מה עדיף?

tomtay

New member
מה עדיף?

שלום לכולם עשיתי לבני אבחון טובה מיוזמתי .לאחר קריאה מעמיקה באתר אני בהתלבטות אם ההתנהגות שלו מתאימה יותר לילד ADHD או לADD זה גם לא כל כך משנה מאחר וטרם עברנו פיענוח ופה אני מבקשת את עזרתכם אני לא יודעת אם אני צריכה ניאורולג או פסיכיאטר ,למרכז קשב וריכוז בהרצליה אין מקומות עד נובמבר , ד"ר ברק ( מוכר ? מומלץ ) יקבל אותנו רק באמצא דצמבר כך שאני חשה שאנו מבזנזים זמן יקר . פניתי לקופח מכבי וקיבלתי רשימה של ניאורולוגים שמקבלים באופן פרטי שמותיהם :דר וייס רפאל,דר מרגלית דוב,דר גינות נתן אני אשמח לקבל המלצות על רופאים אלה או על אחרים ,כפי שציינתי אנחנו במכבי וחשוב לי שזה יהיה רופא שנוכל לקבל עליו החזר ( המינוס המינוס ) אשמח לתגובות בהקדם

3שיקה

New member
פסיכיאטרית שהיא נוירולוגית

את בני בדקה פסיכיאטרית שהיא גם נוירולוגית שמה הוא אלידה מגור היא מקבלת באופן פרטי כל פגישה 800 ש"ח וזה כולל טיפול ויעוץ טלפוני במשך חצי שנה יש החזר מהקופה של 500 ומשהו כל פעם שהולכים נ.ב. היא מקבלת בראשון בבנין היובל

zivadina

New member
נוירולוג או פסיכיאטר?

אם הילד רק סובל מחוסר רכוז, מספיק נוירולוג. אם הילד סובל מבעיות התנהגות קשות, ואם הוא מתחיל או נמצא בגיל ההתבגרות, עדיף פסיכיאטר. בכל מקרה, באמת לא משנה אם הילד הוא ADHD או ADD. בקשר להחזר: אני משערת שאם תקבלו החזר על הרופא הראשון, לא תקבלו החזר על ד"ר ברק. את ההחזר נותנים על 3 ייעוצים בלבד בשנה, למיטב ידיעתי.

למעלה