מה עדיף???

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

GHSI

New member
או קיי אני אתחיל בקטן

ככה 20 דקות ואנסה לשפר...מה דעתך על הימים בהם אני לא עושה כלום?(3 ימים בשבוע)זה טוב מנוחה מוחלטת?(כלומר למטרה שלי)

GHSI

New member
מה עדיף???

כדי להוריד באחוזי שומן...ריצה של 20 25 דקות קצב מהיר(80%)? או ריצה בקצב בינוני של 40 -45 דקות?(50%)? הריצה מתבצעת לאחר אימון משקולות של שעה ורבע בערך!

אימון המשקולות שלך ארוך מדיי

אתה צריך לקצר אותו בלפחות 20-25 דק´. אימון אירובי מומלץ לבצע לפחות 45 דק´ בעצימות ממוצעת-גבוהה. 50% מטווח הדופק מתאים להליכה..

אלי ו.

New member
יש שרשור ארוך ודי מענין בדף הקודם

על נושא אימון אירובי עצים בעד ונגד. קרא אותו.

מה עדיף

חד משמעי 25 דקות ריצה עצימה ! ועינת צודקת האימון שלך ארוך מדי !

GHSI

New member
אבל רמי

אני לא מצליחלקצר את האימון...מה אתה ממליץ לרוץ ביום אחר ופשוט להגיע עם פחות פחמימות לריצה?

GHSI

New member
את אימון שהמלצת

בתוכנית הניפוח שנתת אבל המטרה שלי היא רק לשמור על הקיים וכבר ירדתי איזה 5 קילו הרוב משומן אבל גם מהשריר קצת אני מאמין שזה נורמלי אבל. אני עושה 3 תרגילים שונים חזה-4 סטים כל אחד-10 חזרות כל סט 3 קדמי 2 רגליים ובטן ביום אחר אני עושה 3 גב,3 יד אחורית,3 כתף(כולם 10 חזרות כפול 4 סטים) בסירוגין יום כן ויום לא...פעם הייתי רץ בימים שלא הייתי מתאמן אבל המליצו לי לרוץ אחרי אימון כדי להוריד אחוזי שומן. ועוד שאלה בימים שאני לא מתאמן פשוט לא לעשות כלום?

GHSI

New member
אז מה בקשר לימים שאני לא עושה כלום?

להמשיך לא לעשות כלום יש לך איזה עצה?

behappy

New member
בימים שלא עושים ספורט.....

אני אישית בימים שלא רצה-אני הולכת ברגל -לא הליכה מהירה אלא רגילה וזה עוזר להתאוששות......בכל אופן לי המליצו את זה.....

למעלה