מה נשמע אנשים?

נועה לה

New member
מה נשמע אנשים?

מה קורה אנשים? זאות אני נועה אני במחשב של אבא שלי. קוראים לי נועה לה כי הייתי צריכה להוסיף יש לי 2 מחשבים ולמעלה המחשב מנותק. שלא תבינו שאני חדשה אז זהו שלא.

hadarosh16

New member
היי מעיין נועה ועדי....

מה המצב? אצלי חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקווה שמחר יהיה יותר טוב תנצלו את זה שאני בפורום כי ב-12 אני הולכת
בגלל ההורים שלי אין לי ברירה!!!!!!! בכל אופן אם לא נדבר היום יכול להיות שמחר אני אחזור לפה כמו תמיד.... LOVE YOU
הדרו´ש....
איבו הכוסון!!!!!!!

hadarosh16

New member
כלום...... אני אסביר לך כבר מתישהו.

.... נדבר כבר.... LOVE YOU.... הדרו´ש.. נ.ב:מצטערת שאני לא אומרת לך עכשיו.... איבו הכוסו!!!!!!

charmingirl

New member
למה לא עכשיו?

אם לא בפורום אז בצ´ט...
דיי כבר עם איבו הכוסון
חחח...
מתה עליך!

hadarosh16

New member
......

טוב אז בואי לצ´אט אני בחדר שלי ושל עמית תבואי... אני מחכה לך.... ולא רוצה להפסיק עם איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!! כי הוא באמת כזה!!!!!! ואין מה לעשות זאת עובדה!!!!!!! LOVE YOU FOR EVER הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!(רק בשבילך עדי)...

הההההדדדררררררררררררררררררררר??????

מה קרה נשמההההה ? למה חרא ?? ספרי לי!!!!! ספרי לי!!!! ספרי לי!!!! ספרי לי!!!!! ספרי לי!!!!!! (איזה קרצייה אני הא??) לא באמת מה קרה?? מי הציק לך? אני אפוצץ אותו אני אוריד לו את השיניים ואעשה לו שעווה בגבותתתתת מי????? חח לא סתם, אל תשאירי אותי ככה סתם באווירררר ספרי לייייייייי פליזזזזזזזזזזזזזזזז אולי אני אוכל לעזור לך... אני מאוד מומחית בפתירת בעיות...!

למעלה