מה עדיף?

Silver Fox

New member
מה עדיף?../images/Emo82.gif

משחקון משעשע להעביר את הזמן. אני שואלת שאלה "מה עדיף" שקשורה לפאוור פאף ומישהו אחר יענה, ואז יכתוב שאלה באותו סגנון. וככה ממשיכים. אז מה יותר עדיף- בלוסום ובאבלס כמו שהן, או בלוסום עם קוקו בלונדיני ובאבלס עם קוקיות ג'ינג'יות?

I AM MOJO JOJO

New member
אה טוב,אני אכתוב,

מה הייתם מעדיפים? שפאזי וביג בילי יהיו רזים או שהם ישארו שמנים?

Silver Fox

New member
שמנים../images/Emo82.gif

אני לא יכולה לדמיין אותם רזים...
מה עדיף? גראבר או ארטורו?

I AM MOJO JOJO

New member
גראבר הגאון!!

זה שהוא לא יודע לדבר זה לא אומר שהוא טיפש, דווקא יש לו תמיד רעיונות גאוניים,כמו בפרק buttercrush כשבאטרקאפ התאהבה באייס,הוא תכנן את הכל. וגם,ברור שאת לא יכולה לדמיין אותם רזים,כי ככה הם נוצרו, אם הם היו נוצרים רזים את לא היית יכולה לדמיין אותם שמנים, כמו שאת לא יכולה לדמיין את מוג'ו או את HIM שמנים,כי הם נוצרו רזים,מבינה? דבר שני,השאלה שלי:איך הייתם מעדיפים את HIM?שיישאר רכרוכי ונשי או שיהיה קשוח ועצבני?אני אישית הייתי מעדיף את HIM קשוח ועצבני,הוא לא שווה כשהוא כזה נשי. דבר שלישי,הפרקים חדשים של פאוורפאף הגיעו!! כן,כן,ראיתי כבר כמה,ואם אתם לא מאמינים לי יש פרומו קטן בקרטון נטוורק,תכנסו ותראו.

Silver Fox

New member
HIM כמו שהוא...../images/Emo82.gif

הוא פשוט יותר שווה ככה... מה עדיף? מוג'ו נואם נאום ארוך או קצר?

I AM MOJO JOJO

New member
ארוך,ארוך,זה יותר טוב,

כי זה גם יותר מצחיק,וגם,אם הוא לא ינאם את כל הנאום, בנות הפאוורפאף לא ידעו מה התכניות שלו ואז הוא ינצח אותן בקלות. מה עדיף?שבני-האמבה יהיו אהבלים או שיהיו (קצת) יותר מרושעים?

Silver Fox

New member
אהבלים!../images/Emo82.gif

ככה הם חמודים...
אני רואה שאנחנו מעדיפים את גיבורנו כמו שהם! ותום, אתה מוכן לתת עוד פרטים על הפרקים החדשים של הפאוורפאף? שעות וכו'? אז הנה השאלה שלי: מה עדיף? תוכניות מרושעות באמת או תוכניות דפוקות שרק יוצריהן חושבים שהן מרושעות?

I AM MOJO JOJO

New member
הממ...תלוי למי,

HIM למשל,חושב שהתכניות שלו הן סופר-מרושעות,אבל אנחנו יודעים שבעצם הן דפוקות כמו בלטה,אבל למוג'ו,הוא יודע שהתכניות שלו מרושעות כי הן מרושעות,לדוגמא,אני אשים אחת מהתכניות של HIM מול אחת מהתכניות של מוג'ו: 1)HIM תכנן להפוך את אוקטי,בובת התמנון של באבלס,למיפלצת ענקית. 2)מוג'ו תכנן "לעבוד" על הפרופסור,לעשות כאילו הוא מיסכן, ולסחוט ממנו בדרך ערמומית את כוחות-העל של הבנות,ואחר-כך לנסות להשמיד אותן ואותו. נו?תגידי לי בעצמך מה יותר שווה. עכשיו בקשר לפרקים,שמתחילים רישמית ביום שישי הבא,ישודרו ב-7:00 בבוקר ושידור חוזר ב-14:00 בצהריים. אם את רוצה לראות קטעון מהפרקים,תגשי לאתר www.cartoonetwork.com,תלחצי בצד על האייקון של באטרקאפ, וייפתח לך האתר הרישמי של בנות הפאוורפאף,שהוא בתוך האתר של קרטון,שאותו כבר הזכרתי. כשזה ייפתח לך,בול באמצע המסך יהיה לך פירסומת שבה יהיה כתוב: look out!the girls are back!all new episodes, friday 7:00 and 11:00 p.m, e.m

Silver Fox

New member
אוף...../images/Emo82.gif

זה אומר שאני אוכל לראות את הפרקים רק בימי חמישי, שישי ושבת
בשבע אני מתארגנת לבית הספר ובשתיים, חוץ מסוף השבוע, אני לא חוזרת הביתה עדיין.

I AM MOJO JOJO

New member
איזה כייף!!

נירשמתי למועדון קרטון נטוורק,זה פשוט כייף לאללה!! יש שם מין מישחק פוגים כזה עם דמויות,נגיד,למוג'ו יש 20+ כוח ולפאזי יש 18- כוח,אז מוג'ו מנצח. זה ממש כייף,תרשמו גם אתם,או יותר נכון,את,כי את היחידה שבכלל טורחת לענות לי.

Silver Fox

New member
נו, אתה שוב עושה את זה!../images/Emo82.gif

למה אתה תמיד משרשר סתם הודעות למקום הלא נכון?! לפחות תכתוב שזה נצל"ש... אם אתה כל כך רוצה תפתח שרשור אוף טופיק. ותשרשר.

Silver Fox

New member
טוב, אני אסביר את עצמי בבקשה.../images/Emo82.gif

זה לפעמים מאוד מציק שאתה משרשר סתם הודעות לכל מיני שרשורים, כאילו שאין לשרשור נושא. השרשורים בתפוז לא סתם נועדו כדי שלכל שרשור ישרשרו מה שרוצים, להודעה חדשה יש משמעות ולנושא השרשור יש משמעות. אם יש לך כל מיני דברים להגיד אז תפתח הודעה חדשה, זה לא יהרוג אותך. ואם אתה כבר מנצל שרשור תכתוב שאתה עושה נצל"ש... ואתה אפילו לא משרשר. לשרשר זה לא נקרא להגיב לתגובה האחרונה בשרשור כדי שהצורה של ההודעות תהיה מדרגות יפות כאלה, אלא להגיב להודעה הראשית עצמה - התגובה שלך תרד למטה בקו ישר. ככה זה הכי מסודר.

I AM MOJO JOJO

New member
רגע,רגע,רגע,

תני לי להבין,את בעצם אומרת,שאני צריך לענות להגיב להודעה משהו קשור,לא סתם איזה קישקוש,נכון? עכשיו,דבר שני,כל מה שכותבים הוא מדרגות,נכון? מה ההבדל עם זה ישר או זיגזג כזה? איי דונט אנדרסטנד. חוצמיזה מה זה נצל"ש? דרך-אגב,אני חושב שיש רוצח סידרתי שרוצח את חברי הפורום בזה אחר זה,כי לאט לאט כולם מתים,הוא בא לבית שלהם ורוצח אותם באכזריות, אנחנו הבאים בתור לילך,אנחנו הבאים בתור!!

Silver Fox

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo82.gif

אני אסביר את זה לאט וברור... 1. אתה לא מגיב לשרשור שיש לו נושא מיוחד סתם הודעות לא קשורות בכלל לנושא שלו, אלא אם כן זה נצל"ש - "ניצול שרשור". אפשר לנצל"ש מדי פעם, אבל לא יותר מדי. ואפשר לפתוח שרשורי אוף טופיק. 2. לא, תום, השרשורים לא אמורים להיות מסודרים לפי מדרגות עד שזה יימעך אל הקיר. כשאתה משרשר, זאת אומרת מגיב לטופיק או לשרשור כלשהו, אתה לא מגיב להודעה האחרונה בשרשור, אתה מגיב להודעה הראשית עצמה! והתגובה שלך תשתרשר יפה-יפה אל תחתית השרשור אבל בצד ימין, מתחת להודעה הראשית, מסודר, כן? אם אתה רוצה להגיב לאחת מההודעות בתוך השרשור - תגיב להודעה הספציפית, כדי שכולם ידעו למה אתה מתכוון, והתגובה שלך תהיה יפה-יפה מתחתיה... הו, אנחנו אופטימיים היום?

I AM MOJO JOJO

New member
אהה!!אז למה לא אמרת?../images/Emo8.gif

ככה זה בסדר? יופי,כל הכבוד לי,אני גאה בעצמי. עכשיו,אם אני לא טועה,שירשור הנושא היה שאלות ה"מה עדיף?" טוב,אז הנה אחת: מה עדיף,שאייס ימשיך להיות קול מאגניב כזה,שאוהב ראפ,קללות ורוקנרול,או שיהיה רע מסודר וחנון כזה?הא מה עדיף? אה,ניזכרתי לשאול משהו,מתי מחליפים את הסקר כבר?

Silver Fox

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif

להודעה. שאני. כתבתי. לך. עם. ההסבר. שבנושא. שלה. יש. משקפי. שמש. ובית. אתה. מגיב. כדי. שאני. אדע. שאתה. מתכוון. אלי. אבל. כדי. להגיב. לשרשור. עצמו. אתה. מגיב. להודעה. הראשית. ואם. אתה. רוצה. להמשיך. את. המה עדיף. אתה. מגיב. להודעה. האחרונה. בשרשור. או. להודעה. שבה. מישהו. אחר. כתב. שאלה. של. מה. עדיף. במקרה. הזה. אתה. מגיב. להודעה. שלו. ככה. זה. הולך. בשרשורים. שבהם. יש. משחקים. כאלה. האם? הבנת? עכשיו? ובקשר לשאלה שלך, אני מעדיפה את אייס כמו שהוא, אייס חנון זה רע... מה עדיף - רשעים חדשים או אותם רשעים כל הזמן?

I AM MOJO JOJO

New member
אני מקווה רובוט,אני בהחלט מקווה

בלבלת אותי בצורה בלתי רגילה,אבל הבנתי,נו טוב,בסוף הצלחתי להבין. אני חושב שצריך להוסיף עוד רשעים אבל להשאיר עדיין את הרשעים הישנים. אני הייתי ממציא איזה מישהו כמו אח של HIM,אבא של פאזי וכאלה.... השאלה שלי:מי הכי טיפש בסידרה?

למעלה