מה עושים איתו ???

מה עושים איתו ???

אני כותבת בשם אחר ממה שאני כותבת בפורומים בדרך כלל, כי זה משהו שלא הייתי רוצה שידעו כולם... אני נשואה כבר 5 שנים לאדם מקסים, חכם, מלא שמחת חיים, נאמן, אבא טוב לילדה שלנו, ובעל לב זהב. החיים שלנו מאוד טובים, חוץ ממשהו אחד קטן שבזמן האחרון התחיל להציק לי. אני באנדם מאוד פתוח ולבבי, יש לי המון חברים וחברות, אני אוהבת חברה, שבאים אלינו, לצאת עם אנשים. עד היום באמת שעשיתי כל מה שבא לי. הייתי יוצאת עם חברות ומבלה ומקשקשת איתם עד הלילה. חברים היו באים והיה אחלה. הבעיה שלי היא שיש כל מיני אנשים שהייתי מאוד רוצה שיכירו את בעלי, שנבלה ביחד..ואני יודעת שהוא לא ממש אוהב את האירועים האלה. כבר יצא לי כמה פעמים להכיר לו אנשים (דרך עבודה שלי או מכרים משותפים) והוא תמיד היה אחלה ומצא מה לדבר איתם. הוא לא איש של סמול טוק אבל אם מדברים על נושאים שמעינין אותו, הוא יכול להשתלט על השיחה ובכיף. אז מה אני אומרת? שקצת חבל לי שהוא לא נורא אוהב אנשים כמוני. שהוא היה מעדיף שאני אלך לבד ואבלה ואעשה חיים ושהוא ישאר בבית. לא אכפת לו בכלל, הוא בכלל לא מקנא, זאת לא הבעיה. פשוט יש המון אנשים שאני יודעת שהיתי מאוד רוצה שיהיו חברים שלנו, אבל בלי לגרור אותו לשם אני חושבת שלעולם לא נעבור מהפסים של שלום שלום לחברים של ממש. איך אני משכנעת אותו שזה חשוב לי בלי להרגיש שאני מכריחה אותו לחיות את צורת החיים שלי? תודה לכם, ובהזדמנות הזאת אני יכולה להגיד שחשבתי באיזה פורום אני יכולה לשאול את השאהל שלי ואחרי כמה דקות חשבתי עליכם, והחלטתי שזה רעיון טוב. אני מקווה שיש לכם סבלנות לחשוב בשבילי..

adidas^

New member
אנשים שונים עם תכונות שונות...

תראי, בעלך הוא כנראה איש שאוהב אנשים, אולם לא אוהב אירועים מחוץ לבית עם הרבה אנשים. יש כמה אפשרויות לבעיה הזאת: א. תשלימי עם זה. יש תמיש תכונות אופי שונות לאנשים נשואים שהם מן הסתם שונים אחד מן השני. אל תלחצי עליו יתר על המידה, כי כנראה זה הבנאדם שהוא, זה הבנאדם שאת אוהבת ושאיתו התחתנת, ולכן עליך להשלים עם זה במידת מה. ב. מה הבעיה להביא אליך הביתה את האנשים שאת רוצה שהוא יכיר בלי לצאת מהבית? ככה לא תהיה לו סיבה להעדר מהם. (רק תוודאי שאת מודיעה לו את זה קודם- שלא יהיו הפתעות ושזה יהיה בהסכמתו).

עמיתר

New member
אני דוקא מהצד שלו

לא שאני כזה ביישן רק שאני באמת לא אוהב יותר מדי אנשים מסביב. היו לי חברות שהחליטו שהם ישנו אותי ויהפכו אותי לחיית מסיבות וחוץ מלהתעצבן זה לא עזר לא לי ולא להן. תכבדי את המופנמות שלו. את יכולה מדי פעם להביא חברים או לשכנע אותו שכדאי לו אבל לא הייתי נכנס לויכוחים בגלל זה, כי את לא תשני אותו. ואל תתעצבי בגלל זה. בסך הכל נשמע שזה החסרון היחידי שלו בעינייך אז אי אפשר לקבל הכל בחיים...

ליאן.

New member
מציעה להתפשר

הוא יוכל לעשות מאמץ בשבילך ולהצטרף אלייך פעם בשבוע או בשבועיים ואת בתמורה תוכלי להתפשר בשבילו על משהו שאת נהנית ממנו פחות. וכדי שכל העסק לא יהפוך להיות מטלה וסבל משותף, את גם יכולה להפוך את זה למשחק שיהיה מעין תמריץ. בשביל הריגוש..
פעם תני לו שיבקש ממך משאלה, כל דבר שהוא, ופעם אחרת את תהיי זו שתבקש משאלה. אני חושבת שלא כדאי ללחוץ יותר מדי, כי בכל זאת, אי אפשר שהכל יהיה מושלם, וגם מאוד קרוב לשלימות זה בכלל לא רע. ולדעת ללכת לקראתו ולנסות להבין, יכול להיות לטובה. וסתם התעניינות, לצאת בכלל, רק שניכם יחד, הוא כן מוכן או שהבעיה היא רק עם החברים ?

דן צ

New member
קודם כל סחטיין ../images/Emo45.gif

נערה בת 16 ללא הכנסה קבועה וגבוהה משקיעה בחבר שלה 600 ש"ח , כל הכבוד! בכל קניון יש את אותן החניות שמתמחות במכירה של דברים יפים ומיוחדים, תמיד אפשר למצא שם את הדבר היחודי ביותר שתוכלי להעניק לאהובך, הרי אין לו תחומי התענינות כל שהם לבן אני חושב שדבר מיוחד יכול לעשות את זה ובגדול , ותמורת 600 ש"ח כל חנות שכזאת תקבל אותך כמו מלכה כולל כוס קפה. מחיר ייעוץ זה הוא 350 ש"ח , נא לשלם בקופה ביציאה
כך שנשארו לך 250 ש"ח , מצטער

דן צ

New member
ואיך בדיוק הגעתי לכאן???../images/Emo12.gif

אפי, האם תוכלי בטוב ליבך לשרשר את ההודעה הזאת להודעתה של Katykr ? אודה לך על טוב ליבך מעמקי נשמתי

דנץ יקירי

אם זה היה אפשרי לשרשר את הודעתך לשם, או אם הייתי יודעת איך לעזאזל עושים זאת, הייתי עושה זאת בחדווה גלויה. אך משום שאני נהנית ממצוקתך הרגעית, לא אעשה כן ואצפה בכליון עיניים לראות איך משרבט אתה את תשובתך בשנית, ומשרשר אותה למקום הנכון. אה, ושכחתי להודיע לך שכהונתך כראש גדול מתמשכת עד יום ראשון, שכן החלטתי שימי ראשון הולמים הרבה יותר טקס הכתרה מכובד שכזה.

ליאן.

New member
תודה דנץ!!

ברגע זה התווספת לצוואתי. (כמובן שהליך זה יחייב אותך במיסי צוואה בסך 350 ש"ח)

ליאן ליאן, מוזיקה לאוזניי...

נשואה באושר יקרה ! סביר להניח שאחת מהתכונות שמשכו אותך אל בעלך היו עצם העובדה שהוא לא מאלה שמרגישים צורך להיות מסמר המסיבה, ליצן החצר, ואחוק של כל העולם. קיבלת אותו כמוצר מוגמר (למרות שטענתי הידועה היא שכל אחד אפשר לשנות, וגברים רצוי ורצוי לשנות, שהרי העיצוב הראשוני-הגס לוקה בחסר, עד שמופיעה דמות נשית בחייהם), וקשה לי להאמין שלפתע יקרה משהו והוא ישנה את עורו ויגרור אותך למסיבות טראנס בים המלח בימי חג ומועד. אני מאמינה שאם תאמרי לו שהיית שמחה שיהיו לכם חיי חברה פעילים קצת יוץר, הוא (כמילותייך - מקסים חכם וטוב לב) מן הסתם יסכים לעשות מאמצים למען אושרך. הוא לא נשמע לי כאדם לא חברותי אלא כיושב בית יותר, וייתכן שהסביבה שאת יכולה לספק לו על מנת שירגיש נוח בחברה, היא סביבה ביתית אך של מישהו אחר = ללכת לחברים הביתה !!! הכל במינון כמובן, ואל תצפי שהוא ייגרר איתך לכל פעילויותייך, אבל אין רע בלהזמין את האנשים המועמדים לחברות אליכם הביתה (כמו שכבר צויין). ובינינו - לא יזיק גם לגרור אותו לפרקים גם למקומות שייתכן שלא יהנה בהתחלה. אני משוכנעת שגם את עושה ויתורים בשבילו (ואל תאמרי לי שלא ארחת עשרים מחבריו הקרובים בעת שידור משחק הגמר במונדיאל, והתרוצצת כמו פורפרה מהמטבח לסלון תוך אספקת פיצוחים, שתיה, ריקון מאפרות והערות ביניים לא-מחכימות). אני מקווה שהוא מספיק אוהב אותך כדי להבין את חשיבות הנושא עבורך. וגם אם לא - את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שאם זו הבעיה המציקה לך ביותר - אשרייך וטוב לך, שכן הייתי מחברת בינך לבין כמה מחברותיי הטובות, ואם היית שומעת את שלהן יש להגיד, היית חוזרת לביתך, מנשקת את בעלך בשתי לחייו המסוקסות, ונשארת איתו בבית לצמיתות !!!

יש משהו במה שאתם אומרים

הבעיה היא לא רק שהוא לא תמיד מצטרף אלי אלא שגם לא נעים לי הרבה פעמים להשאיר אותו בבית. אני מאוד נהנת גם עם החברות והחברים שלי ויודעת שהוא דוקא טוב לו בבית, אבל חבל לי שהוא לא יודע להנות משיחה פשוטה בין חברים כמו שאני. אולי זה באמת לא מעניין אותו? אני רק מפחדת שבשלב מסוים יהיו לי חיים נפרדים ממנו לגמרי - כי כבר היום אני חוזרת מחברות ולא תמיד מענין אותו מה היה שם ומה עשינו. ואני מוצאת את עצמי פחות ופחות מעדכנת אותו מה עשינו שם. אולי זה פשוט קטע של גברים ואני מצפה ממנו ליותר מדי?

למעלה