואם איכשהו פגעתי באמת שאני מצטערת. אז אין צורך להתחיל ויכוח ושטויות כי זאת לא המטרה פה. אני גם אתעלם מהמשפט על הכדורגלנים. איש איש וטעמו הוא (אני רק אביע שמחה קטנה לאור נצחונה של מכבי היום...) בואי אני אסביר לך, את אומרת שאת מתפדחת מחברה שלך שמקניטה אותך. וואללה זה דבר מאוד ילדותי להגיד... כי אני לא חושבת שיש בושה או משהו מפדח בזה שאת רוצה חבר או רוצה להכיר בחור או כל דבר בסגנון.. אז אל תתני לחברה שלך להשפיע עלייך! ואני לא אומרת לך להיות פסיבית! פשוט לא להתרגש יותר מדיי... בשנייה שאת רואה שיש לך הזדמנות- לכי על זה! אל תחשבי על שום דבר מסביב! יצליח- הרווחת, לא יצליח- תמשיכי הלאה. תשתחררי, אל תהיי לחוצה... ותאמיני לי שהכל יבוא לך יותר בקלות... בקיצור באמת שאין לך מה לבוא נגדי כי אני בעדך. ושיהיה לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי..

orangeada

New member
טוב תודה רבה, כתבת יפה../images/Emo13.gif

בחיים לא קראו לי ילדותית אולי בגלל זה השוק
לא יודעת פשוט ככה אני מרגישה קצת פדיחה).. בכלל זה קצת הזוי אם היא באמת תשדך לי אותו..

pain is MY love

New member
את יודעת מה?

שימי זין! הזוי שמה הזוי... ראיתי מצבים הרבה יותר הזויים מזה... אל תוותרי לעצמך! רוצה? תשיגי! מרגישה לא בנוח? תותרי! ואני שוב מצטערת אם איכשהו פגעתי.. זה היה בתמימות... באמת שלא התכוונתי.

הממ שני דברים..

אחד.. את שופטת אופי לפי התפקיד של הבנאדם.. אם כן.. איזה אופי היית נותנת לי.. עברתי המממ לא זוכר כמה תפקידים.. בקרבי כמעט שנה.. קורס חובשים שלא סיימתי.. קורס מכונאי מטוסים שאותו סיימתי ופסלתי אחרי זה.. עובד רס"ר למשך חודש.. אחראי תחזוקה בטייסת סודית של חיל האויר כחצי שנה.. הממ מה עוד אחראי תחזוקת מטבח.. ואחראי על 2 חדרי אוכל בבסיס חיל אויר גדול גם זה כמעט שנה.. בואי נראה חמודה.. מה תוכלי להגיד על האופי שלי.. התפקידים בצבא מותק זה דבר שנקבע לפי הקב"א והדפ"ר.. ולפי הזין של הקצין מיון.. עזבי את זה שכמעט את כל הבנות שהכרתי בצבא הכרתי רק כשהייתי במטבח.. והייתי אחראי עליהן בתורנויות.. המממ.. אופי לא קשור לתפקיד.. מה שכן זה שהאופי שלך מעוצב ומשתנה קצת בצבא בהתאם לתפקיד ולאנשים שאיתך.. זה היה אלף.. עכשיו בית.. החברה המצחיקה שלך לא מסוגלת להשיג לך את הטלפון שלו..?? עזבי רגע את הצחוקים שלה.. בגלל זה את תוותרי...?? אולי הוא הסנדל שלך סנדלרית.. לא לוותר.. במיוחד אם את חושבת עליו כל כך הרבה..

orangeada

New member
אני לא חושבת עליו כ"כ הרבה

זה יותר קטע של what if.. אני אפילו לא משמ יודעת מיזה ואיך הוא במציאות! ולגבי התפקידים- זה לא שחור או לבן. מודה. אותך אני לא מכירה ואני לא אשפוט לפי זה. אבל אם יש מישהו שאני יודעת שהוא לא הגיע לתפקיד שלו סתם, ועשה קורס לא קל וכו' וכו' זה יגיד לי עליו כמו שאני יודעת במקרה הספציפי הזה.. בכללי- אפסנאי יכול להיות בנאדם איכותי ויכול להיות שלא. אם הוא כ"כ חכם ומוכשר הוא היה יכול להיות טייס או מתכנת או חוקר מודיעין או פקח טיסה וכו' אולי יש סיבה שזה התפקיד שלו. אולי לא. לא יודעת. אבל זה כן אומר טיפה על בנאדם.. לפחות בשבילי..

למעלה