מה עבר על יואב?!?!?!!?!?!?!?!?!

celebs2011

New member
מה עבר על יואב?!?!?!!?!?!?!?!?!

וואו, זה היה מפחיד איך שהוא התנהג, כמו איזה מתלהב! מה דעתכם?

deepsleep

New member
הוא התנהג כמו בן אדם שממש כועס

בהתחלה חשבתי שמדובר בשוק, אבל ככל שהוא המשיך עם העוקצנות ועם חוסר החיוך, חשבתי שזה בגלל שהוא יודע מה הולך לצפות לו כשהוא הולך לצאת- כל כך הרבה שאלות, וחטטנות בחיוו שזאת המגננה שלו...

המשחק נגמר, פשוט לא היה טעם יותר להמשיך בהצגה

היואב שראיתם מול אסי וארז זה היואב שמנהל עסק פרסום דורסני, מניפולטיבי ותחמני, כל קטע ה "אני בתול חלש שרק רוצה אהבה" לא החזיק מים יותר מדי, אנשים פה בפורום כבר קלטו די מזמן שהאיש מלא סתירות, הסיפורים שלו מצוצים מהאצבע, והטייפקאסט של "הנחבא אל הכלים" לא בדיוק מסתדר עם מכונית הספורט, העסק המצליח וה 2 מליון חברים שיש לו, הוא פשוט היה עצבני שהקמפיין השיווקי שלו לא צלח עוד זמן מסך, זה הכל.

deepsleep

New member
הוא לא שחקן עד כדי כך טוב

אז היו לו חברות? אז לא כיפכו אותו בביה"ס? אז הוא לא סמרטוט ליד אנשים כמו אמיר? אהמ...לא, לא נראה לי שכן.

אולי שהיה ילד... בטח לא בשנים האחרונות

אני לא אומר שהוא זיין על ומאצ'ומן, אבל לא חסרים "חנונים" שנמצאים במעמד חברתי גבוה ונהנים מהחיים מבלי להיות מטר תשעים. הוא הקצין לגמרי את ההצגה שלו, ואני לא קונה את הבתולין שלו ואת זה שהוא בורח מחשפניות שרוצות לשכב איתו, שיאכיל אותך את זה, אני - אלרגי לבולשיט...

הפרצוף שלו נחשף

הוא לא באמת כזה "חברותי" כמו שהוא היה בבית ואני ראיתי את זה מההתחלה את המשחק שלו...

litalush887

New member
יואב הגזים!

איך הוא יצא כאילו הוא מלך שכל העולם סוגד לו והירידה על אסי עזר?! איפה הכבוד שלך למנחה התוכנית?? ייקח לך עוד המון המון המון זמן להגיע למה שאסי עזר הגיע בחיים! פשוט חצוף שיתביש לו!

פונפון32

New member
מישהו חייב לו משהו? אפס מאופס. חוצפה!

אפילו נימוס מינימלי אין לו. מה הוא חושב, שאסי וארז חברים שלו? תאכל את הדייסה שבישלת ותופיע בערוץ 2 עם מינימום פאסון ! חילזון עלוב. שרף את עצמו.

פונפון32

New member
אסי הציג לו שאלה: כשנכנסת לבית אמרת שעמיר

הוא מסוג האנשים החזקים שתמיד הציקו או ירדו עליך בבית ספר, ועכשיו אתם ממש חברים. ספר לי על זה. יואב בתגובה: "גם כשאתה היית באקזיט חשבתי שאתה סתם איזה מתלהב ועכשיו אני חושב שאתה אחלה" בטון אנטיפתי מתנשא ומגעיל.

sivan1237

New member
אבל הוא היה בשוק מהדחה

חודשיים לא ראה אנשים ואפשר להבין את המבוכה. הוא התכוון להגיד שהוא שינה את הדעה על עמיר כמו ששינה את דעתי על אסי. זה יצא פלצני אבל זה לא רע..

נעמהdj21

New member
אחרי שישים יום בבית הוא בטוח שהשמש זורחת

לו מהתחת, זה הכל...תוך שבועיים שלושה הוא יחזור למציאות.

קיי 2007

New member
הוא אמר לאסי ...

"אז מה? כשהיית באקזיט חשבתי שאתה סתם מתלהב והיום אני חושב שאתה אחלה".

gokussj2

New member
קצת מוזר שהוא יכול לשקר כל כך הרבה

ולצפות שיצביעו בשבילו , זתומרת שאם כל הסיפורים על כמה הוא עלוב היו לא נכונים אז מי שמכיר אותו יודע שהוא משקר , לדעתי ההצגה היא שפשוט הוא לא נחמד לאנשים כמו שהוא הציג את עצמו בבית האח הגדול , ובהוא בכל זאת לוזר חברתית שהצליח לעשות כסף

jaycom

New member
כמו איזה מתלהב? הוא מתלהב פוץ

לא בכאילו. מהרגע הראשון שהוא נכנס לבית הוא היה כזה, כנראה רק עכשיו שמת לב לזה. זה היה משוחק בצורה מגעילה ומוקצנת. גועל נפש. זה יואב וטוב שהוא יצא.

MoGanC

New member
ידאגו להעלים אותו מהתקשורת

אפילו לא השאירו אותו על הבמה כשעתי יצא, כמו שנהוג בהדחות כפולות.

למעלה