מה נשמע?

lovecrime

New member
מה נשמע?

לא הייתי פה שנים.... חזרתי מלונדון לפני שבועיים ולא היה לי מחשב מאז אז לא היה לי איך להיכנס... מה נשמע? איך הלימודים?

שניש

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

הכל בסדר (לפחות אצלי...
) הלימודים מדכאים ,אבל ככה זה אני מניחה...אין מה לעשות
מה שיותר מעניין אותי זה מה איתך
איך היה בלונדון

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifברוכה השווה../images/Emo140.gif

חזרת מלונדון, תשמרי על ההרגשה הזאת. מכיוון, שמה לעשות, הלימודים הגיעו וההתחלה לא מזהירה במיוחד... שנה שעברה הגעתי רוב הימים בשתיים הביתה - השנה אני מגיעה בארבע... שנה שעברה כל הבחנים התחילו אחרי חודש - השנה הכל מתחיל על השבוע הראשון... סיוט, אני רוצה לחזור לחטיבה
אבל, מספיק על זה... ספרי מה עבר, האם פגשת את אלן אהובנו ושאר ירקות.

מלאכית16

New member
נו...פגשת את אלן../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

ואל תשקרי לנו, אנחנו יודעות הכלללל
הלימודים...מעט מעפנים...מערכת מגעילה..ובנוסף לכל בגלל שאנחנו יב"ניקים אז דופקים אותנו בהכל... הדבר היחידי המעודד הוא שאני מסיימת כמעט כל יום בשעה אחת וחצי. *אנחת ייאוש*

FHOENIX

New member
נדחפת לשיחה

אומנם אף פעם לא כתבתי בפורום הזה אבל לפעמים אני קוראת פה קצת. וראיתי ששאלתם אותה אם היא פגשה את אלן ריקמן בלונדון אז אני חייבת להתלהב קצת: כשהייתי בלונדון בקיץ הלכתי להצגה של קנת' בראנה (למי שלא מכיר הוא משחק ביחד עם אלן ריקמן בהארי פוטר- את לוקהרט, הוא שיחק וביים עוד הרבה סרטים מעולים אבל זה היחיד עם אלן ריקמן) ואז כשישבתי באולם פתאום 2 שורות לפני התישב אלן- היתי בשוק. אחרי ההצגה חיכינו ביציאת השחקנים לקנת' בראנה ואז גם אלן בא לשם (כדי לברך את קנת' בראנה) וכשהוא יצא כולם ביקשו ממנו חתימה וככה פגשתי גם אותו וגם את קנת' בראנה ואפילו יש לי חתימה של שניהם.

Merlin18

New member
קנת' ענק!

ראיתם אותו ב"החברים של פיטר" ו- "איך להרוג את הכלב של השכן שלך"? איזה כיף לך שראית את שניהם....אני לא הייתי בלונדון אף פעם, הדבר הכי "סלבריטי" שראיתי זה יעל בר-זוהר

FHOENIX

New member
אם את רוצה לראות עוד סרטים טובים אי

אם את רוצה לראות עוד סרטים טובים איתו אז אני ממליצה על "מהומה רבה על לא דבר" ו"רצח מן העבר"

למעלה