מה עדיף... לעשות שעווה או לגלח...?
D Dj Reut New member 18/3/06 #3 רק מרוב הכאב אני מפחדת לעשות.. ויש לי סף כאב גבוה =) ועוד אמא גם קוסמטיקאית..
א אלופה אחת New member 18/3/06 #9 ברצינות ?../images/Emo4.gif קודם כל העובדה שצריך לעשות פעם בחודש לערך... מלבד זאת השיער נחלש ואף בחלק מהמקומות לא גודל יותר...
ברצינות ?../images/Emo4.gif קודם כל העובדה שצריך לעשות פעם בחודש לערך... מלבד זאת השיער נחלש ואף בחלק מהמקומות לא גודל יותר...
D daniella1980 New member 18/3/06 #10 אה.. כנראה פיספסתי את כוונתך שאלתי במובן הרחב יותר, מה המטרה הנעלה, ואת דיברת טכנית בלבד.
D daniella1980 New member 18/3/06 #8 עד כמה שזכור לי מהתקופות בהן גילחתי כל מקום שהוא, תוך יומיים זה גדל. פעם בשבוע - זה באמת לא נורא. שעווה הייתי עושה פעם בשבועיים.
עד כמה שזכור לי מהתקופות בהן גילחתי כל מקום שהוא, תוך יומיים זה גדל. פעם בשבוע - זה באמת לא נורא. שעווה הייתי עושה פעם בשבועיים.
ה הטיפות סיNנו תקוות New member 18/3/06 #12 ../images/Emo9.gif אם הייתי יכולה להראות לך את הרגל שלי אחרי שלא גילחתי כבר איזה חודש. אפילו לטיול השנתי באילת לא עשיתי רגליים>< זה די תלוי בבחורה, לא לכולן זה צומח מהר אחרי גילוח..
../images/Emo9.gif אם הייתי יכולה להראות לך את הרגל שלי אחרי שלא גילחתי כבר איזה חודש. אפילו לטיול השנתי באילת לא עשיתי רגליים>< זה די תלוי בבחורה, לא לכולן זה צומח מהר אחרי גילוח..
D Dj Reut New member 19/3/06 #13 תודה... אבל כבר גילחתי.. למרות שגם אני בעד שעווה, אבל לא יהיה לי זמן לעשות היום.. עוד שבוע נעשה שעווה =)
תודה... אבל כבר גילחתי.. למרות שגם אני בעד שעווה, אבל לא יהיה לי זמן לעשות היום.. עוד שבוע נעשה שעווה =)