מה עדיף לו לגבר ?

קליט

New member
מה עדיף לו לגבר ?

לקבל בחורה פקחית כמוהו שגם יהיה לו עם מי לנהל שיחות נפש ושיחות עמוקות ומרתקות, ומצד שני הוא לא יוכל להסתיר ממנה את מגרעותיו וירגיש שהוא שקוף לפניה ? . . . או בחורה פחות חכמה, מענינת למדי, הוא ירגיש יותר בנוח, ומצד שני יהיה לו קצת משעמם והוא ירגיש שזה לא זה ? . . . תודה רבה !

יהודי23

New member
שאלה מעניינת..

אני הייתי דוגל באם גבר באישה באותו ראש חיי נשואים נראים טוב יותר גם הקשר נעשה בגדר המידי... אבל מצד שלי חיי נשואים יכולים לשנות את הבחורה עם הזמן

אני חושבת

---------פקחית--------

קליט

New member
נראה לי

שזה תלוי מה הבחור מחפש, ומה הצרכים שלו . נראה שגם בפגישה מרגישים אם יש נעימות, וזה אומר משהו . *חונכנו שאם יש התאמה של 70% ומעלה וההצעה מוצאת חן - ללכת על זה, ולא לחכות להצעה מבריקה במיוחד, כי לא כל יום יש הצעה מתאימה שמוצאת חן, ולא בטוח אם ומתי ואם בכלל - יגיע משהו מבריק יותר .

לבGOLD

New member
תמיד..

תמיד.. מאז ומעולם העדפתי ת'חוכמה על פני כל דבר אחר..
אני עדיין חושב שזה בעיני החלק הכי חשוב..

עד היום, בד"כ, נפלתי גם על יפות, וגם על חכמות.. :)

אבל זה עניין של אופי, יש אנשים שפחות צריכים לחושב ויותר צריכים מראה/אופי/צחוק וכו'

קליט

New member
גבר צריך שאשתו תעריך אותו ותכבד אותו, גם בלב שלה

יש את השלוה המיוחדת הזאת כשהאישה לא מנגנת על העצבים, והרבה נשים - כשיש להן ביקורת אז הן מבקרות

לכן הלכתי לקאוצ'ינג......

עכשיו אני כמעט לא מבקרת(=יש לכולן תקנה........העיקר זה הרצון להשתנות ומוטיבציה!

קליט

New member
קאוצ`ינג הם כאלה מלומדים ?

את צריכה לדעת מהו גבר, מה הצרכים שלו, ואיך אפשר להסתדר איתו . כנראה שתראי את זה בספר `נשים מנוגה גברים ממאדים`

קליט

New member
לא קראתי את הספר . .

יועץ חרדי המליץ לי על הספר . אני חושב שאין כמעט ספרים שאסור לקרוא, אם הוא מדבר כפירה אז את ממשיכה הלאה, ספר שמדבר ומתאר תאוריות של כפירה, או ספר שמגרה את היצר - אסור לקרוא ולא מומלץ לקרוא, חוץ מזה אין טעם שתמנעי את עצמך מלקרוא ספרים מעניינים . יש גם ספרים כשרים שעוסקים בהבדל שבין נשים לגברים, יש את הספר `שונים השניים` בהוצאת פלדהיים, ויש עוד ספר עממי יותר, אינני זוכר את שמו, זה נמצא בחנויות הספרים הכשרים

ynlove

New member
הווה זנב לאריות ואל תהי ראש לשועלים

בחיי זוגיות טובים אמורה להיות שקיפות בין בני הזוג בלי קשר למידת הפקחות.

למעלה