מה עובר על קנדי

המונשרי

New member
מה עובר על קנדי

בתחילה אציין שבעיני היא עדיין "קייס" עם הבטחה - או במילים אחרות העיניין שלה עדיין לא זכה לטיפול הולם ויסודי. מה שהפתיע אותי לגביה זו הסצינה הבאה : רייצ'ל מפלרטטת במימי הבריכה עם הידיד וקנדי מיודעתינו פוסעת מעדנות עם סנפירים לכיוונם ובחוסר רגישות מפתיע שוחה כראשן ששתה יותר מ4 כוסיות לפסח. וכשהידיד של רייצ'ל חש במבוכה ושאל אותה שאלת נימוס על עבודתה הרגישה קנדי מיודעתנו צורך עז לפרוק את כל מיקרי הזוועה להם הייתה עדה בעבודתה כסוהרת דבר שחיסל כל בדל של רומנטיקה שהייתה באויר...
ואני שואלת בניחותא :
איפה הטאקט שלה? זהו פרקתי ...

דה ז'ה וו?

זה לא בדיוק מה שרייצ'ל אמרה בתוכנית? בכל אופן, איאנלה הטילה על רייצ'ל ללמוד להתנהג בצורה נאותה ומשום שבעצם אף אחד לא גידל את רייצ'ל מגיל 12, הצמידו לה את קנדי האימהית כמלווה. אם רייצ'ל לא מפסיקה להגיד על ג'מאי "הוא רק ידיד, לא חבר ולא יזיז" אז מה את מתנשקת איתו בג'קוזי יא ****? לדעתי קנדי עשתה את הקטע עם הבריכה בכוונה. זה מה שהוריה של בתאני למשל היו עושים, כל הזמן מציצים ולא נותנים לבת שלהם להשתרלל עם איזה זכר תורן. לקנדי 8 ילדים, אני בטוחה שהיא מנוסה. לרייצ'ל אין שום נושא לשיחה עם הילד הביישן הזה שלה וזה מה שהיא צריכה להבין, שסקס זה לא בסיס למערכת יחסים. ושהיא שתלטנית. ומתנשאת. וכולה ילדה. ועוד כמה דברים שלא נעים להגיד..

המונשרי

New member
אז אם הבנתי נכון

היא עשתה זאת במתכוון ...to make a point? אח, רייצ'ל רייצ'ל... מצד שני זה הגיל וההורמונים הסוערים.[ אפשר ללמד בתאוריה ,כפי שאיאנלה ניסתה לעשות, את ההבדל בין אהבה והתאהבות - אך תכלס בשטח זה נשמע דידקטי ומאולץ משהו..]. לגבי חנוכה של בתאני - השמרנות לתפארת שלתוכה גדלה טומנת בחובה בעיות לא צפויות . היא יכולה להנשא בתולה ואח"כ לגלות שאין התאמה זוגית בגרוש... ועוד לא נגענו בנושא הצביעות ----> אביה של בתאני שנאה דורש אך לא מקיים. ( ע'ע בגידות).

Y. Welis

New member
יש לי גם כזה צמד... אולי אעלה משהו

שלהם. זה אגב במצב השקט, לפני שהם הופכים את הבית וקופצים על כל דבר.

היא עשתה את זה כי היא הייתה חייבת

היא הרי הייתה המלווה שלהם באותו יום. היא לא עשתה את זה מחוסר טקאט. היא עשתה את זה כי היא הייתה צריכה לעשות את זה. אילאלנה אמרה לה שאסור להם להיות בלי השגחה ואסור להם להיות לבד ליותר מ15 דק' !

המונשרי

New member
אם כך

(כנראה פספסתי את הקטע של מתן ההוראה)
|בו never the less מילוי תפקיד המלאך השומר מולא על הצד הטוב ביותר.

רסקול

New member
שרי ../images/Emo141.gif

תביאי איזה סיכום כללי של הפרק, אני לא מצליח להגיע לטלוויזיה..

שרי48

Well-known member
לא יכולה - לא ראיתי

הייתי מסכמת בשמחה, אבל בגלל אילוצים של זמן, יש לי 4 פרקים מוקלטים (280, 281, 283, ו - 284, את פרק 282 של ערב החג פיספסתי) שלא מצאתי זמן לראות אותם. אולי היום ייצא לי. לכשאראה - אנסה לסכם (אף פעם לא עשיתי את זה, אבל תמיד יש פעם ראשונה). חג שמח ושבת שלום.

שרי48

Well-known member
פרק 284 מה- 5.4.

סיכום הפרק: רייצ'ל- ידיד של רייצ'ל, ג'מאי מגיע לבית והיא שמחה. קנדי מתמנה למלווה שלהם ואסור לה לאפשר להם להיות לבד יותר מ- 15 דקות. דניס שואלת את ג'מאי שאלות ורייצ'ל רואה בכך הגנה עליה. בלילה היא נכנסת עם הידיד לג'קוזי וקנדי מצטרפת אליהם, שוחה לידם, מפריעה להם ומנהלת עם ג'מאי שיחה על העבודה שלה. רנה - איאנלה משוחחת עם הבנות על הבדל בין שמיעה (הקשבה חיצונית) והקשבה (שהיא פעולה חיצונית ופנימית גם יחד). היא חושבת שייתכן ולרנה יש ליקוי למידה ולא בעיית הקשבה. היא מטילה עליה משימה לשאול אנשים ברחוב על יחסיהם עם אבא ועם אמא שלהם ואם הם חושבים שהיא הקשיבה להם. רנה מבצעת את המשימה ברחובות מלרוז על הצד הטוב ביותר והיא מדווחת לאיאנלה שהיא הרגישה בנוח, שלטה במרחב הדיבור שלה וגם קיבלה פידבק שהיא הקשיבה. הן מסכימות לערוך לה מבחן כדי לקבוע אם יש לה ליקוי למידה ואיך היא מעבדת נתונים. בתאני - מתעמתת עם רייצ'ל בקשר לכך שרייצ'ל לא מקשיבה לה כי היא מהדרום. הן מלבנות את הבעייה, מוצאות הרבה מן המשותף ו"משלימות". רונדה מזכירה לה טראומה שעברה המשפחה, כאשר אביה נחשד ברומן עם נערה מהכנסייה והשמועה היתה שהוריה מתכוונים להיפרד. בתאני מתכוננת לטיסה לצפון קרוליינה, לשאול שאלות ולגלות פרטים מן העבר שהיא הדחיקה ולא רצתה לזכור. קאסי - רונדה משוחחת עם אמא של קאסי, ננסי, שנמסרה לבית יתומים בגיל 3 חודשים יחד עם עוד 7 אחים. אבא של קאסי היה אלכוהוליסט ואלים כשהיה שתוי (כמעט תמיד). האם עזבה אותו ונישאה בשנית ואז מסרה את קאסי. היא טוענת שקאסי היתה מפנטזת, ממציאה ומשקרת כל הזמן. היא מאשימה את קאסי על שהן לא התראו למעלה מ- 11 שנים. רונדה אומרת לקאסי להגיד לאמה אילו יחסים היא מצפה שיהיו להן וכשהיא עונה "קרובים" האם לא מבינה ואומרת שהיו להן יחסים קרובים כל הזמן. קאסי המאוכזבת מרגישה מרוקנת וחסרת אינרגיה. קאסי מתפרקת, היא חושבת שאמה לא מסוגלת להקשיב, לא לקים איתה מערכת יחסים שקאסי רוצה ולא לתמוך בה. היא עצובה כי נופצה האשליה הרומנטית על איחוד עם האם ורונדה שולחת את ננסי הביתה מוקדם מהמתוכנן. קאסי מסתגרת בחדר, לא רוצה לדבר עם הבנות שרוצות לעזור ולתמוך והיא מתלבטת אם לעזוב (לברוח) או להישאר.

למעלה