מה עדיף?

מה עדיף?

שלום שוב
רציתי לשאול את דעתכם בנוגע לדילמה שצצה בראשי. אני מאוד רוצה ללכת להופעה של עברי [זו תהיה ההופעה הראשונה שלי, אני לא מתה על מקומות גדולים ורועשים
] ומתלבטת בין שתי אפשרויות: הופעת הפסנתר בסוף החודש בבית קשת או ההופעה המיוחדת לאחר פסח. אני לא יודעת אם תהיה לי האפשרות ללכת לשתיהן, רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף- הופעת הפסנתר או ההופעה המיוחדת? תודה מראש, שקד.

נועמופ

New member
תראי,

הופעות פסנתר יהיו כל זמן, [נראה לי
] אבל ההופעה ה"מיוחדת" שעברי מתכנן, תהיה רק פעם אחת. אני חושבת שעדיף לך ללכת להופעה שתהיה אחרי פסח.

ו...יש תאריך?

אני במשלחת [פולין] מה11-18/4. יש סיכוי שזה יפול על התאריכים האלו? תודה,אגב

עדיין אין פרטים על ההופעה,

אבל זה כנראה יהיה באפריל, אז קחי בחשבון שזה יכול ליפול על התאריכים האלה.. אגב, אם את לא אוהבת הופעות גדולות ורועשות, איך זה מסתדר עם ההופעה הזאת?

אני לא אוהבת הופעות באופן כללי../images/Emo3.gif

אבל היי,זה עברי! אני נוטה לכיוון הופעת הפסנתר, יותר זול [אני מניחה שההופעה המיוחדת תעלה יותר מ100], יותר בטוח מבחינת תאריך ויש גם אישור מההורים [אני מקווה
]... עוד דעות..? מישהו?

אם את רוצה את דעתי,

לכי להופעת הפסנתר. אמנם אני לא ממש יודעת מה יהיה בהופעה באפריל, אבל הייתי כבר בכמה הופעות 'מיוחדות' של עברי, ובבסיסן הן אותו דבר [רובן, לפחות]. ונכון שזה יהיה קצת שונה, עם כל היצורים האלה והשטויות שמסביב, אבל אם בא לך לשמוע מוזיקה נטו [ולהנות ממנה], אל תחשבי פעמיים לגבי הפסנתר. במיוחד אם את לא כל כך אוהבת הופעות, ובא לך רק להנות מהמוזיקה.. כי הופעות פסנתר הן ההזדמנות הכמעט-יחידה לקבל את המוזיקה הפשוטה של עברי, בלי הרעש של מסביב. בכלאופן, אני בטוחה שתהני בשתיהן.. אז ההחלטה שלך.

o r a n o o s h

New member
אוקיי ככה..

אני אישית הייתי מעדיפה את ההופעה אחרי פסח כי היא גדולה והכל וממש ממש מיוחדת אבל בגלל שהיא כל כך רחוקה ואני מקווה והספיק עד אז עוד כמה הופעות אז הייתי קודם כל הולכת להופעה בבית קשת, זה גם ממש בקרוב וגם אמרת שאת מעדיפה מקומות לא רועשים והכל וזה מופע פסנתר אז ניראה לי שזה יותר יתאים לך וחוץ מזה יכול להיות שתוכלי ללכת לשתיהם, זה אחרי פסח לכי תדעי... ועוד סיבה שאני גם יהיה בבית קשת.חחח סתם בצחוק זאת לא סיבה... בהצלחה עם ההחלטה

yaelluu

New member
אני הייתי בהופעה אתמול

הופעת פסנתר,היה מדהים מרגש,אינטימי. אבל גם ההופעה המיוחדת טובה מאוד וגם בה הייתי השאלה מה בא לך..לרקוד לצלילי המוזיקה או לשבת בכיך ולשמוע את השירים בטמפו קצת שונה,בד"כ במנגינת המקור

yaelluu

New member
לא

חחחח ממש לא. אני מבינה שגם היית בהופעה איזה אדיר היה נכון?

yaelluu

New member
אגב

ראיתי בבלוג שלך שרשמת שאת עושה קורס בפלאפון.עד לפני שבוע עבדתי שם במשך כמעט שנתיים.איפה את עובדת בפלאפון?

למעלה