מה עדיף?

נבני

New member
מה עדיף?

אני שוקל לקנות creative zen micro או apple ipod mini. אם יש בפורום הזה מישהו שיש לו את שניהם, הוא יכול להגיד לי מה המועדף שלו, ומה היתרונות? תודה!

LinkTree

New member
תלוי בצרכים שלך

תתאר מה אתה מחפש - אולי נוכל לעזור (ואני מניח שקשה יהיה למצוא מישהו שיש לו את שניהם)

../images/Emo121.gifהגעתי למסקנה

צריך למצוא מישהו שיסכים לקבל אייפוד אייריבר וקראטיב לנגיד שבועיים שולה ניסיון <דגמים מתחרים-מיני H10 וזן מיקרו> ולכתוב עליהם סיקור השוואה רציני בעברית. ואז במקום כלכך הרבה דיונים פה-לתת לינק לסיקור

LinkTree

New member
אני מוכן לקבל אותם ולכתוב

השאלה מי יהיה מוכן לתת לי אותם...

bitonano

New member
יהיה בקרוב... כנסו לפרטים

האתר הבא: www.tgp-il.net - אתר הג'אגדטים הישראלי, כבר עשה ביקרות על הזן מיקרו הראשונה בארץ בעיברית ובקרוב יפרסמו ביקורת על ה-H10 (שלי :) ).. ובנוגע לאייפוד מיני, שהוא מכשיר למוסיקה בלבד, לא תקבל איתו שום פיצ'רים נוספים, אם רדיו, הקלטה, הצגת תמונות, הצגת טקסטים משנים לך אז האייפוד הוא לא בשבילך... לך על הזן או ה-H10 שמניסיון אישי נגן פצצה!!!

Duke Tear

New member
במה מדובר כשאומרים "צרכים"?

אני שוקל לקנות זן, זאת לא הוצאה יום יומית ועבדתי הרבה לשם הכסף הזה, אומנם הI POD תפס תעוצה כלל עולמית ,השאלה היא אם המתחרים שלו נשארו מאחור, מה שלרוב לא נכון, בעיקר שקריטיב (יצרנית זן) יכולה ללמד את אפל דבר או שניים על איכות קול ,אבל כפי שזה נראה מבחינה מספרית ,לשניהם יש את אותה איכול קול תאורטית של 98dB SNR , לזן יש רדיו , והוא נראה חדשני ועתידני בדיוק כמו הIPOD , מה שבגיל מסויים ,ועם קצת הערכה לכסף, המראה של המכשיר פחות חשוב, אלה האיכות שלו והנוחיות שלו , אף על פי שאני חושב שהZEN נראה מעולה והרבה יותר מיוחד מIPOD. השאלה היא באמת מה ההבדל בינהם , לזן עוד 1GB לפי מה שראיתי, מה שכן , לא מצאתי שום תוספות למכירה , שום Icar ו Iboinic bacon egg , אבל השאלה היא האם אני צריך שיהיה ZEN לפני כל אביזר בסיסי שאני קונה, כמו נרתיק ,שלרוב יכול להתאים כמעט לכל מכשיר, ואם לא , מאלתרים. בכל מקרה, אשמח לתגובה כלשהיא בקשר לדברי .

לתוכנה של האיפוד יש נוחות הכי טובה

בשוק הנגנים, וכל שאר הנגנים מנסים לתחמן עם פיצרים מתקדמים כמו רדיו אבל תכלס כשאתה בדרכים ורוצה לנווט בין השירים האיפוד מנצח פעם אחר פעם, אז אולי באיכות קול כולם באותה רמה, ומבחינת מחיר ופיצרים כמעט אותו הדבר אבל התוכנה היא הדבר האחרון שבודקים למרות שהיא למעשה הדבר הכי חשוב.

bitonano

New member
פיצ'רים.. אייפוד... מה הקשר?!?!?

איזה פיצ'רים יש לו בכלל על המתחרים?? איזה פיצ'רים אין לו שיש למתחרים? רדיו, הצגת תמונות, קריאת טקסט (לא בטוח), הקלטה...

LinkTree

New member
מסכים עם אלרונד

אבל רק אוסיף ואומר שאם אתה רוצה רדיו וזה משהו חשוב לך אז אין מה לקנות IPOD - כי לקנות מוצר שאין בו את כל מה שאתה צריך במחיר שהוא לא זול זה חבל. אם רדיו לא חשוב לך - יש ל IPOD נוחות שימוש שעולה על המתחרות כמעט בלי להניד עפעף

amirxbox

New member
אני בדקתי תוכנה בעדיפות א

כי סבלתי מתוכנה של MPIO ותוכנה למיני דיסק של סוני. אין מה לדבר הנדסת אנוש של המכשיר ותוכנה זה הכי חשוב, רדיו חשוב לחלק מהאנשים ואני מכבד את מי שאומר ה IPOD לא שווה כלום כי אין לו רדיו אבל לאנשים כמוני שממש לא מעניין אותם רדיו ה IPOD מושלם!

LinkTree

New member
למה לשמוע רדיו כשיש IPOD

יש לי 5500 שירים בIPOD לא מוצא סיבה לשמוע רדיו (חוץ מאם אני רוצה לשמוע חדשות או מוסיקה היום..)

JaneLame

New member
התשובה היא:

106FM, קול הקמפוס. תחנה נהדרת. קולטים רק בת"א (וגם זה בקושי, רק עד הצפון הישן כולל).

למעלה