מה נשמע צדיקים?

מה נשמע צדיקים?

שנייים! בקיצער עכשיו המצב מתוסבך יותר.......אחי התחתן עם משפחה חצי אכשנזית חצי ספרדית לא מהעדה שלנו... והם היו מזה קמצנים חבל"ז...ועוד כמה בעיות...ועכשיו אבי רוצה שאני ישמע רק מהעדה שלנו... ואם לא אז שאני יחתן את עצמי(זה מה שחסר לי שיוא!).......בקיצער נכנסתי לפלונטר! חשבתי שאחי שבר את הקרח העדתי...בסןף אני רואה שאכלתי אותה יותר!
מה עושים? אנלא אוהבת שמגבילים אותי בלי לשאול לדעתי!|

קליט

New member
כשתגיעי לגשר - תמצאי את הדרך לחצות אותו

השדכנית תדע לשכנע את אבא שלך שמדובר במשפחה `חבל על הזמן`, ובבחור מעולה וחי"ל . . יתכן שזה יהיה בחור מהעידה שלכם, ויתכן שזה יהיה משהו דומה . תמיד זה כך . שמצהירים לדוגמה ש "יותר לא נצא לטייל בשעה מאוחרת/בחול המועד", ובמציאות . . . אז תסכימי כמובן עם אבא שלך, ותחרשי את הטלפון במציאת חתן ראוי מהעידה המובחרת שלכם . ובמציאות כשיגיע הצעה טובה -מסתבר מאוד שהוא יסכים איתה . ילחצו עליו, תבררו יותר על הבחור ועל המשפחה, הוא יראה שבאמת ניסיתם למצוא ולא מצאתם, - והוא הוא זה שידחוף אותך לא לוותר על הצעה קוסמת שכזאת . ובפרט אצלכם -החבדניקים- שיש קושי לבנות בשידוכים . . בהצלחה ! (אני מניח שמדובר בעידה לא נפוצה במיוחד -כמו רוב העידות . אם זה עידה נפוצה כמו ה"מרוקאים" אז אין כאן בעיה)

קליט

New member
אז עד פסח

אתם מתקשרים ללמעלה ממאה שדכנים/שדכניות שיש בחב"ד כדי לאתר את המציאה . ואם חלילה לא תמצאו אז ברור שאבא שלך יתרכך . מנסיון, במשך הזמן זה נהיה נחמד להתקשר לשדכניות ולשים לב לטיפוסים מעניינים שמעבר לקו, כל שדכנית והקטעים שלה . .

טאנקס

בכ"ז אני נהפכת לקרבית כאשר מגבילים אותי.....לא יכולה לשמוע שמישו יתערב לי בדבר כ"כ חשוב..... אני חיה עם הבנאדם ואני בלבד יחליט מה טוב לי........!נקודה!

שםאנילא

New member
בגלל שהם קמצנים אז המשפחה לא בסדר????

אחלה הגיון יש לכם במשפחה... השאלה איך הבחורה...

קליט

New member
הם לא רוצים לאכול אותה שוב מהמשפחה . זה הגיוני

פחות הגיוני זה לעשות הכללות בקטע הזה

שםאנילא

New member
ככה זה כשחושבים כל הזמן על כסף...במקום לומר

תודה על מה שקיבלו... הוא ח"ו יכול עוד להתגרש בגלל לחץ משפחתי מהם... אולי הבחורה באמת טובה...חבל

קליט

New member
מיס לא סיפרה את כל הסיפור

נשמע שהם אכלו אותה קצוץ . יתכן גם שהם התערבו בין הזוג הצעיר אז . . .

שםאנילא

New member
משמים נפלו על קמצנים...../images/Emo6.gifככה זה כשאתה מזמין

כוס מים ב-16 שקלים...

למעלה