מה נשמע? קראתם בקהילה?

מה נשמע? קראתם בקהילה?

אני כתבתי לפני כן, הודעה על המאמר של חיים גרינבוים, סוף ציטוט, ועל המאמר של קובי אריאלי, אחרי הכל. מישום מה אריאלה החליטה לא לפרסם את זה, ואני לא יכתוב את זה עוד הפעם, מישום שאני גולש סלולארי וזה כרוך בטרחה רבה. רק רציתי לשאול כאן, את מי אתם אוהבים יותר לקרא, את הקשר שבין השניצל לכתיבה, או את השלג, אלא מה? אודה לכם מעתה על תגובותיכם הדיסקרטיות. הכליבער.

MENIMEN M

New member
כמעט תמיד

חיים גרנבוים יותר טוב במיוחד שהוא כותב תאורים קובי אריאלי משעמם בדרך כלל חוץ מפעמים בודדות שהוא טוב אגב בזמנו הכי טוב היה ידידיה מאיר עד שהוא הפסיק לכתוב מסיבות בלתי מובנות

איפה ידידיה מאיר ?

היה כותב? יש אחד שכותב ביתד, אמרו לי שהוא טוב. אהבתי גם קטעים של ינון פלח, אבל יש קטעים ש...

ידידיה מאיר

הוא הכניס את שתי הנ"ל לכיס הקטן, הוא הפסיק לכתוב אחרי שלא הכניסו טור שלו שבו לעג בציניות האופיינית לו על המפגינים בבר אילן.

ידידיה מאיר ברדיו...

קול חי בכל יום שישי בשעה 2 בצוהריים והוא אומר שם בתוכנית את אותם הגיגים שהוא היה כותב בעיתון.

שיSY

New member
השבוע...

לא קראתי. כי קיבלתי על עצמי בלנ"ד שלא לקנות את זה אחרי שיצא נגד אברכי כולל. אבל לדעתי גרינבוים מעניין יותר מאריאלי, אם כי לפעמים קובי אריאלי כותב ממש יפה, כמו לפני בערך חודש שכתב על הסיגריות, שנהנתי מאוד.

למעלה