מה עדיף?

gesus

New member
זה תלוי בהרבה גורמים

מה השירות בדיוק? אני יכול לתת לך דוגמא שניסיוני העגום שנציגת שירות פרונטלי של "פלאפון" לא הסכימה להחליף לי סוללה וכמעט הפכתי לה את הדוכן. מצד שני,נציג שירות טלפוני של "הוט" החליט לא לזכות את ההורים שלי על שבועיים שהאינטרנט היה מנותק והוא קיבל ממני הבטחה שאם אני אאלץ להגיע למשרדים שלהם,הוא יאסוף את השיניים שלו מהרצפה. אני משער שזה הכל עניין של מי את משרתת,אותי לא היית רוצה לשרת,אני רוצה שירות טוב והוגן וכשאני לא מקבל את זה אני משתגע. היתרון בשירות טלפוני הוא שלא יכולים לעשות לך כלום (פיזית),אבל הסוג הזה מאפשר לתת שירות פחות טוב (לפחות ככה הוא נתפס פסיכולוגית). שתפי אותנו בהצעות העבודה שלך...

space1

New member
קח רגיעון...

או פרוזאק... "הוא יאסוף את השיניים שלו מהרצפה"??

gesus

New member
ניסיתי...לא עזר

אין לך מושג אילו תלאות הם העבירו את ההורים שלי.בשביל פחות מ-200 ש"ח הם רדפו חודש וחצי אחריהם וגם זה לא עזר. יש דברים שרק באיומים וצעקות הולכים פה בארץ

gesus

New member
מילת המפתח היא השתחררנו

יש מין אחיזת חנק בחוזים עם החברות האלו וכשמנסים להתנתק מהן מרגישים עד כמה זה נכון.

gilad052

New member
תגוב!!!

אני עובד בש"ל ואם היית אומר לי כזה דבר ולא משנה על מה הייתה חוטף ניתוק לפנים!!! הגיע הזמן שגם הלקוחות יבינו שהם עובדים עם בני אדם וגם נציגי ש"ל יכולים להפגע והרבה פעמים הם עובדים מתוך מדיניות שהם לא יכולים לחרוג ממנה!!!!

למעלה