מה עדיף ניסן טרנו או יונדאי טאראקן

יריב46

New member
מה עדיף ניסן טרנו או יונדאי טאראקן

מתלבט בין ניסן טרנו לבין יונדאי טאראקן מה עדיף לקנות?

יריב46

New member
טרנו או טראקן?

אני רוצה לקנות ג'יפ סתם כי בא לי אין לי כוונה ליסוע בשטח כל שבת אבל כן ליסוע מידי פעם (מה שנראה לי שעושים רוב בעלי הג'פים) לכן התלבטתי בין שניהם.אז אם תוכל לייעץ לי יותר מבחינת אמינות כללית של הרכב ונוחות נסיעה. התקציב שלי בערך 130000 אלף לשנת יצור 2003 .אשמח לקבל הרבה תגובות. תודה רבה לכולכם.

במחיר הזה הייתי קונה קינג 2001

אם אתה מתעקש על טראנו או טראקן אישית הייתי בוחר בטראקן רק בגלל שהוא יותר נוח בנסיעה, הטראנו יותר קשה בכביש אבל רושם לעצמו יתרון ענק של שבעה מקומות. שניהם מאובזרים בצורה נחמדה מאוד. סה``כ בחירה אישית שלי. היא טראקן אם אתה לא צריך שבעה מקומות. בהצלחה

kfirba

New member
../images/Emo45.gif

קינג ארוך 2001 או קצר 2002 עדיף לך לרדת שנה בשביל הרכב הזה מאשר לקחת טרנו שהוא לא שיא הנוחות אבל רושם לזכותו משקל קל שנותן לו יתרון בשטח וגם בשנת 2003 המנוע החזק של הטרנו ה3000 עם 151 כ"ס והטראקן ב2003 הם הדגמים הראשונים עם 5 מקומות עוד עם המנוע החלש 140 כ"ס, הרכב(קינג) עצמו מאוד מאוד נוח בכביש, בשטח טכני הוא קצת שביר וקצת נמוך אבל אם אתה לא מתכוון לכבוש כל מיני מעלות מסולעים הוא יהיה לך מצוין, ואם בכוונתך לכבוש אז תמגן אותו מתחת. בהצלחה!!

אור36

New member
טארקן-

מפנק יותר בכביש ונוח, הטרנו-בעל 7 מקומות,(אם זה נחוצ לך) זמינות הכוח בטארקן טובה יותר, אמינות של שני הרכבים טובה(לי יש טארקן 2005 80K חפ מבעיות,ב"ה) בשטח שני הרכבים סבירים, הטרנו גבוה יותר מאחור את הטארקן צריך להגביה.וחובה למגן. בהצלחה בחיפוש....

ולמה לא סורנטו?

כשקיבלתי כזה לסופ"ש לא האמנתי שזה דיזל, הרכב שקט לחלוטין ונוסע מצויין בכביש ובשטח. בכביש הוא מלך.

למעלה