מה עדיף על מה

יערית

New member
את האמת

על כסא גלגלים ושכל השאר ישאר שם בקודקוד. קחי את הגברים למשל,הם אוטומטית נכים,על מה ולמה הפרופיל שלהם מתחיל מ-97?

יערית

New member
כבר כתבתי

אצלי זה הכל בשלוף,אין אפילו מחשבה לפני,הכל יוצא תחת המיקלדת תוך שניות. מי שיש לו 64 כבר עדיף שישפר ביצועים ויגיע ל69,זהו שם הוא יכול להשאר רגוע.

את השלש נקודות הורידו בברית המילה

וטוב שלא בדקו נכויות ריגשיות כי אצל רוב האנשים היא קיימת ברמה כזו או אחרת

n o g a1

New member
זה הולך ככה

לדעתי... 1. מפותח רגשית , נכה שכלית - תסכול. 2. נכה רגשית , מפותח שכלית - תסכול. 3. נכה רגשית ושכלית - אושר. הרמוניה - שם המשחק.

d a n i e l s 5

New member
ברשותך ממשיכה עם הקושיות ....

בפסוקו של יום ( ולא רק היום) ממשלי כ"ו ....הפסוק אומר : אל תען כסיל כאוולתו , פן תשווה לו גם" | (פסוק ראשון) ענה כסיל כאוולתו , פן יהיה חכם בעיניו (פסוק שני ) על פניו פסוק והיפוכו :) מה אתם אמרים .....מתי יש לענות לכסיל ומתי לא שחלילה לא תשווה לו ? ולשאלתך כפרה .....נכות רגשית היא הקשה בעיני ......למרות שיש מצבים שהנכות הריגשית היא פועל יוצא של נכות שכלית :)

d a n i e l s 5

New member
אני עניתי לך....תעני לי גם את...

ולעניין ה........שאלות הנוספות שלך ...... "צלצלי אלי , על תעשי לי חשבון " (ככה השיר נכון?)

שלי 9

New member
לדעתי אין קשר בין נכות רגשית לשכלית

מקורה של נכות רגשית אינו נובע מליקויים או כשלים אינטלקטואליים..הנכות הזו נובעת ממעמקי הנפש והסיבות שלה הן רגשיות ונפשיות.. על אותו משקל.. יש איטנלגנציה רגשית ואינטלגנציה קוגניטיבית..אדם יכול להיות מאוד מאוד אינטלגנטי (IQ גבוה וכו') ..אבל נעדר אינטלגנציה רגשית ולהיפך..הידע והשכל אינם ערובה לתבונה רגשית..

d a n i e l s 5

New member
כפרה , נשמה....

כתבתי במיוחד שיש מקרים שזה אומר .מקרים יוצאי דופן . ובאותם מקרים יוצאי דופן....הנכות הרגשית היא פועל יוצא של נכות שכלית ...... וזה בדוק ! תקראי קצת על שבטים פרימיטיבים ....זאת רק דוגמא אחת אבל יש עוד מלא כאלה.

שלי 9

New member
בסדר בסדר..אבל עזבי אותי עכשיו

משבטים אפריקאיים פרמיטיביים :)) ...

למעלה