מה עדיף ?

Admini

New member
מה עדיף ?

אני משדרג את הפורום שלי ל-ASP.net יש לי רכיב שאני רוצה להכליל בחלק מהקבצים. אם אני יוצר רכיב כלשהו חיצוני (ASCX או רכיב עסקים) אני צריך ליצור עוד DataSet וחיבור וזה בזבוז. מה לעשות ?

gilad g

New member
אתה יכול

לתת לרכיב פרופרטי מסוג DataSet/DataTable, כך שלא תצטרך לפתוח חיבור שוב

Admini

New member
עוד שאלה

2 רכיבים (ASCX) מוכללים בעמוד מסויים איך אני קורא רכיב מוכלל אחד מתוך הרכיב השני ? בעמוד עצמו אני יכול לכתוב Object.Func() ואיך ברכיב המוכלל הנוסף ?

Admini

New member
אנסה שוב להסביר

2 רכיבים בעמוד, שניהם ASCX אני רוצה מתוך הקוד של הרכיב הראשון לגשת לפונקציה ברכיב השני

gilad g

New member
אה..

אוקיי, אז עושים את זה באופן הבא: יש לך שני רכיבים - א' וב'. ב-ב' יש לך את הפונקציה המדוברת. אתה נותן ל-א' פרופרטי שהוא רכיב ב', ומרכיב א', קורא לפונקציה. לדוגמא:
---ComponentA.ascx----- <script ...> public ComponentBtype x; //...and inside a method (Page_Load or whatever...): x.SomeMethod(); </script> -------- Main.aspx --------- <script langua...> public void Page_Load (...) { a.x = b; } </script> <moshe:ComponentAtype id="a" /> <moshe:ComponentBtype id="b" />​

Admini

New member
והשגיאה

Compiler Error Message: BC30002: Type 'Title' is not defined.

yuval k

New member
---------------------------------->

א. שם מאפיין כשם הסוג שלו
public Title as Title שנה אחד מהם. ב. השגיאה שלך מציינת שהסוג Title לא ב-scope שלך. אני לא יודע איך הקוד שלך כתוב, אבל בדוק שנית.

Admini

New member
-------->

1. שיניתי 2. מוזר מאוד... כי הוא אמור להיות כן כתוב....

Admini

New member
והפיתרון ../images/Emo13.gif

ASCX ------------ Dim Title As Object ASPX ---- Sub Page_Load ASCX.Title = Title <admini:title id=title runat=server />​

yuval k

New member
../images/Emo45.gif

אם ה-ASCX שלך יודע לטפל בסוג הזה כמו שצריך, אז typecast פשוט מ-Object, וזהו, על הגל.

למעלה