מה עונים לבחורה

דיתIש

New member
עונים לה

שתלוי בהצע שיש בעיתון לגבי דירות, ותלוי אם הממשלה תאשר לבנות עוד דירות.
איזה שאלה טיפשית לשאול!!!! אני ממדרת אותה לאותן שאלות:
אתה מסכים לשמוע רדיו?
תלך עם אשתך לקניונים?
תכניס מחשב לבית שלך?
איך אתה רואה את שולחן שבת בבית שלך?
איזה עיתונים אתה קורא?
אתה רואה את עצמך לומד בדביקות אחרי החתונה במשך 33 שנים הבאות? כי תכלס, אחרי החתונה הכל משתנה. אני מכירה מישהי שבעלה הצהיר שרוצה להיות ראש ישיבה, והוא לא שיקר, הוא היה בטוח שהוא באמת רוצה. לאחר 3 שנים של נישואין הוא הולך ללמוד במכללה מקצוע. אני מכירה מישהי שלפני החתונה כמעט נישבעה שהיא לא מכניסה הביתה מחשב, ונראה לך שהיום אין לה?? ואני יכולה לתת עוד המון דוגמאות. בפגישות צריך להתמקד בעיקר, לא בשטויות. איך האופי ? איך המידות? איך היראת שמיים? האם הוא מבין אותי ובאותו ראש כמוני?טוב לי איתו? ודרך אגב, השאלה צריכה להיות "איזה בית אתה רוצה לבנות", לא מחפש..

דיתIש

New member
לא../images/Emo70.gif

אני לא שאלתי מעולם את השאלה הזו ויש לבעלי מזל שהוא לא שאל אותי.. כי היא לא רלוונטית לשום דבר וכל אחד עובד על שני..אולי לא עובד, אבל לדעתי זו נאיביות לשאול את השאלה הזו כי היא תכלס לא משקפת כלום. כשאתה יוצא עם מישהי אתה צריך דבר ראשון לבדוק איך המידות שלה, אח"כ אם טוב לכם יחד, אם היא בראש שלך,אם יש בינכם זרימה וקליק,אם היא מבינה אותך ואת ההומור שלך.,אם יש לכם התאמה בדיעות, בסגנון.ואז אתם רואים שיש בינכם פוטינציאל לקשר טוב. ואז ממילא הבית שתבנו בעז"ה יחד יהיה ה-בית בשבילך. נ.ב. אין כזה דבר בפגישות "צריך לשאול" . בפגישות אתה מדבר מה שאתה באופן אישי מרגיש צורך לדבר עליו ולשאול. ולא בגלל שהשכן ממול אמר לך שחובה לשאול את השאלה הזו..

דיתIש

New member
ואם כבר

בחור היה שואל אותי את השאלה הזו- הייתי שואלת אותו בחזרה: איזה בית אתה רוצה? שיתגמגם הוא, למה שאני אהיה זו שצריכה לחרטט שטויות?!

דיתIש

New member
אדרבא

כשאת שואלת איזה בית את רוצה להקים, למה את מתכוונת?? הנה חלק מהתשובות שתקבלי: "בית חרדי,כמובן, פתוח אבל מבוסס על דרך התורה" (שמה זה אומר? שתכלס עושים מה שרוצים..) "אני אעבוד ואתה תלמד כל החיים, ואם יצטרכו לעבוד אתה תצא לעבוד בעבודה תורנית אם תרצה" (ומה יהיה אם הוא לא אוהב להיות סופר סתם, לא רבה, ודווקא הוא מעולה בתחום התיקונים?) "בית מלא אורחים וסעודות שבת יפות" יש לך עוד רעיונות??? והיום, בתור נשואה, וכשמסביבי גרים הרבה זוגות צעירים נשואים, אני עוד יותר חושבת שזו שאלה אוולית והדיוטית. תעייני מה שרשמתי בהודעה הראשונה בתחילת השירשור. ויש מצב, שרק אחרי שבעז"ה תתחתני, תחיי עם בעלך, רק אז תביני למה התכוונתי.

אני לא

קולט אותך!אני עונה לה כפי שאני רואה לנכון לענות לה,אבל מה זה יעזור לך לדעת מה אני יענה?! אני רוצה סגנון בית מסוים והרבה אנשים רוצים אחרת.אין פה תשובה אחת שכולם עונים.כל אחד רוצה בית אחר.ולכן כל אחד עונה על שאלה זו בצורה אחרת.הבנת חמוד שלי?!...(-:

זה השאלה ששואלים בפגישה הראשונה

למה להסחב עם בחור שבכלל לא מעוניין להקים בית כמו שאני רוצה?

בכלל לא מוזר

למה הוא נפגש איתה אולי הוא בכלל לא מעוניין להקים איתה בית? הוא בא לבדוק אם היא מתאימה להקים איתו בית ועצם הפגישה מבטאת את זה וכן עצם השאלה.

ברור שהוא נותן לה או היא לו צאנס

להתחתן!אבל זה צריך לבוא בשלבים ושאלה כזו מוקדמת מידי וזה המזורות שבה-שהיא לא בזמן הנכון.יש מבין?

אז אני יסביר לך משו קטן.

הרי ברור שאת לא תפגשי עם כל הצעה אלא רק עם מה שפחות או יותר יענה לבית שאת מחפשת אז אני לא אומר שבשל כך השאלה הזו מיותרת אבל היא יותר להתאים ציפיות מאשר להתאים שאיפות.

אני אפגש עם מה שיראה מתאים

ובפגישה אשאל כל מה שאראה לנכון כדי לודא אם אכן זה באמת מתאים. אנשים שיפריעו להם השאלות, אשמח לאמר להם שלום.

איש חiשב

New member
אם הבנתי נכון כוונתך...

לבחורים/ות שמהפגישה הראשונה או בעצם מהמבט הראשון החליטו שאת/ה הוא בחיר ליבם. ומה לעשות שהחלל המובנה בראש שאמור להכיל תאי מוח מכיל אוויר!! תצטרך להתרגל גם לזה!

למעלה