מה עדיף הכלב של אהרון או החתול של אלכס תמשיכו אותי
C crazy4tc New member 19/1/04 #1 מה עדיף../images/Emo35.gif הכלב של אהרון או החתול של אלכס תמשיכו אותי
C Charmed 4ever. New member 20/1/04 #5 שר הטבעות!|בילי||פיפין|../images/Emo99.gif |מיוחדת| !!! הממ... אם כבר שר הטבעות - פיפין או מארי? (והזהרו בתגובתכם...)
שר הטבעות!|בילי||פיפין|../images/Emo99.gif |מיוחדת| !!! הממ... אם כבר שר הטבעות - פיפין או מארי? (והזהרו בתגובתכם...)
A adi u New member 20/1/04 #6 פיפין...../images/Emo82.gif מה עדיף חצ'קון או יבלת (אין לי מושג מאיפה שלפתי את השאלה המגעילה הזאת )
פ פשוט מפורסמת New member 21/1/04 #11 אלגברה אף פעם לא הסתדרתי עם גיאומטריה. בחור/ה יפה עם אופי חרא או בחור/ה מכוער/ת עם אופי טוב? (בעעע.. אני חולה.) אוהבת -
אלגברה אף פעם לא הסתדרתי עם גיאומטריה. בחור/ה יפה עם אופי חרא או בחור/ה מכוער/ת עם אופי טוב? (בעעע.. אני חולה.) אוהבת -
C crazy4tc New member 21/1/04 #12 בחור\ה מכוער\ת עם אופי טוב תרגישי טווווווב מה עדיף? להנות בשיעור ולא ללמוד כלום או למות משיעמום וכאב ראש אבל להבין את החומר
בחור\ה מכוער\ת עם אופי טוב תרגישי טווווווב מה עדיף? להנות בשיעור ולא ללמוד כלום או למות משיעמום וכאב ראש אבל להבין את החומר
פ פשוט מפורסמת New member 21/1/04 #13 להנות בשיעור ולא ללמוד כלום כי כשאני משועממת אני לא קולטת כלום.. אז שיהיה קצת כיףף.. ותודה לאושש.. :] מה עדיף? פרוייקט המכשפה מבלייר 2 או 1? (בטוח מישו ראה, לא?!) (מושפעת..) אוהבת -
להנות בשיעור ולא ללמוד כלום כי כשאני משועממת אני לא קולטת כלום.. אז שיהיה קצת כיףף.. ותודה לאושש.. :] מה עדיף? פרוייקט המכשפה מבלייר 2 או 1? (בטוח מישו ראה, לא?!) (מושפעת..) אוהבת -
M meing lee New member 21/1/04 #14 פרוייקט המכשפה 1 השני סתם מעאפן..הראשון היה מצחיק בטירוף. אוקיי...מה עדיף ...בובות פרווה או חרסינה?
פ פשוט מפורסמת New member 22/1/04 #20 משלוח מנותת! בימיי הקיץ החמים מה עדיף - מאוורר או מזגן? אוהבת -