מה עושים אם רוצים
להכיר מישהו אבל מתביישים? לא יודעים ממש איך? חברה שלי ספרה לי על מישהו אצלה בבסיס שנשמע לי חמוד (איך? מתיאור שטוח.. אבל רק חיצונית..ושהוא אמריקאי
) אבל היא לא כזה מכירה אותו אז היא לא ידעה לספר על תכונות ואופי ממש.. מצד אחד בא לי להכיר אותו כי זה יכול להיות נחמד, מצד שני אני מין כזה מתפחדת ממנה כי היא קצת צוחקת עליי "מה את רוצה חבר" "או חמודה רוצה מישהו" וכל מיני כאלה שזה בא ממנה בקטע טוב וסתם לצחוק אבל אני מרגישה שאני צריכה להסביר את עצמי כזה ולהצטדק ואין לי מה.. אין דבר רע בלרצות להכיר מישהו.. לה יש חבר אגב שהיא הכירה בבסיס.. תמיד בתיכון חלמתי איך בצבא אני אכיר מלא בחורים. אז כן אני מכירה, אבל הם לא משהו, וחוץ מדייט אחד עם מישהו שלא רציתי גם ככה לא יוצא שומדבר רומנטי. זה מבאס. כי במובן מסוים יורת קל לי בצבא לשפוט בנאדם- מבחינה של איפה/במה הוא משרת מה שטיפה אומר עליו (ג'ובניק/קרבי, אפסנאי או חוקר מודיעין וכו') בן כמה הוא (בערך, לפי דרגה..) עכשיו יש קצת הזדמנות אבל קשה לי לקדם אותה כי סה"כ היא לא כזה כזה מכירה תבחור.. מה לעשות? נראה לי אני אקפוץ לבקר אותה מתישו ואולי אראה אותו ואחליט כמה לקדם את הקטע אם בכלל איתו.. מה אומרים? תודה!
להכיר מישהו אבל מתביישים? לא יודעים ממש איך? חברה שלי ספרה לי על מישהו אצלה בבסיס שנשמע לי חמוד (איך? מתיאור שטוח.. אבל רק חיצונית..ושהוא אמריקאי