מה נשמע אנשים????

מה נשמע אנשים????

כמה אורך זמן שלא הייתי פה
מה איתכם?????.... יציבע/תצביעה מי שהתגעגע/התגעגעה אלי

רן אח שלי יא פטיש ../images/Emo88.gif

וואי שנים לא היית פה אה? עידן ועידנים שנעלמת מה איתך אחי לא שומעים ממך ,לא רואים אותך ,מה איתך? וואלה איתי הכל סבבה געגעתי אלייך אחי
המשך ערב נעים

רן אחי הקטן והנעלם חעחעח כנס

התגעגעתי ברור הייתי רושם הודעה יותר ארוכה אבל אני צריך ללכת לעבודה צ'או חולע עליך :)

אבל למה להתחיל שירשוש

במילה "מה נישמע" .... חחחח ואאלה רן אח שלי היתגעגענו רבותתת :) וגם אני .. אני .. אני סתם עובר פה ...

רן כנס מהר מהרררררררררררררררררררררר

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|חיב אל תנסו להבין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וק|
התגעגעתי ימכוער

|:( זה היה אמור להיות

אווווווווווווווררררררררררררגגגגגגגגגגגגגגגזזזזזזזזזזזזזזזזזממממממממממממממהההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליך לאן נעלמת לאן אתה היחיד ששמע את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד על מה על זריקה של מישהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח

אלק אתם אנשים טוב לראות אותכם

ומופתע לראות שעוד זוכרים אותי שזוכרים אותי
אוהב אותכם
פוווללל של זמן לא ביקרתי פה... השיעמום כבר לא הוביל אותי לפה... שהיה לכולם שת שלום... עפתי לנמנם בשינה ליציאה ללילה... יהיה כאן בערב
ציאו

יאאאאאאאאאאאאאאאא

כל הוותיקים נדחפים פתאום חחח רנוש אח קטן שלי געגעתי המון לאן נעלמתתתתתתת וזה שיוני כותב לך שהוא ממהר לעבודה אני מקווה שאתה לא קונה את זה כי אצל יוני עבודה זה אומר הרבה מאוד דברים חחחחחחחחחח קיצר אני רואה שגם השחור היה פה אז דשדש לכולםםםםםם ושיהיה שבוע מדהים ומשולם כמוני :]

אם אצלך זה גם נקרא עבודה אז

חחח מה אני כבר יכולה להגיד חשבתי שאתה קורא לזה בצורה אחרת כמו מממ חחח טוב נו אתה יודע :) אחלה יום תימני מואההההההההההה

למעלה