מה עדיף לקנות

מה עדיף לקנות

שלום לכולם !!! ובמיוחד למנהל איש הרוח !!! אני חדש, רק לאחרונה גיליתי את הפורום הנחמד הזה ומאד נהנה. ברצוני לקבל חוות דעת מה עדיף לקנות TYROS1 או Psr 3000 . בתודה מראש לכולם.

אליסף12

New member
כמובן ש tyros1

ואם כבר אז tyros 2 . בהצלחה

אליסף12

New member
סליחה על התשובה הפזיזה.

תלוי מה אתה מחפש. הטיירוס כלי מאוד מקצועי ואיכותי ברמה מאוד גבוהה. יכול להיות שמספיק לך ה psr 3000 שגם הוא כלי איכותי ביותר וההבדל בינהם במחיר הוא גדול מאוד הטייירוס - 18000 ש"ח וה3000 -9000 ש"ח. תגיד מה אתה מחפש ואנסה לעזור. בכל אופן לגבי שאלתך ההבדל בין הטיירוס 1 ל- טיירוס2 לא גדול לפי מה שידוע לי. אבל יש כאן אחד בשם "דביר" שיש לו טיירוס2 הוא בטח יענה לך בהמשך.

לאליסף12

אני מדבר על טיירוס 1 יד שניה שאפשר להשיג ב10000 ש"ח, אני רוצה כלי להנות מנגינה ולא להופעות ומוכן להשקיע בערך הסכום הנ"ל.

ובכן...

אתחיל בזאת ששמי האמיתי הוא דביר... וזהו לא רק ניק ולכן אין צורך ב" **** " .... כך דבר ראשון כשאתה אומר טיירוס 1 אתה מתכוון יד שניה? עד כמה שאני יודע הוא לא נמכר... ההבדל בי ה1 ל2 הוא גדול מאד. בתחום הסאונד.... שופרו שם המון צדדים חלשים. וזה מה שמבדל את הכלי... אתה מוזמן להיכנס לYAMAHA.COM שם אתה תוכל לשמוע בדמו של הטיירוס 2 את אותו קטע מנוגן בטיירוס 1 ומיד לאחר מכן בטיירוס 2. אותו הקטע בדיוק. בכל מקרה אם תפרט מה הצעות המחירים שיש לך... ומה אתה עושה... נוכל לעזור לך יותר... בכל מיקרה אני את הטיירוס שלי קניתי ב15200. מה שאומר שאם תרצה... דבר איתי.

שלום לדביר ותודה על ההתייחסות

אני מחפש אורגן שאוכל להנות ממנו ושאיכות הליווי גבוה, לדוגמא: לקחנו sd1 וטיירוס 2 בו זמנית ושמנו אותם על מקצב מסויים, פשוט אין מה להשוות הליווי של הטיירוס נשמע הרבה יותר איכותי ומלא. שמעתי גם g-70 הוא לא רע בכלל אבל הבעיה שהוא מדי כבד ומסורבל וכן ה e-80. הטיירוס נראה לי הכי לעניין, אבל אין לי 18000 ש"ח לטיירוס 2. השאלה האם טיירוס 1 מגיע לאותו רמה בליווי כמו הטיירוס 2. אשמח לקבל הצעה על הטיירוס שלך, רק לא אמרת אם הוא 1 או 2.

לעניין הליווי

ימאהה מתמחה לעניין תפקידים במקצבי המקלדות שלהם. מקצבים עשירים בצליל מלא ותחושת תזמורת. כך שלעניין הליווי לא נראה שהשינוי דרסטי. מה גם שמן הסתם עדיף לתכנת ולא להשתמש במקצבים מובנים.

הכלי שלי לא למכירה..

אם תרצה תוכל לקנות חדש במחיר שאני קניתי, אם תרצה תדבר איתי. דרך אגב הליווי, הוא אחד הפרמטרים הבולטים במכלול ההבדלים בין הטיירוס 1 ל2. מבחינת פונקציות כמעט ולא השתנו דברים, מלבד עניין הסמפלר. דרך אגב כל מה שאני אומר כאן הוא בערבון מוגבל.... אלא אם כן אני כותב אותו במפורש... כך שיכול ליהיות שיש עוד הרבה שינויים שאין לי מושג עליהם.

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני שמח שאתה נהנה מהפורום
משום מה אני בעד אורגן חדש ולא יד שניה.זה הכלי שלך-אתה הולך לבלות איתו זמן רב-להנות ממנו.אין כמו אורגן חדש
הpsr3000 מצויין.הוא בהחלט מצדיק את המחיר שלו.לא נקבל אורגן מקצועי עם 128 פוליפוניה ואינספור אפשרויות ואפשרות לזיכרון אינסופי וכן הלאה בשום חברה
הE50 של רולנד במחילה הוא די מעליב
אמנם יש אפשרות לקומפקט פלאש.הכלי עצמו המחילה...לא חושב שצריך לשלם 18000 ש"ח למי שרוצה כלי מקצועי.ימהה נותנים אפשרות מצויינת למי שרוצה להתקדם וללכת על הטופ.הטיירוס 2 יותר מתקדם אבל יקר מאוד. אם אתה אוהב את הפורמט והסאונדים של ימהה,הPSR3000 מצויין.

תודה על התגובה

א. יש לי יותר משיכה לטיירוס אפילו אם הוא יהיה יד שניה בגלל המקלדת הנוחה שלו, אבל זה לא סופי צריך עוד קצת בירור. ב. אם דביר כהן יכול להשיג לי במחיר שהוא קנה אני כנראה ילך על זה. שוב תודה על הפורום והעצות !

למעלה