מה נשמע אנשים?

Marty McFly

New member
מה נשמע אנשים?

אני דניאל, ואלי חלק מאוד מאוד מאוד קטן מכם מכיר אותי.. בכל מקרה, בא לכם לראות ת´כתב שלי? כי מאוד משעמם לי... אני מאוד משועמם כרגע!! אז צירפתי בתמונה...
דניאל

נראה לי מאוד מעניין מה למשל אנחנו

מבינים מהכתב שלך על למשל הילארי קלינטון
בכל אופן, הכללים בפורום הם שאחרים עונים לך ואני בסוף. אז בוא נחכה קצת בסבלנות, יכול להיות שבגלל החג המתרגש ובא יקח זמן, אבל לא לדאוג, בסוף עונים ואפילו מהר
וגם: ברוך הבא

Marty McFly

New member
אתם שונאים אותי או משהו?

או שסתם אתם לא רוצים להסתכל על הכתב שלי?!

Druyanizem

New member
בלי להסתכל על הכתב אני יכול לומר לך

שאתה בן חסר סבלנות ועם רגשי נחיתות משהו (אל תעלב... פשוט זה דיי חג ואנשים מכינים את המנגלים שלהם ליום כיפור.. לא לכולם יש זמן להכנס לאינטרנט ולנתח את הכתב יד שלך) עצה שלי: תחכה יום יומיים BOW TO THE DRUYANIZM

Marty McFly

New member
חסר סבלנות כן...

רגשי נחיתות - לעיתים רחוקות... ולפחות ענו לי!! תודה! (גם נאי הולך להכין ת´מנגל!) תודה בנאדם!
דניאל

Druyanizem

New member
אני שמח שעשיתי לך את היום

ואולי אפילו את החג! שיהייה לך בתאבון... אני יודע שלי יהייה :) ובאמת... תחכה כמה ימים... אני טבוח שינתחו לך את הכתב

jean

New member
שלום דניאל, הנה דעתי

טוב, דבר ראשון שאני רוצה לציין הוא שאינני גרפולוג מקצועי, ושאשמח לקבל כל ביקורת והערה על דעתי. מכתב ידך עולה שאתה בחור צעיר, שנמצא בתקופה האחרונה בקושי רגשי מסוים, אולי קצת דיכאון. את בחור תמים לפעמים, נותן אמון באחרים, ואח"כ קצת מתאכזב כשאתה לא מקבל באותה המטבע. אני חושב, שאתה רואה את עצמך משקיע "מעל ומעבר" ביחס כלפי אחרים, אם זה בטובות לחברים, בעזרה, ובהקשבה, אבל אתה מרגיש שיש ממש חוסר פרופורציה, בזה שזה לא חוזר אליך. כתב היד שלך נראה קצת "קשה ואיטי", כלומר, אתה משקיע שהוא יצא יפה ועגול, וייצוגי. יכול להיות שזה נעשה לצורך הבדיקה הגרפולוגית, והרגשת צורך "להתגנדר", אבל זה גם יכול להסביר על הקשר שלך לחברה. אני מציע לך קצת להשתחרר, יותר להשקיע בעצמך, פחות לצפות מאחרים, וככה אולי גם לקבל מהם יותר ולהיות מופתע יותר לטובה. האותיות שלך לא קשורות במיוחד, ואין סימבוליות גבוהה בכתב, זה לגבי אומר דבר אחד שאני מייעץ לך, לקרוא קצת יותר ספרים. הם מסייעים לבניית היגיון בריא בחיים, ויש לי תחושה שאתה לא קורא מספיק.

Marty McFly

New member
פששששש

יפה יפה... צודק בכל מילה! והכתב שלי בד"כ ככה, חוץ משמכתיבים וצריך לכתוב מאוד מהר... ותודה!

Marty McFly

New member
עוד מישהו? פליז?

וואי, אני משגע אתכם, הא? אני מאוד מצטער. פשוט הודהמתי ממה שג´ין עשה, שהוא כל כך צדק, ורוצה לראות אם אפשר לפענח עוד מספר דברים על אישיותי... תודה, מראש..
דניאל

דניאל ../images/Emo58.gif כמה מילים ממני../images/Emo13.gif

דניאל, נראה לי שאצלך דברים הולכים לאט. אני קצת מבינה את האהבה שלך להארי פוטר, כי יש לי תחושה שלא היה מזיק לך איזה משחק קווידיץ´ הגון. יש לך יכולת לזרום ולדמיין וכל זה, אבל איכשהו זה נמצא עמוק בתוכך ואתה לא נותן לאחרים לראות את זה ואולי גם לא נותן לעצמך להתחבר לזה. אני מצטרפת להמלצתו של ז´אן שתקרא יותר וממליצה לך ללכת באמת על ספרי פנטזיה בשלב ראשון. חוצמיזה, אתה נע בין להחליק דברים ולחפף אותם לבין מתח כזה של לעשות דברים באופן מושלם. אל תילחץ יותר מדי, אתה קצת מתוח מדי. אתה נראה לי חברותי, אולי קצת עקשן, אולי קצת קשה לך לקבל שינויים, אבל בעיקרון אתה מסתדר עם אנשים. יש לך כל מיני רעיונות שאתה חושב שככה הדברים צריכים להיות ובגלל זה אולי אתה קצת עקשן, אבל אני חושבת שבמידה רבה זה גם הגיל שלך. אוקי, עד כאן ואני אשמח לפידבק
מיכל

Marty McFly

New member
פידבק ../images/Emo8.gif

דבר ראשון, תודה רבה!! והנה ההערות וההארות: (פעם שניה שאני כותב את זה... תפוז מטומטם) אז ככה:
הקטע של "חוצמיזה, אתה נע בין להחליק דברים ולחפף אותם לבין מתח כזה של לעשות דברים באופן מושלם. אל תילחץ יותר מדי, אתה קצת מתוח מדי" - נכון מאוד לגביי! מאוד מאוד!
גם כל הפיסקה השניה, נכונה.
לא הבנתי ת´קטע "יש לך יכולת לזרום ולדמיין וכל זה, אבל איכשהו זה נמצא עמוק בתוכך ואתה לא נותן לאחרים לראות את זה ואולי גם לא נותן לעצמך להתחבר לזה."... אודה לך אם תסבירי זאת.
אני לא אתנגד למשחק קווידיץ´ הגון, בהחלט לא!
ותודה רבה, מיכל!!
דניאל
נ.ב. איפה אני יכול למצוא חומר על גרפולוגיה, שיעזור לי גם לקרוא ככה אנשים לפי הכתב יד? (באינטרנט, כמובן...) נ.ב.2 מה הקשר של גרפולוגיה ו´כלכלה ועסקים´? ככה זה בדף הראשי של הפורומים, לפחות...

התכוונתי שיש לך הרבה דמיון אבל אתה

לא מראה אותו לאנשים אחרים או אולי אפילו לעצמך. אתה לא ממש מודע אולי לכמות הדמיון שיש לך. זה מה שהתכוונתי. אנחנו נמצאים בכלכלה ועסקים כי אין אשכול שמתאים לנו. יום אחד אולי יפתחו אשכול של "אבחונים" או "נפש האדם" או משהו דומה ואז יהיה לנו בית. בינתיים, זה מה יש... יש לך בראש הדף של הפורום הפניות לקישורים (לינקים לאתרים או כתבות בנושא הגרפולוגיה) ולמאמרים (מאמרים על גרפולוגיה). תתחיל בזה, ואם תרצה עוד, זה המקום לשאול
. מיכל
על הפידבק

Marty McFly

New member
המממ...

מה בדבר "רוחניות"? או "תרבות ואומנות"? או "גאווה"? בכ מקרה, תודה. ושאלה נוספת אחרונה, ולא אטריד אתכם יותר פה בפורום... איך זה שכותבים פה הודעה, אבל היא לא מעלה למעלה את ההודעה??
דניאל

אחלה, טוב ../images/Emo51.gif ../images/Emo8.gif

אם לא כתבתי כנראה שזה לא בולט במיוחד. בעיקרון אני מניחה שאתה אכן נהנה מעולמות הרוח למיניהם. בקשר ל"גאווה" אני מעדיפה לא להגיד כלום, כי אתה פשוט צעיר מדי ואלו החלטות שכל אדם צריך לעשות עבור עצמו. הודעות קופצות רק שלושה ימים, אם לא ממשיכים בפרק הזמן הזה להקפיץ אותן הן כבר מאבדות מגמישותן

למעלה