מה, סיכמושים וזה?!

amitshilo

New member
מה, סיכמושים וזה?!

באמת?! קטעים אתכם. שימו לב, היום אנחנו בסימן "אהבה עיוורת".
שיר השבוע, יואב:
שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
אמן השבוע:
תמונה שבועית:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו רע:
משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא:
מסר ליואב: מוזמנים להוסיף ולהוריד שאלות כאוות נפשיכם. שיהיה סופ"ש כייפי ומלא הצבעות ליואב.
עמית.

../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע, יואב: אם לא את [בחומר מקומי]
שיר השבוע בכללי: עברי!! אלבום השבוע: קשורים- ג'נגו אמן השבוע: עבררי!!! תמונה שבועית: אני ומיכלי מאכל השבוע: זיתים אצל מיכל משהו טוב שקרה: מיכל.. עברי.. ג'נגו.. הילי... משהו רע: ל לא לא ל אל אלא לא!! משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא: לנקות מסר ליואב: אתה עיאח!!

shahar1989

New member
סופשבוע מעולה לכולם!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע, יואב: אם לא את
שיר השבוע בכללי: חתונה לבנה
אלבום השבוע: הדרכים הידועות
אמן השבוע: יואב
תמונה שבועית:
מאכל השבוע: שניצל
משהו טוב שקרה: פעמיים ת"א עם ענבר
משהו רע: ריב מיותר עם אחד המורים שלי
משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא: טיול שנתי
מסר ליואב: כפרה עלייך!!!

../images/Emo126.gifסיכמושסיכמוש!

שיר השבוע, יואב:כל מה שיכולתי לבקש! שיר השבוע בכללי:לא משהו מיוחד, גלגלצ וכאלה... אלבום השבוע:כנ"לוש. אמן השבוע: אין מישהו ספציפי.. שבוע יבש... תמונה שבועית:*תדמיינו שיש תמונה של המיטה החדשה שלי* מאכל השבוע:פיצה! משהו טוב שקרה:מיטה חדשה, חברים, להקה, עיצבתי מחברת בצורה ממש מגניבה ויצירתית משהו רע:מישהו שאני רוצה לדבר איתו מסנן אותי כבר כמה ימים, ואני סתם פוסטמה בכללי
משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא:שהוא לא יסנן אותי!!!!! מסר ליואב:אתה קושקוש אש מגיל 5!

מסכמשת:)

שיר השבוע, יואב: שמור שיר השבוע בכללי: ביום שמש יפה אלבום השבוע: אלבומים של עברי אמן השבוע:עברי תמונה שבועית:איין לי כוח מאכל השבוע:פיצה עגבניה עם הילי3> משהו טוב שקרה: הופעות אתי והילי,מפגש אצל זהר+טוייסטר משהו רע:הא. משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא:בגרות בעל פה באנגלית מסר ליואב: אתה עיאח:)

מסכמת ת'שבוע ההזוי הזה../images/Emo3.gif

שיר השבוע, יואב: עכשיו שיר השבוע בכללי: האביב הנצחי-כנסיית השכל, יומן מסע-אביב גפן אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל
אמן השבוע: כנסיית השכל תמונה שבועית: ממ.. לא נראה לי שיש לי עוד.. מאכל השבוע: פיצה עגבניה.. משהו טוב שקרה: הנסיעה למרכז הייתה לי במקום
עם כל הסערת רגשות! מיכלי, אתי, עוד אנשים
משהו רע: הסמינר התקוע הזה! איףףףף משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא: מיכלי באה אלי לסופ"ש
ובשאר השבוע בטח.. להיות מבולבלת נורא.. מסר ליואב: כפרעליך יא נשמה!

בת 1986

New member
תגידו, מתי הוא מופיע בראש פינה?!?

שיר השבוע, יואב:
שיר השבוע בכללי: עד אליי- מאור פיניה
אלבום השבוע: אודי דוידי אמן השבוע: אודי דוידי תמונה שבועית: מאכל השבוע: שניצל תירס
משהו טוב שקרה: סיור באולפנים, אסמסים כייפים וכו' משהו רע: עצבים משהו שאתם מצפים לא בשבוע הבא: לראות את......
מסר ליואב: נראה אותך בר"פ?...

למעלה