מה נשמע?

Koala Girl

New member
אממ מי אתה?

ולמה אתה נדחף?
ותסלח לי אבל לדעתי אף אחד פה לא צריך לסלוח לו על כלום אפשר לעבור הלאה(החיים ממשיכים
)אבל בטח לא להחזיר את המצב למה שהיה קודם הוא חצה גבולות שלא עוברים אותם(מעניין אם גם בחיים היה לו כזה אומץ לפתוח ת'פה או שזה רק פה) מהצד שלי הוא מחוק
(אבל לא אותי הוא קילל פה וכל אחד מגיב אחרת..)

הינההה הכתבת ברדיו הגיעהההה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין עליך פשוט ת=ג=ו=ב=ה מושלמתתתתת
תגיבי ככה בכל השרשורים
אוהבתותךךךךךךךך

אני קורא פה קבוע..

ואפשר לא ליסלוח לו..אבל כל הזמן מזכירים את זה...אז תמשיכו כרגיל בחיים..עברתי המון השפלות בחיים שלי..ולא בפורום...ושמעתי דבר..והמשכתי בחיים..מה לעשות יש אנשים כאלה..

slurpee

New member
תודה הדס!

ולא היה לי קל בכלל להכנס לפורום וזה היה במיוחד כדי להתנצל אז שוב מי שיסלח לי אני מודה לו מי שלא אני יזדקק לחיות עם זה. ארז

slurpee

New member
הילה אני באמת מתנצל!

אני מקוה שתסלחי לי יום אחד. אבל כל מקרה הילה נכנסתי רק היום להגיד היי לא נראה לי שאני יכנס שוב אל אני באמת מקוה שתסלחי לי. ארז

אממממ......./images/Emo4.gif ../images/Emo108.gif

אמממ אני מקבלת תהתנצלות שלך ויפה שאתה מתנצל...
אבל..... אתה צריך לבקש סליחה ממישו ספציפי...
כי זה ממש לא היה יפה ... והוא האחרון שאפשר להגיד עליו מה שאמרתה...

slurpee

New member
יניב תוכל להכנס בבקשה

תקשיב אני לא מתנצל בגלל שאמרו לי אני מתנצל בשביל עצמי בשביל הכבוד העצמי שלי ולא ממש נעים לי להתנצל אבל אני כן אני באמת מתנצל וזה מקרב לב אני מאמין שאתה לא תסלח לי אבל מקוה שתסלח לי ופשוט נמשיך הלאה כיאלו כלום לא קרה כי כל מקרה אני לא בטוח עם אני יחזור לפורום אפילו אחרי שאני יחזור לארץ אז אני מתנצל ולפחות עכשיו אני ידע שניסיתי מקוה שתסלח ארז

אתה עוד מדבר עם כבוד אחרי מה שהיה?

לפני כול הקטע הזה אתה הייתי כאן אחלה חבר פורום ואני אישית (((כמו הילה))) ממש הערכתי אותך אבל זה כלפי יניבה לא הולך ברגל... אישית אין לי מה לסלוח לך כי לא עשית לי כלום אבל ........................... אתה ויניב צ'כים לפתור את זה אישית בינכם, לא על גבי דפי הפורום. תהנה באיטליה
-קרן-

שיעורים פרטים עלק../images/Emo70.gif

טוב ... 95 בעיברית זה לא הולך ככה סתם ברגל ... הוא עולה באותובוס ... חה חה חה
איזה לא מצחיק סתם כדרך-אגב: השגתי לך מה שרצית
-קרן-

חחחחחחחחחחח תודה מאמי..

ו... את יודעת עם יש עוד אז את מוזמנת חחחחחחחח באוטובוס לא באותובוס ((ורואים שהוצאת בעיברית... *האמ* *האמ* ומזל טוב ))

למעלה