מה עדיף???

מה עדיף???

היי שמי גלית, אני הולכת ללמוד מנהל עסקים עם התמחות בראיית חשבון שנה הבאה במכללה למנהל. שאלתי או יותר נכון התלבטותי היא על מה כדאי ללכת יותר לאיזה כוון, אני מאד רוצה להיות רואת חשבון אך כדי שמקצוע שלי יפתח לי יותר דלתות בעתיד רציתי לדעת האם כדאי ללכת על מסלול של משפטים עם מנהל עסקים עם התמחות בראיית חשבון במקום רק מנהל עסקים- חשבונאות, האופציה השנייה היא ללמוד מנהל עסקים- חשבונאות ואז אחרי סיום תואר ראשון במשך הזמן לעשות תואר שני במנהל עסקים- רציתי לדעת איזה בחירה תתן לי יותר בעתיד.אני פשוט חושבת שללמוד משפטים עם ראיית חשבון יוצר עומס עצום שלא יהיה לי זמן לעצמי בכלל ולחיים שלי שמאד חשובים לי וגם יוכל להשפיע על הציונים שלי בחשבונאות שיותר חשובים לי כי אני רוצה להיות רואת חשבון טובה. אנא עזרו לי ותענו לי על השאלה בכנות מה יעזור לי יותר בעתיד משפטים עם מנהל עסקים או ראיית חשבון ותואר שני במנהל עסקים- אוטוטו השנה מתחילה ואני צריכה להחליט. לכן אני מבקשת דעה מקצועית- מה פותח יותר דלתות, ובבקשה רק לא תשובה של מה את אוהבת כי אני אוהבת ראיית חשבון- כך אני מאמינה לפחות אבל רוצה לדעת מבחינת ביקוש עבודה מה יתן לי יותר - בתודה מראש גלית

חשבונאות

אם את מעונינת בראית חשבון, די אם תלמדי תחום זה לתואר ראשון. הוא לכשעצמו מאפשר השתלבות בעבודה. אם תרצי את היתרון של משפטים, ניתן ללמוד גם לתואר שני במשפטים בתוכנית מיוחדת המיועדת לחשבונאים וכלכלנים.כנ"ל לגבי מינהל עסקים- תוכלי ללמוד לתואר שני במינהל עסקים לאחר תואר ראשון בחשבונאות, אם תרצי בכך.

למעלה