מה עובר עליי ?

מה עובר עליי ?

קצת תשובות מבעלי נסיון לא יזיק לי... אני גרוש 3 חודשים ,במהלך גירושיי(ארבעה חודשים )הכרתי המון ידידות וקשקשתי המון בזנב לנוכח המציאות החדשה ..עד שנמאס ואז הכרתי רווקה בשנות השלושים לחייה והרגשתי משהו שונה איתה ,זה נמשך חודשיים וזה התחיל להיות רציני וכאן פתאום קיבלתי לחץ נורא והמון שאלות והכי חשוב לא רציתי שהיא תפגע אז דיברנו והחלטנו שכדאי להפסיק את הקשר לא היה לי מצב רוח שבוע שלם ונורא דאגתי לה ....... ועכשיו אני בצומת לאיזה כיוון להמשיך קשר מזדמן ,קשר רציני,או אולי כדאי להיות קצת לבד ומה לעשות עם החלל שייווצר

תלוי בך....

לדעתי זו הייתה בכלל טעות מייד לנסות לבנות קשר רציני עם בחורה רווקה מייד אחרי גירושייך. אם בכלל קשר כזה, יהיה חכם יותר לפתח ולבנות בשלב קצת יותר מאוחר כשתאה תשבע באמת מכל הרגשת "החופש" הראשונית. בחורה רווקה בשנות השלושים לחייה, טבעי שתהיה מעוניינת בקשר רציני שיוביל לחתונה וילדים....האם אתה מוכן לכך כעת? במידה ולא, עדיף שתניח לבחורה לנפשה שתמצא את בן זוגה להמשך חייה ואתה תעשה חושבים עם עצמך מה טוב לך בשלב זה של חייך....קרשים מזדמנים? קשר זוגי רציני?....וגם להיות לבד תקופה, זה ממש לא נוראה ואף לעיתים מאד מאד עוזר ללמוד על עצמך מה באמת אתה רוצה לעצמך להמשך חייך. זה לא קל, לדעתי כולם חווים את זה בשלב זה או אחר....ומתגברים. בהצלחה

אולי תנסה...

D-10 .....

ערסlight

New member
בשר טרי

גירושין הן תמיד טראומה. הדבר הנכון לעשות זה להיות תקופה לבד. כדאי שיהיה לך זמן להתמודד עם "החלל הנוצר" וללמוד להיות במקום הזה.

לזרוס

New member
השאלה היא מה.

מה אתה רוצה שיעבור עליך. הבחירה היא שלך. אני, שלא לדוגמא, שואל את עצמי מי אני רוצה שתעבור עלי. אבל זה כבר סיפור אחר... אולי אפילו לא לפורום הזה, לעזאזל.

Revolter

New member
הלחץ הנורא

צוחק. קיבלתי אותו אחרי חודשיים. אמרו לי עזוב אותך, רק עזבת את הביית. תזיין וזהו. קיבלתי אותו אחרי חצי שנה. אמרו לי אתה עוד פרוד. תתגרש קודם. קיבלתי אותו שוב אחרי שנה. אמרו לי רק התגרשת. תחייה קצת לבד. ושוב אחרי יותר משנתיים. אמרו לי אתה דפוק. אף אחת כבר לא תצליח להחזיק אותך. בררררר ובהצלחה.

ב ד ר ך

New member
כל פרידה כואבת

ומשאירה חלל. גם פרידה שאנחנו יזמנו. מה לעשות ?? לא יודעת אני תמיד בעד "צריך להקשיב ללב ולכאב" אולי סתם קטעת קשר שיכול היה להתפתח למשהו נחמד ? אולי אתה צריך להיות קצת לבד ? אולי לא? מי יכול להגיד לך מה נכון ? ומי בכלל קבע שקשר טוב חייב להיות רק עם מישהי באותו סטטוס ורק אחרי שהיית גרוש שטחן כמה שנים טובות בלהיות לבד ובלהחליף בנות זוג. בהצלחה

פברואר68

New member
מנקודת מבט שלי כאישה

מאמינה שטוב להיות מספר חודשים אפילו שנה עם עצמך להרגיש את התחושות שלך בעוצמתן לא לטשטש ולא להסיח את הדעת מהרגשות ולא למהר להכניס לחיים אישה חדשה שמהר תמלא את החסר....לא למהר למלא את הריק שנוצר תתחבר אליו... כך תקדיש זמן למחשבה להקשיב לעצמך להבין את עצמך להתאפק.... ותביט על החיים אחרת ואז ממקום של איזון (ולא ממקום של חרדה ופחד) תכניס לחייך את העלמה הנכונה לך האיכותית זו שמתאימה לך ושאתה מתאים לה כי הבחירה תהיה ממקום של שיקול דעת אני כותבת מתוך ניסיון אישי שלי מאמינה בך בהצלחה לך פברואר68

אני מודה מודה מודה

תודה רבה למייעצים, אכן חיזקתם את דעתי ..... אני מתכוון להרגיע את הגיזרה ולהכנס למצב המתנה מאחל לכולכם יום פרחוני,צבעוני, ריחני ,ודובדבני

eranb58

New member
שאלה לגברים הגרושים. גם לכם קשה

להיות לבד ? גם אתם מחפשים אישה לצדכם כדי שתהיה מישהי שמחכה לכם ? האם זוהי הרגשה סוביקטיבית, או שמא נחלת הכלל ?

eranb58

New member
מזליקו. את קוראת בין השורות, בין ה

מילים, בין האותיות וביני לתוכי. קחי שאכטה לראות ותגידי היי.

יעלה20051

New member
גיורא אתה שוב מצחיק אותי התגובות של

מדללללללללללייקוווווווווווווותתתתתתתתתתת

Kטלנית

New member
"ההבנה האנושית איננה אור קר,../images/Emo42.gif

אלא היא מקבלת עירוי
מן הרצון ומן הרגשות. ומכאן נובעים מדעים,
שאפשר לכנותם "מדעי משאלת הלבב". כי הדבר אשר ירצה האדם להאמין באמיתותו, בו יהיה נכון להאמין ביתר שאת
לכן הוא פוסל דברים קשים,
שאינו רוצה לחקרם. שולל דברים מפוכחים, המקטינים את התקווה. פוסל דברים שבמהות הטבע, בשל אמונה תפלה. אינו מנצל את אור הניסיון, בשל יהירות וגאווה. אינו מקבל דברים שאין הכול מאמינים בהם, מתוך קבלת דעת האספסוף. קיצורו של דבר, אין מספר לדרכים, שלא תמיד מורגשות הן, להשפעת הרגשות על ההבנה ולפגיעה בה" (פרנסיס בייקון)
לא פעם אנשים אחרים מיטייבים לתאר את ההרגשה ואת הפועל יוצא שלה קצת יותר טוב מאיתנו. לענִיוֹת דעתי, עברת כברת דרך אתה החכמתָ מן הנסיון הפקתָ את הלקחים ועכשיו, אתה מוכן אחרי כל ה"קשקושים" לחיים האמתיים.. כל שנותר לאחל לך זה
ודרך צלחה.

Rinattt

New member
שלום לשכנתי...

אני מבינה שגם את ערה...
לילה טוב מאמי

למעלה