מה עדיף

שלום לךךך

לדעתי עדיף פאסיבי <כי אני אקטיבית,, וכך יכולה להתעלל חופשי ולבצע את זממי> ובתול בתחום שיהיה לו מה למוד ולי מה ללמד מה שלומך?

אני מעדיפה

אקטיבי .. ככה יש עניין גדול יותר . מכיוון שאני אקטיבית גם - ההתלקחות חזקה יותר. פאסיבים עושים לי להרדם - לפעמים זה נחמד רק לשים את הראש (אלא אם הם פאסיבי לייט - כאילו פאסיבים) לא אכפת לי שיהיה בתול בתחום יחד עם זאת שיהיה עם ראש פתוח לאביזרים.

אקטיבי.. שור ברור

קצת קשה לי עם בנזוג פאסיבי ולא משוחרר. מכיוון שאני רוח סערה אני מעדיפה אותם מופרעים, כאלה שיזרמו איתי. דווקא החבר שלי בחודשים האחרונים הוא די
.לוקח לנו הרבה זמן עד שאנחנו מתקדמים.
אתמול סופ-סופ היה מין אנלי (כולם למחוא כפיים). עברנו עוד שלב שחשבתי שלעולם לא יגיע.

תודה תודה. אני מאוד נרגשת מההישג ../images/Emo106.gif

נראה לך שכבר אפשר ליפול עליו עם התותחים הכבדים
או שכדאי לתת לבחור זמן לעכל את זה שהוא דחף את ה
שלו ל
שלי (וזה לא עושה אותו
).
אויש איך נופלים עליי תמיד המתוקים, המקסימים, החתיכים, המשגעים שרק מחכים ומשתוקקים שכמו חומר ביד היוצר אלוש, אדפוק ואעשה מהם מאפרה

seymore butts

New member
מברוק מברוק מברוק ../images/Emo65.gif

האם יורשה לי במסגרת הפולו-אפ התמידי שלי לשאול האם איבדת את קרום הבתולים הרקטאלי אתמול או שרק עם הבחור זו היתה הפעם הראשונה ?לדעתי סיפתח אנאלי מחייב פתיחת פוסט בנפרד ופתיחת |בקבוק| שמפניה. שימו לב לסימבול הדו משמעי שבפתיחת השמפניה בנסיבות כאלו (גם פתיחת הפקק בקול תרועה רמה לאחר מאמץ וגם הנוזל הלבן הנשפך).

צר לי להרוס את החגיגה אבל לא../images/Emo152.gif

אני חובבת אנאלי, אורלי ואין לי בעיה לפעמים גם עם באנלי. אבל אל תוותר על השמפניה - זו הייתה הפעם הראשונה של החבר שלי.
וה
ל
הוא אהב את זה

wild orchid

New member
ברור

שאקטיבי ועם ראש פתוח להכל ורצוי דו מיני.מה אעשה עם בתול,אשחק שש בש?לא רוצה בתולים בשום תחום אלא אם כן הוא בתול,אקטיבי,ראש פתוח ומ-נ-ו-ס-ה.

B o n e r

New member
מעצם השאלה ../images/Emo203.gif

אפשר לומר שהתשובה היא תנאי של העדפה, אני מניח שלכל אחד ישנן העדפות שונות. אני יכול להעיד על עצמ, שבעניין הפרטנרית אני מעדיף אחת שלא תחשוש להיות אקטיבית, אך יחד עם זאת שתדע להיות פאסיבית. הכל תלוי באינטימיות, ברגע ובדינמיקה של היחסים. בעניין נסיון, אני יכול להעיד על עצמי שאני מעדיף מנוסה על פני חוסר נסיון. לפני חצי שנה, הכרתי בחורה מדליקה, בת 28 - שחזרה בשאלה, בחורה בהחלט מתוקה. כשהיינו במיטה והיא התוודתה שהיא בתולה עדיין, לא יכולתי להסתיר את ההלם שהייתי בו, לא יכולתי להמשיך כי האחריות על נטילת הבתולין הזו, ניראתה לי גדולה מדי... העדפתי שזה יקרה לה עם מישהו אחר, שאולי ירגיש אליה יותר ממה שאני הרגשתי. אני בהחלט בשלב בחיים שאני מעדיף מנוסה, עכשיו מגיע העניין של עד כמה מנוסה, היינו שרלילה .... מינון זה דבר טוב, אמצע.

אז ככה

ע"פ רוב מדיפה אקטיבי שתמיד יפתיע ויענג בהתאם מעדיפה - פאסיבי - כי לי יש נטייה לדומננטיות במיטה ואם אני במוד עצלני ומתפנק אעדיף גם פאסיבי באותו יום ברור שאעדיף משוגע שחולה על צעועים וגיוונים

funtazy

New member
אבל אבל יש צד שלישי

יש גם בתול (מכל מיני סיבות),פאסיבי (בדרך כלל,לא לגמרי נעול על זה) עם ראש פתוח (תמיד)

תודה לכול המתייחסים ומגיבים

לא הייתי פה עקב תקלת אינטרנט תאמינו שגעגעתי, מה שלומכולם?

למעלה