מה עבר להם בראש ?

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
מה עבר להם בראש ?

מעניין מה עבר בראש למי שעיצב את החרטום החדש של הפרארי.... אני מנסה לחשוב על תועלת כלשהי שאפשר לקבל מהחור הזה אבל אני לא מצליח לחשוב על מה... אולי טיפה כוח הצמדה לאיזור הזה ... בקיצור הנה תמונה ראשונה של האף של הפרארי שכנראה (עוד לא פורסם רשמית) שיוצג בברצלונה בעוד שבועיים.

yotamn9

New member
בטח יש לזה כל מיני הסברים מדעיים

ומשוואות כאורך הגלות. אני מאמין שהם יודעים מה הם עושים שם.

lb22

New member
אולי...

כמו שההוא מעליך רשם בטוח שהם יודעים מה שהם עושים... מה שכן ברנו ובטורו רוסו לקחו את הפיתוחים של רד בול (הכנף שיוצאת ממכסה המנוע) צעד אחד קדימה וזה נראה מגעיל כמו גם האוזני דמבו של רנו (שהופיעו שנה שעברה) השנה זה על המכונית והיה במבחנים מעניין אם יתנו להם להשתמש בזה. הפיתוחים האירונדינמאיים פשוט מכוערייייייים!!!!! ד"א לבאי תערוכת אוטומוטור , אתמול קיבלתי אישור סופי (כתבה בעיתון) שרנו מביאים לתצוגה את המכונית שלהם של שנה שעברה , שזה אומר פעם ראשונה שמוצגת בישראל מכונית כ"כ חדשה של הפורמולה 1 (לפני שנתיים זו הייתה מכונית של קימי מ2001 ולפני4 שנים הביאו מכונית של האידני אם אני לא טועה... כייף).

man31

New member
מכונית יפה הרנו

עשיתי לה בוק שלם מקווה לעלות אותו בימים הקרובים

lb22

New member
אתה לא היחיד :)

שניר גם ראה אותי מצלם את המכונית עשיתי 3 סשנים של תמונות :) בכל מקרה זו הייתה רפליקה נחמדה ותו לא ואיך יודעים? 1. לא היו כנפונים בכנף הקדמית של האף. 2. לא היו אץ כנפוני החץ ליד הקוקפייט. 3. המראות של הרנו של 2007 לא היו בצד כ"כ אלא יצאו מהקוקפיט (אם אני זוכר נכון). 4. ההגנה היה מסובב על צידו אבל הגלגלים היו ישרים.... אבל גם זה היה נחמד , חוץ מזה שהדוגמניות שהיו שם היו מאוד חמודות ואפשרו לי לצלם את המכונית לבד והן זזו :) מתוקות.

man31

New member
אולי הם הוציאו מהמכונית את כל החלקים

שהם משתמשים בהם היום (אני מתכוון לדברים שמבחוץ אפשר לראות ולהעתיק)

lb22

New member
זה נחמד אבל

הם פירסמו שזו מכונית של 2007 :) אבל בקטנה :)

lb22

New member
ופרארי מאשרים

כי הם ישתמשו באף החדש בברצלונה. אחרי שהוא עבר את כל מבחני הריסוק ואת כל האישורים שצריך הוא יכנס לשימוש במירוץ הקרוב. כמו כן יש גם שיפורים אירודינמאיים להונדה לרנו ולטורו רוסו.

למעלה