מה עדיף???

לאנצי76

New member
מה עדיף???

לאהוב ולהיפגע או, לא לאהוב? מאז שנכנסתי לפורום אני רק קוראת כאן עצב עצב עצב ושוב פעם עצב מה נהייה??? לפעמים נדמה כי אנחנו מתות על הרחמים העצמאיים האלה... כל אחת בודקת של מי הסיפור היותר עצוב "היא עזבה אותי, נטשה אותי, לא אוהבת אותי, אני רוצה לנשק אותה, לחבק וכו'.." תתעוררו!!!! מי שלא נימצאת איתכם - זה כי היא לא רוצה להיות! זה מתחיל להיות פאתטי...

oshkoshi

New member
עדיפות???

אין פה שאלה של עדיפות כמובן שאם זה היה תלוי בכל אחת ואחת מאיתנו היינו מעדיפות שלא להפגע ורק לאהוב עד בלי די.. אבל מה לעשות שהמציאות בחוץ(ובפנים) שונה??? אז יש מקום לפרוק הכל, לספר ,להזדהות, לתת עצות, ואפילו להרגיש שאת לא לבד או בודדה (למרות שלפעמים את גם לבד)... פתאטיות-זה לשפוט אנשים בשעת צערם.....או במקום שלא מוכר להם..... מקווה בשבילך שאת במקום אחר

../images/Emo24.gif

אושקוש מקווה שאת מתחילה לראות את האור..... בסוף הכל טוב אם עוד לא טוב סימן שזה לא הסוף

טורטיתת

New member
אין עדיף... הבחירה היא שלנו מה ואיפה להיות...

מאז שנכנסתי לפורום אני קוראת את הכל מכל. מכניסה בי לתוכי את אשר אוהבת מתחברת זכותה של זו לכאוב... זכותה של זו לאהוב... זכותה של זו לבכות וזכותך לשאול עדיף... וזכותי זאת זכותי. בעצם עדיף לאהוב, כי הכאב הוא כאב אהבה, סימן אולי הוכחה, לכך שהלב עובד לו סה"כ.
מעורר!!!

פאמקי

New member
אם את שואלת...

מה הייתי בוחרת, בהנחה שהייתי יודעת שבסופה או במהלכה של האהבה לאשה שלי, (או בעצם, לכל אדם אחר) הייתי חווה כאב- האם הייתי מוותרת על אהבה הזו? מבחינתי, חד משמעית, ממש לא! מעדיפה לאהוב, כל עוד אני יכולה. עבורי, לאהוב זה לחיות. וכמו שאני לא מוותרת על חיי, בגלל רגעי הצער/ כאב/ שפל... לא אוותר על אהבה בגלל רגעי המשבר. ובאשר למה שאת קוראת כאן- אני מנסה לראות את ה"יש", ופחות את ה"אין" כאן. (גם אם כותבות בניק זמני, מתעקשות לחזור על אותם דברים בכל השרשור, כדי להקפיץ אותו למעלה, שוב ושוב ולדחוק נושאים חשובים למטה). oshkoshi ברוכה את בנוכחותך, אורחת
.

למעלה