מה עושיםם במקרה ש..

מה עושיםם במקרה ש..

נכנסים לחדרחרדים והגלאט צאטניקים עם המילים סקסית, כוסית וכדו'.... לזרוק או לא לזרוק.. זו השאלה.. ובנוגע ל"אדון אכזר"...? לזרוק או לא?

syrus

New member
אדון אכזר

אני לא רואה כ"כ בעיה בכינויי הזה בכל אופן, כינויים שלא הולמים את אופי החדר אפשר להרחיק

פסייקו

New member
אני דוקא כן רואה בעיה

ובפרט שגולשים מתלוננים על נוכחותו בחדר. תכלס, שנינו יודעים שהכוונה שלו היא לא לבוס קשוח במשרד.

syrus

New member
כן אבל

כל אחד יכול לעשות אינטרפטציה שונה לכל כינוי ולכן אנחנו משתדלים להיות "הכי בסדר" שאפשר. אם מישהו לא מוצא חן בעיניו הכינוי שיבחר להתעלם ע"י לחצן התעלם.

און 27

New member
syrus.....

צריך להסיק מדבריך שלא להרחיק אנשים יותר כי הרי אפשר לשים על "התעלם" כל אחד...? אני חושב שהמילה "סקסית" "כוסית" זה בסדר עדיין אבל "אדון אכזר" הקונוטציה משדר מסר גרוע {בלי קשר לדת} ולכן אולי כדי להרחיק אותו חוץ מזה כדי בכל מקרה לשקול לגופו של עניין כי הרי הרבה דברים {המון אפילו} ממה שקורה פה זה עניין של שיקול דעת וחישוב של רגע אחד אז צריך להגדיל ראש ולטפל בעניין בצורה הכי טובה שיש. נ.ב מילה אישית לדעתי שומר בצ'אט צריך שלא ירגישו אותו כ"כ לכן אם מישהו בניק שספק אם הוא מתאים אפשר להכנס לפרטי של הבנדם ולהסביר לו יפה...מנסיון...זה די עובד..:) צ'או.

אני חושבת

און מהניסיון שלי לא תמיד פנייה בפרטי עוזרת. מגיע שלב שהם רוצים לדעת למה הם צריכים להחליף ניק. ולגביי הניקים שהוזכרו לעיל (אני חושבת שאתם יודעים מה העמדה שלי לגבי זה.... )

syrus

New member
מממ... אפשר לבקש

ואפשר להגיד שזאת בקשה אחרונה

פסייקו

New member
אפשר

לבקש אבל קחו בחשבון שאם תתחילו לבקש מכל יוזר להחליף למשהו אחר, אתם בעצם מתחילים בסבב גולשים. און, תחשוב שחדר חרדים וגלאט עם ניקים כמו "סקסית" או "סקסית דיסקרטית" הוא לא מתקרב אפילו לחדר דתיים. אם אתה מגדיר חדר למגזר מסוים, אתה צריך להתאים את כל מה שקשור בחדר לאותו מגזר ולא להתפשר על דברים שהופכים את החדר ל-"חרדים כותרת בלבד"

און 27

New member
פסיקו אחי....

אנחנו בית הלל... כבר מה יש לעשות מול הצ'אט? אני נכנס לניקים בעיתיים מדבר מסביר ...ואם יוצא משהו משיחה עם הבחורה....יצאת שכרי בידי....{צוחק}...

'סתכלו למטה..

אדון אכזר ניק מיני מאווווווווד!! וקיבלתי תלונות על הניק שלו דיברתי איתו והוא גם הודה שזה ניק שקשור לסקס... אז לגטימי או לא?

כן נו, אולי הוא סתם אדון אכזר שלא

משלם משכורות בזמן לפקידים במשרד!? גם "גומר" או "עומד לגמור" הוא חולה סופני שמחפש צדיקה שתגיד תהילים לעילוי נשמתו?! קצת הגיון חבר'ה...(כולנו גדלנו בצאט)

למעלה