מה עדיף גניקולוג או גניקולוגית?

tooltool

New member
מניסיון כואב ומר עם גיניקולוגית...

אני מעדיפה גיניקולוג והגיניקולוג שלי הוא איש מקסים, עדין ממש אין כמוהו. שמו ד''ר דוד קמפף עובד דרך קופ''ח כללית ומקבל גם בבית.

מעיןבר

New member
בעייני זו בכלל לא שאלה של מין

וממש לא מעניין אותי מה יש לאדם בין הרגלים, העובדה שמשהו הוא רופא טוב בכל תחום שהוא נגזרת מאופי וממקצועיות. הרופא שלי נפלא ואני מאוד מרוצה, אבל אם יקרה ואני אאלץ למצוא רופא אחר, מינו לא יהיה בכלל שיקול בהחלטה אלא המלצות של חברות והתרשמות אישית. כמו שכשאני מגיעה לראיון עבודה ומצפה שהמין שלי לא יהיה שיקול, כך זה מבחינתי כשאני פונה לרופא רק שהפעם אני בתפקיד "המעסיק"... (וצריך לזכור - הרופא נמצא שם כדי לתת לכן שירות ולעבוד למענכן, אתן לא פציינטיות למענו, רק חבל שלא כל הרופאים מפנימים את זה...).

ג טלי

New member
../images/Emo124.gif ומהו רופא טוב?

איך אתן מגדירות רופא טוב? (או רופאה) אני למשל, לפחות לכמה חודשים הקרוביפ פוגשת את הרופאה שלי פעם בחצי שנה לבדיקה שגרתית ומרשם לגלולות. היא מותק של בנאדם, עדינה ונעימת הליכות אבל אין לי מושג כמה היא טובה מבחינה מקצועית. מה בדיוק אתן מחפשות מרופא הנשים שלכן, מעבר לחיוך? (וזו לא שאלה צינית!)

פּוֹנְג

New member
ההנחה הבסיסית שלי היא

שכל רופא מעצם תפקידו יודע מה הוא עושה. לכן השלב השני שהוא בעצם הראשוני הוא ההתנהגות שלו. אחר כך על פי ההתרשמות שלי לי אישית חשוב שהרופא יכיר אותי (או לפחות יעשה כאילו זאת אומרת יסתכל על ההסטוריה הרפואית שלי לפני שהוא מתחיל בטיפול) חשוב לי שהרופא יקשיב לי יענה בפירוט על השאלות שלי יהיה זמין בטווח הנורמלי כל זאת כמובן כשמדובר על רפואה רגילה. (למשל רופא משפחה) אם מדברים על מומחיות - ואם יש מקום לקבל המלצות מאנשים - אז קודם כל אני אקח בחשבון את ההמלצות. (זאת אומרת אני אעמיד את הממלצות במקום ההנחה הבסיסית שלי עליה דיברתי בהתחלה)

gudaiva

New member
לי תמיד היו רופאים גברים

ודי התרגלתי לעניין. כבר הספקתי להחליף די הרבה רופאים בחיי, ודווקא למצוא רופאת נשים זה די מסובך. פעם הרופא נשים שלי החליט לנסוע לשנתיים לחו"ל להשתלמות, ונאלצתי למצוא רופא אחר. שאלתי את אמא שלי על הרופא שלה, והיא אמרה שהוא ממש בסדר, אבל דתי. טוב, אםא אמא שלי ממליצה זה נראה לי מספיק טוב. הזמנתי טור והתיצבתי אצלו. עומד מולי רופא בגיל 40+, עם כיפה סרוגה ומבטא אנגלוסקסי כבד. זה היה ממש שוק בשבילי. בפעמים הבאות כבר התרגלתי, אבל תמיד יש פעם ראשונה. האמת שהוא היה רופא ממש טוב, ואפילו שגרתי בדרום, היתי מגיעה רק אליו למרות שהוא מקבל בצפון הרחוק - היה שווה.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
אתן יודעות למה זה טוב רופא נשים זקן

.... כי רועדות לו הידים

28קטנה

New member
../images/Emo9.gifבגלל שפונג התחילה...

בדיחה על גיניקולוגים: רופא נשים בא הביתה בערב אחרי העבודה מסתכל על אשתו ואומר : אוו! סוף סוף פנים.
סתם בדיחת קרש ישנה...

גל 123

New member
אישית,מעדיפה רופא

אבל החשוב מכל הוא המלצות...רופא/ה מקצועי ואנושי.

באופן אישי, מנסיון ארוך, גניקולוג

כמובן שקודם כל חשוב (בין אם מדובר באישה או בגבר) שהמקצוענות תהיה מושלמת ורצוי עם אישיות נלבבת. מנסיוני הארוך, אך לאו דווקא המייצג, דווקא הגניקולוגים הגברים רגישים יותר מנשים. אולי זה נובע מכך שיש להם "הדרת כבוד" מסויימת למשהו שהם אישית לא עברו, לעומת גניקולוגיות, שלפחות בהתנסויות שלי היו יותר ארגסיביות. זה עניין מאוד אישי, לי דווקא יותר נח עם גבר בסיטואציה הזו. בסופו של דבר, חשוב ה"קליק" המסויים עם הרופא, וכל אחת צריכה להתעקש שיהיה לה רופא/ה שנח לה איתו/ה, גם אם זה כרוך בתקופת ניסוי ותעיה מסויימת. אני, באופן אישי, כבר פגשתי את הרופא שלא אהיה מוכנה להחליף לעולם, כך שאני כבר לא עסוקה בלבחור בין רופא לרופאה, אלא מבחינתי זה או הוא או להפסיק ללכת לרופאי נשים... מאחלת לכולן שנוכל להסתפק במעקב שיגרתי בלי יחסים הדוקים מידי עם הרופא או הרופאה, אבל אם זה כבר קורה, אז שיהיה זה הרופא המושלם. המון בריאות אמא של פילפילון

למעלה