בנים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי
אילו רק הארץ הייתה יכולה לדבר ... אני חושב שיש להקריב חיים למען הצלת הכותל וחיי האדם שבתרחיש שהבאת לי. (רק בשביל שכולם יבינו עד כמה הוא מקשקש : הוא שאל אותי , אם מחבלים היו נכנסים לרחבת הכותל , והורגים את מי שנמצא שם , האם הייתי מכניס לשם כוח צבאי למען ש"ישחרר" את הכותל מחדש , גם אם ימות מישהו שהוא אב לילד בן 3 , אז כן ! אני מוכן שהבן אדם הזה יהיה אפילו אני ! אבל בשבילו זה כנראה קשה להבין שיש דברים שחשובים לעם הזה , ומייצגים אותו , ואני לא אתן שירצחו בעם שלי ואני אעבור על כך בשתיקה ,על כך הוא תוקף אותי!). האם אתה הוא שמעז להשאול אם אני חלק מהעם שלך ? אותו אדם ששונא אותי ? אותי אחד ששונא אנשים בעם שלו בגלל שדעתם שונה משלו ? אותו אחד ששונא בני אדם באשר הם בשל מוצאם ? אותו אחד שלא חושב פעמיים ויהיה מוכן לוותר על הכותל ? השריד היחיד שנותר לעם הזה מקודש הקדושים שלו ! שרת החינוך שלנו פאשיסטית , ואף הוכחתי לך את זה בהודעה הקודמת שלי. וראש הממשלה שלי הוא אדם שוועדת הכנסת החליטה שהוא אחראי על טבח ! ואני מוכן לתת חלקים מארצי למען בני עמי יוכלו להמשיך לחיות ולא ימותו אנשים כל יום ! הנה משפט מספר קהלת :"עת לבקש ; ועת לאבד" , ישנו זמן לכל דבר ! ואנחנו לא אלא שנקבע אותו , ועכשיו זה עת לאבד , למען העתיד שלנו ! זוהי העת לאבד ! לא כי אנחנו רוצים לאבד ! לא כי אנחנו לא רוצים את השטחים האלה ! אלא כי אנחנו צריכים לאבד אותם למען העתיד ! ועוד משפט מאותו הפרק :"את הכל עשה יפה בעיתו". הגיע העת לאבד , למען העתיד ! לא פחות , ולא יותר ! וחשב שאנשים כמוך , שכל כך שונאים את העם שלהם עצמם , הם הדוגמא לימין , שלדעתי הוא ברמה יותר גבוה ממה שאתה מציג אותו.