מה עדיף?

Jagged chaos

New member
מה עדיף?

יום רביעי נוסע לאילת, יש חנות שהכל שם זול בהיסטריה. time to buy some shit.... כל האלבומי אולפן של פרל, יש. את Live on two legs, יש. על איזה DVD ויזואלי אתם ממליצים? מה שבטוח נראה לי אני אקנה את האוסף משולש מה-8 ביולי 2003 בניו יורק, זה רק 70 שקל. http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=3170&Cat_id=48

Wine

New member
מה שקישרת זה ה - CD

אם אתה רוצה את ה - DVD, זה מה שאתה צריך לקנות. ואני ממליצה עליו בחום רב - פשוט מדהים! קצת טעימה ממה שמחכה לך שם...

Jagged chaos

New member
תודה../images/Emo45.gif

חשבתי באמת לקנות אותו.... ודווקא Crazy Mary יותר אהבתי בסטודיו
הקולות רקע של הזמרת חסרים פה... שיר אחד האנדרייטדים של פרל ג'ם.... איך זה שהוא אפילו לא הופיע בlost dogs? בכל מקרה...הבאסה היחידה ב-DVD הזה שהייתי מעדיף לראות את אדי וידר עם שיער ארוך מעיף בדרמטיות ת'שיער שלו לאלף עזעזל באקסטזה
... יש משהו כזה?..

Wine

New member
אני חושבת שזה ביצוע מצוין

ומסכימה גם שהוא Highly Underrated אבל יש סיבה לכך שהוא לא יצא רשמית באף אחד מהדיסקים של פרל - הוא נכתב, הוקלט והופץ באלבות Benefit של ויקטוריה וויליאמס (מוזיקאית חולת טרשת נפוצה שגם כתבה את השיר - המקורי היחיד שהלהקה ביצעה אבל לא כתבה), הוספה שלו לאחד האלבומים של הלהקה היתה מורידה את המכירות של הדיסק שלה. לגבי אדי - גם מסכימה שהוא נראה די בורגני כאן, אבל תאמין לי שהוא מעיף את הגג מהגארדן... אגב כן, יש DVD שהוא נראה יותר "אדי"- ה - Touring Band שהוא שם kicks ass.....הרבה יותר כסחני והרבה פחות מלודי מהגרדן. אגב, נסה "להשיג" את ההופעה במקסיקו - הופעה מדהימה!

Jagged chaos

New member
הזקן הזה מלך../images/Emo47.gif

(**הקלידן...**) מקרידי השמין רצח
ואדי וידר מסטול...
מגניב הקטע עם היין...

למעלה